Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:✓ Навколо ЖК - садочки/школи! ✓ Початкова школа/садочок НА ТЕРИТОРІЇ ЖК! ✓ 500м до лісу! ✓ 300м до ГТ/ТР(транспортної розв'язки) ✓ 300м до АТБ! ✓ 10хв автівкою до Головного Вокзалу! ✓ 15хв автівкою до Аеропорту! ✓ 15хв автівкою до Центру міста! ✓ Модні МЗК! ✓ Електрозарядки для е-автівок! ✓ Наземні і підземні паркінги! ✓ Клас КОМФОРТ! ✓✓✓ Стільки плюшок і переваг, що навіть, не дуже хочеться продавати там свою курочку🐔 яка наступного року, почне нести золоті яйка!💰💸💸💸
[/quote] «И — боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет»(С) Т.е. не читайте до обеда рекламных проспектов застройщика, тем более Вы человек впечатлительный и эмоциональный. Верь глазам и здравому смыслу. А они говорят что там жопа мира
Успіх написав:✓ Навколо ЖК - садочки/школи! ✓ Початкова школа/садочок НА ТЕРИТОРІЇ ЖК! ✓ 500м до лісу! ✓ 300м до ГТ/ТР(транспортної розв'язки) ✓ 300м до АТБ! ✓ 10хв автівкою до Головного Вокзалу! ✓ 15хв автівкою до Аеропорту! ✓ 15хв автівкою до Центру міста! ✓ Модні МЗК! ✓ Електрозарядки для е-автівок! ✓ Наземні і підземні паркінги! ✓ Клас КОМФОРТ! ✓✓✓ Стільки плюшок і переваг, що навіть, не дуже хочеться продавати там свою курочку🐔 яка наступного року, почне нести золоті яйка!💰💸💸💸
«И — боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет»(С) Т.е. не читайте до обеда рекламных проспектов застройщика, тем более Вы человек впечатлительный и эмоциональный. Верь глазам и здравому смыслу. А они говорят что там жопа мира [/quote]
Вам таки треба переглянути на ютубчику про "бджолу і муху"
Vlad442 написав:Ванна или душевая? Если есть место, лучше ванну, но идти на жертвы и запихивать её в микросанузел не стоит. В гостинках чаще ставят кабинку
Та все нормально поміститься. Там ванни-кімнати, як для смартів, навіть, завеликі! От приклад смарту, схожого на мій [/url]
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 26 тра, 2021 14:04, всього редагувалось 1 раз.
vitaliian написав:Успіх таки да удобно, можно сидеть на толчке одновременно принимая ванну
Бачите, там можна, навіть ту стінку, де ванна - посунути до верей, чим збільшити житлову територію. Але, тоді вже точно лише душова кабінка поміститься))
это много ! должно быть 50м максимум! и 1й этаж с отдельным входом!
Так ЖК - великий(15будинків) і комерційних приміщень - туєва хуча! Так що точно якийсь сітьовик заїде. Думаю, що і не один АТБ/Сільпо/Близенько - вже восени/взимку можна буде там десь це прочитати
это много ! должно быть 50м максимум! и 1й этаж с отдельным входом!
Так ЖК - великий(15будинків) і комерційних приміщень - туєва хуча! Так що точно якийсь сітьовик заїде. Думаю, що і не один АТБ/Сільпо/Близенько - вже восени/взимку можна буде там десь це прочитати
Та це ви вчора кидали)) Але, мені розташування недалеко Світло Парка - більше подобається. Бо до метро - рукою подати! Я б там брав би на котловані для інвестиції. А от Оранж - хіба що комерція, бо житлова...... ну не знаю, не знаю...
Успіх написав:А от Оранж - хіба що комерція, бо житлова...... ну не знаю, не знаю...
только коммерция из-за отсутствия рядом не то что супермаркетов а даже аптеки и сигаретного ларька. Жить там я бы не хотел, хотя может со временем обживут и то место, там в 5 метрах лес что для Киева почти роскошь.
Успіх написав:Але, мені розташування недалеко Світло Парка - більше подобається.
свитло лютый трэш, он прямо у оживленной трассы стоит, там свежего воздуха нет в принципе. Сзади промзона. Где там гулять вечером и на выходных, туда-сюда вдоль трассы? https://lun.ua/ru/%D0%B6%D0%BA-svitlo-p ... 0%B5%D1%82 я б даже для аренды такое не взял. Его построили на границе между жадностью и здравым смыслом.
Тут саме "прилетіла" інфа для Успішного Долярчика: "...многие риелторы отметили снижение интереса самой многочисленной категории потенциальных арендаторов к совсем крохотным «смартам». В условиях локдаунов и удаленной работы квартира становится не просто местом для ночлега, а еще и «офисом», и местом для посиделок с друзьями. Да и вообще, пережив очередной локдаун в «клетушке», мало кто соглашается повторить этот опыт. И старается при первой же возможности переехать в квартиру побольше. Отсюда на рынке обозначился тренд увеличения интереса к полноценным однокомнатным квартирам, в которых человек имеет возможность обедать в кухне, а спать — в спальне. И мне кажется, что подобная тенденция будет прогрессировать: «смарты» останутся востребованными лишь у не самых платежеспособных арендаторов. Которые с ростом собственного благосостояния будут стараться улучшить свои жилищные условия, что для арендодателя означает постоянную текучку жильцов. Поэтому именно «смарты», в долгосрочной перспективе, на мой взгляд не самый лучший вариант такой инвестиции". https://gdevkievezhithorosho.com/2021/0 ... %b4%d1%83/ Не дякуйТЕ ))