Страхование жизни + накопление - нужно или нет украинцам?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
  #<1 ... 56789 ... 23>

Страхование жизни + накопление - нужно или нет украинцам?

Страхование жизни + накопление - нужно или нет украинцам? 1.3 5 124
да
71%
88
нет
29%
36
Всього голосів : 124
Повідомлення Додано: Чет 05 кві, 2007 15:46

Откуда-откуда!? От верблюда. Зайдите в Интернет - там все написано. :roll:
profi-t

Повідомлення Додано: Чет 05 кві, 2007 21:10

Судя по стилю общения и силе аргументации, profi-t привык читать надписи в школьном туалете.
Да и дискутировать на том же уровне.
:roll:
Sher Khan

Повідомлення Додано: П'ят 06 кві, 2007 11:41

Судя по стилю общения и силе аргументации, profi-t привык читать....
Во-первых, был опрос "откуда" - был дан ответ "из Интернета". Вопрос-ответ, все четко. Во-вторых, мы в этом году отмечали 25 лет выпуска из школы, так что я даже не помню, что пишут в школьных туалетах (простите, запамятовал), но предполагаю, что вопросы страхования там не обсуждаются. В третьих, Интернет и школьный туалет - откройте новую рубрику, может кого заинтересует ваше эпическое сравнение. В-четвертых, не обижайтесь - на обиженных воду возят. Кстати, Вы оформили страхование жизни?
profi-t

Повідомлення Додано: П'ят 06 кві, 2007 14:12

Добрый день. Позвольте пару слов в рамках темы. По-моему ещё об этом не сказали.
Большой минус большинства накопительных страховых полисов - выплаты только в случае смерти и инвалидности. А вот временные потери трудоспособности (переломы и т.п) никак не покрываются. Не проще ли покупать ежегодную рисковую страховку. Выше приводились расчёты, исходя из ежегодного взноса $1 000, страховая сумма - около $10 000. Платёж по рисковой страховке для получения этой же суммы составит около $50 в год. И уже не страшны никакие болячки.
Из предполагаемой $1 000 минус $50, остается $950. А вот их то как раз и можно инвестировать: в банк или инвестфонд, или в кредитный союз. Кто к чему готов. И уж доходность будет однозначно выше.
Плешакова Анна

Повідомлення Додано: П'ят 06 кві, 2007 21:59

profi-t написав:Откуда-откуда!? От верблюда. Зайдите в Интернет - там все написано. :roll:

ну.... если верить всему, что написано в Интернете... А есть конкретные ссылки на УВАЖАЕМЫЕ интернет-издания, которым можно доверять? Или это порыв бессилия против логичного и вполне разумного вопроса? Интернет глобален и там оооочень долго придется искать именно ЭТИ цифры. А они случайно, не из какой-нибудь курсовой работы взяты? Например, студента-первокурсника? :roll:
Hanna

Повідомлення Додано: Суб 07 кві, 2007 11:47

Не проще ли покупать ежегодную рисковую страховку.

Рисковое страхование и накопительное страхование преследуют разные цели. Временная потеря трудоспособности - эту проблему в основном стараются решить работодатели (кое-что определено в обязательном порядке) - ну сам человек себя не программирует на то, что начнет себе ломать руки, ноги и т.д. Да и олатить все возможные риски тоже накладно.
Долгосрочное финансовое личное планирование - лет на 20 вперед - это нормально. А если что-либо случиться - вжизни всякое бывает, - ваши сбережения достануться детям (наследникам). Решает каждый сам.
Живите долго, до 80 лет как минимум - получите свои накопленные средства и радуйтесь. Или вам из собеса принесут бандероль с денежными знаками?!
Круизный пассажирский лайнер 30 лет ходит по морям и океанам, а потом его списывают на металлолом. Но он ни одного своего выхода в рейс не совершает без шлюпок и спасательных жилетов.
P.S. Интернет хорош тем, что информацию можно найти и можно сравнить.
profi-t

Повідомлення Додано: Чет 12 кві, 2007 13:39

Вітаю всіх присутніх!
Дозвольте і мені вставити свої п'ять копійок.
Отже. Було запитання щодо переломів.
У полісі АЛІКО АІГ Життя (програма "Золотий капітал") є таблиця виді втрат, де розписані і приведені умови оплати за той чи інший випадок.
Іване!
Згідний з Вами і розділяю Ваші сумніви стосовно інфляціїї. Знову ж таки, у тому ж самому полісі тієж програми є розділ "Положення про індесацію" (Index), і, здається, в пункті 11.1 зазначено приблизно таке: У разі припинення програми або дожиття клієнта до кінця терміну програми нарахована збільшена страхова сума анулюється та відраховується. Щось подібне є і в роздлілі Е даної програми (здається, пункт 3.3, не пам'ятаю точно пункт, але в цьому розділі). А збільшена страхова сума - це сума Вашої проіндексованої чергової страхової премії.
Отже, виходячи з цього, по закінченні програми, якщо Вам пощастило дожити до кінця програми, Ви отримуєте страхову суму, спочатку зазначену у полісі, тобто у найпершому полісі, непроіндексовану, плюс відсотки бонуси, якщо такі є. То ж індексуєте Ви (та й я також) тільки страхову суму, а не накопичувальну.
Тому, як на мене, чесніше з боку компанії було б по закінченні програми повернути мені всю проіндексовану мною суму, плюс гарант. 4% навіть і без міфічних відсотків-бонусів.
Щодо Граве скажу таке, що в договорі страхування зазначено, що інсульт та інфаркт не є страховими випадками. Тобто, хвороби, від яких сьогодні чи не найбільше помирають. То ж робіть висновки.
Сюди ж додам, що, мабуть, недарма продавці страховок, чи як вони себе гордо називають - фінассові консультанти, не дають потенційному клієнту читати договір страхування до його підписання, щоб клієнттам не знайшов "підводних каменів".
І взагалі, чим Ви старші, тим накопичувальна сума при підписанні контракту менша.
Тов. Бендер

Повідомлення Додано: Чет 12 кві, 2007 17:30

Реплика

Щодо Граве скажу таке, що в договорі страхування зазначено, що інсульт та інфаркт не є страховими випадками.

Ви маєте на увазі, що інсульт та інфаркт не є нещасними випадками (ви написали страхові випадки). В програмі Граве це вважається страховим випадком, який класифікується - смерть застрахованої особи. Наприклад, смерть також може статися внаслідок інфекції, туберкульозу, раку, спалення льогких та ін. захворювань. Дійсно, з людської точки зору - це все нащасні випадки, але з точки зору нормативно-правовій (якою користуються страхові компанії) це страхування на випадок смерті під час дії програми страхування.
Що стосується умов договору. Ну немає ніяких проблем запросити цей папір та ретельно його вичитати (вивчити). Це страхування добровільне - останне слово за Вами (за клієнтом). Більш прислухайтесь до свого власного розуму та подивиться на людину, яка вам пропонує цю програму. Фінансовим консультантом вони називаються тому, що повинні Вам надавати розїяснення, допомогу та підбирати найлучші умови для вас особисто. А "фінансова консультація" - це термін, який визначає від даної діяльності згідно державного переліку спеціальностей.
profi-t

Повідомлення Додано: Чет 12 кві, 2007 17:46

О.К. Зараз не маю біля себе поліса, дома подивлюся і завтра точно вам перекажу, що там записано.
Згоден, що повинен сам дивитися, що вибираю, та ніхто не каже, що якщо вік 56 років, то при страхуванні на 14 років зі страховою премією 500 $ страхова сума складає 5556 $, а не 7000 як повинно бути. Згоден, що в цьому відношенні Граве поводиться порядніше, ніж Аліко АІГ Життя, присилаючи попереднього листа з проханням погодитися або не погодтися на дану страховву суму.
Хто такі фінансові консультанти знаю (хоча з визначення цього терміну, яке ви мені подали, не зрозумів нічого), та на жаль жоден з тих консультантів не зміг мені пояснити положення про індесацію та пункт, про який я говорив.
Отже, завтра я вам точно процитую витяги з полісів, а потім будемо далі дискутувати.
Тов. Бендер

Повідомлення Додано: П'ят 13 кві, 2007 16:18

Отже, продовжуємо.
Загальні правила добровільного страхування життя (Граве Україна).
Стаття 31. Нещасні випадки, на які не поширюється дія договорів страхування.
Не вважаються страховими випадками нещасні випадки, які трапились із Застрахованию особою: (Пункт (6) стор. 8) внаслідок інфаркту міокарда чи інсульту; інфаркт не вважається ні в якому разі наслідком нещасного випадку.
Також див. поліс програми "Золотий капітал" Аліко АІГ Життя
Положення про індексацію пункт 11.5 та програма страхування Е пункт 3.3.
Якщо хтось наведе зрозумілі і доступні пояснення, буду дуже вдячний.
Тов. Бендер

#<1 ... 56789 ... 23>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє