1 Скільки ресурсів - стільки й думок . і якщо якийсь ресурс має відмінну від мене думку - це не значить що він обовязково правий 2 Спеціально для Вас , я робив розрахунок по рокам , те що Ви його не зрозуміли - Ваше горе ( або горе Ваших вчителів) 3 В тому розрахунку який я зробив спеціально для Вас є слідуюча фраза З 2001 по 2003 включно - виграш нерухомості З 2004 по 2008 включно - виграш золота З 2009 по 2012 включно - виграш нерухомості.
Міг би й сам Вам привести цитату , але так як я її вже привів раніше . а Ви все одно залишились на цих сторінках щоб в мене повчитись , то починайте з найпростішого , а саме знайдіть і спробуйте власними силами довести невірність моєї інтерпритації подій в 2001-2012 роках. Наголошую . не ссилками на маньку-інтернетчицю . а власними силами.
Дорогой будивельник, передо мной сейчас графики по золоту Meta-Trader Alpari (если вам это о чем-то говорит)) и три графика с разных ресурсов по ценам, включая любимый вами "Домик", судя по которым разбег цен между ними и графиком с ресурса http://pfin.com.ua/tsena-kvadratnogo-metra-v-zolote/ мизерный. Вы у нас, если не ошибаюсь, десантник? Ну вот посмотрите еще раз на графики и, как десантник, имейте мужество признать:
Так - я помилився. Виграв, як завжди, але трохи помилився: в нерухомість було вигідніше вкладати, ніж в золото лише один рік - в 2001-му році, та й то, якщо брати хрущ 32,15 м2, а не новобуд 40 + м2, як зробив би розумний інвестор. В 2002-м настала якась подоба паритету (якщо брати хруща 32,15 м2), а всі інші 9 років (аж до 2011-го) - вигідніше було інвестувати в золото ніж в нерухомість.
Неужели так сложно один раз в жизни признать очевидное?))
Востаннє редагувалось NEMO в Пон 30 лип, 2012 22:33, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:лично я этот хлам вторичный вообще за жильё не считаю.... жить среди нищих противно...
А мне намого приятней тихие и спокойные места, как Чеховский или Музейный переулки, чем безумные новостройки на Ушинского, Осокорках, Бажана. Для меня эти скворечники не жилье, еще и качество сомнительное.
NEMO написав:Неужели так сложно один раз в жизни признать очевидное?))
1 Яке відношення має до справи ,рід військ в якому я служив більше 20 років тому ? 2 Я точно так само як і Ви брав за основу графіки http://fx-commodities.ru/category/gold/ і http://megakvartal.com/statistics.cgi ( до речі в приведенному Вами ресурсі - той самий графік мегакварталу що беру і я) 3 На підставі цих графіків в 2010 році створив табличку , в яку заносив значення на 01-01 кожного року і цю табличку запостив у http://forum.finance.ua/topic66250.html 4 На підставі таблички( створеної в 2010 році !) розрахував( в 2012 році!) привабливість золото/нерухомість і написав висновки 2001-2003 - виграла нерухомість 2004-2008 - виграло золото 2009-2012 - виграла нерухомість .
Якого милого мене в чомусь звинувачувати , чи пропонувати мені інші ресурси ? Ви на підставі своїх данних і ресурсів які Вам більше подобаються - робіть свої висновки.
А не звинувачуйте когось що вони не ті ресурси що Вам подобаються взяли.
ПС З таким самим успіхом . я в стані звинуватити Вас в недалекості чи ще в чомусь , бо Ви не в стані зрозуміти те що опонент розжовує Вам вже який раз.
ППС Зверніть увагу Аналіз зроблений мною - набагато ширший по діапазону , ніж аналіз з сторінки ЖЖ , в якому порівнюється 2007 рік з 20010 . Так з моїх данних також випливає , що в 2007 - вигравало золото . І допускаю що в 2010 ( в порівнянні з 2007 ) - також вигравало золото Але я брав за точку входу 01-01-кожного року Тому ті хто зайшов 01-01- 2001-2003 років - виграли в нерухомості 01-01-2004-2008 років - вигравали в золоті і так далі .
Тому Ви зайвий раз продемонстрували свою зашореність і не бажання зрозуміти опонента.
Так хто повинен зрозуміти що він не правий ? До речі Ваш ресурс закінчив свій відлік в 2010 , тобто в момент коли золото ще росло , але вже більше року золото не росте і знаходиться на одному рівні - звідси й помилка.
yura_ написав:Копание Авизы подтвердило слова будивельныка, снижение цен 2009-2012 носит выраженный характер только там где отнюдь не массовый сегмент..
юмористические программы можно не смотреть
я, и остальные "обвалисты" уже с год объясняют местным растильникам, шо дешевеет, дешевеет сегмент жилья, в котором можно жить, а не 1к хрущи у метро о 28 квадратоф
более того, я даже специально для "слепых" придумал в шутку индекс КРОХ, по которому так удобно не видеть Реального падения рынка)))
но, оказывается Будивельник открыл наконец то всем глаза - и вот оно - долгожданное признание, шо РН просел, и далеко не на пару процентов, и не с 2008, а именно с 2009
Унуноктий написав:лично я этот хлам вторичный вообще за жильё не считаю.... жить среди нищих противно...
А мне намого приятней тихие и спокойные места, как Чеховский или Музейный переулки, чем безумные новостройки на Ушинского, Осокорках, Бажана. Для меня эти скворечники не жилье, еще и качество сомнительное.