Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:И мне диваны с креслом древние за пятёру изгадили. Надо цены подымать.
в ирпене заряженная однуха 12 простая 8
В Києві свіжа 1к в новому будинку, якщо це не геть на задворках - 20-25к Так ще прикол що в Соф борщазі майже стільки ж
У Дніпрі , наразі (2021 року побудови , монолітно-каркасне,не центр але і не окраіна, ремонт як для себе) за 25-ть але , за повноцінну студію з двома спальнями , загальна 60+ м.кв. І в кілометрі від квіточки, бюджетне але новострой 2018 року, не монолітно -каркасне але стіни наружні у дві цеглини + минвата + лицьова цегла, +- та площа, 20-ть, можливо навіть легко 21-22 так як автономне газдвуконтурний котел але біженці а я добрий
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 15 тра, 2025 19:27, всього редагувалось 1 раз.
Живут 3 года. Вы не представляете как я намучился со студентами из: Израиля, Шотландии, Британии,Нигерии, Египта , нашего медунивера.
как будто кто то наворожил - небыло из местных или украинцев, тупо никого а их море, хотя глобально они ничего не сломали важного, просто не любят убирать , но хитрые , котёл двохконтурный чуть чуть не ухандохали , экономя его отключили и он чють примёрз..., но они слава Богу вовремя вернулись...и один позвонил мне
ihorkyiv написав:Жити дорого: як змінюються ціни на оренду житла в Україні https://www.unian.ua/economics/other/zh ... 08792.html "Золота" оренда у столиці. Найбільший попит на оренду спостерігається, як завжди, у Києві, а також в Одеській, Дніпропетровській та Вінницькій областях. Вартість найму житла має тенденцію до зростання у столиці та багатьох областях, і доступність оренди все частіше викликає занепокоєння, що свідчить про дедалі глибшу прірву між доходами населення та ринковими реаліями". Не було б у потенційних винаймачів грошей на оренду, то і не відбувалося б зростання її вартості. Пригадую квітень-травень 2022 року, коли нас залишалося у місті лише близько 500 тисяч. В оренді - штиль. Здав біженцям із Сумщини 1 кім. на ЛБ за якийсь мізер, аби сплачували комуналку.
Експерт також зазначає, що співвідношення кількості оголошень про оренду та кількості відгуків на них у квітні в Києві становить 1:5, а от у більшості областей ці показники відрізняються у декілька разів. Так, у Вінницькій області різниця становить 1:18.
Я не розумію звідки такий попит на оренду у Вінницькій області. Я думаю тут мається на увазі в місті Вінниці. Що точно можу сказати. В моїй новобудові аренду за 20 видривають з руками. Квартир в експозиції практично немає. Хоча будинок 9 поверховий, і здано вже 6 підїздів.
Faceless написав:Так ще прикол що в Соф борщазі майже стільки ж
сб дороже ирпеня, на 20% потому что ближе к Киеву. Но блд... когда я там был это жесть 2-3 узкие улицы в 2 полосы и по ним едет бесконечный поток авто. Больше нигде такого не видел. Ирпень разбит на кварталы и дороги перегружены только в пятницу вечером за счёт транзитного транспорта на варшавку.
Коли мене колега попросив забрати його з дому (а казав що живе в Києві), то також мав на увазі СБ Я офігів доки доїхав, адже ввечері там треба перестроюватися за км до повороту, 2-а лінія по замовчуванню також займається всупереч ПДР, а нагліші ще й з 3-ї намагаються влізти. П.с. Насправді до столиці це село ще далі ніж Ірпінь. Я маю на увазі до столиці Бучанського повіту, куди воно входить. Навіть автосалон ВІДІ на Окружній, де я купував авто, відноситься до Бучанського району, але там хоч заїзд нормальний, тож можна рахуватися Києвом
Никто не даёт(просить хоть пять можно) две аренды залога. Выкидывать всех сразу с объекта после просрочки платежа вперёд за аренду(и потреблённую коммуналку месяцем ранее) на три, пять дней или неделю - какое решение вы предлагаете?
Багато орендарів не розуміють за шо з них просять завдаток місячної оренди і перед виселенням потрібно прибрати в хаті так як було перед їх заселенням...
У цивілізованих країнах завдатки за 5-10 місяців , хата без меблів і техніки , ще і потрібно листа від попереднього орендодавця де жив
Багато орендарів не розуміють за шо з них просять завдаток місячної оренди і перед виселенням потрібно прибрати в хаті так як було перед їх заселенням...
У цивілізованих країнах завдатки за 5-10 місяців , хата без меблів і техніки , ще і потрібно листа від попереднього орендодавця де жив
Це вказує на те, що ніякого "дефіциту житла" в Україні не існує, а навпаки, є його надлишок.
А як то так сталось, що ця гілка, наче вже "стара і заїжджена", а ще й досі толком лендлорди НЕ знають алгоритму дій, коли орендар протерміновує платіж і вішає лапшу: "я заплачУ! Та точно заплачУ! Он вже в понеділок... ну на крайняк - в четвер - точно!" ?
Хтось може ЧІТКО розписати алгоритм дій і з якого дня починати діяти по цьому алгоритму? 1. 2. 3. 4.
п.с. Шантажувати завдатком(що не віддасте) - не вийде! А то орендар "втіхаря" збере свої валізи і поїде у невідомому напрямку... Але!!! Але перед тим відірве шланги під мийкою Привіт затопленим сусідам!