|
Українське місто попросилося до ЄС окремо від решти країни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:12
SAP написав:а мне на днях одна знакомая в инете пишет, она на ПМЖ в Словении уже лет 10. Увидела по телеку эврошабаш майданский, мол : вы там одурелии вообще что ли? Вы же не знаете какая у нас тут ...опа в ЕС )) а сама уже год как собирается обратно в Киев, вот никак не могут они с мужем недвижимость продать, даже по заниженой цене
І? по вашій одній знайомій будем судити про всіх? Хай вернеться, влаштуєтсья тут на роботу. А тоді я би її послухав. Але не з шаблонами - а ля "ж***". А по пунктах - що в нас краще, а що в них. Бо я щось словенських заробітчан на наших просторах не помічав.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:14
mju написав:А по пунктах - що в нас краще, а що в них. Бо я щось словенських заробітчан на наших просторах не помічав.
говорит налогами душат ужасно, а ЗП вроде более менее, но хрен устроишься, безработица большая
-
SAP
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:16
SAP написав: а мне на днях одна знакомая в инете пишет, она на ПМЖ в Словении уже лет 10. Увидела по телеку эврошабаш майданский, мол : вы там одурелии вообще что ли? Вы же не знаете какая у нас тут ...опа в ЕС )) а сама уже год как собирается обратно в Киев, вот никак не могут они с мужем недвижимость продать, даже по заниженой цене
у меня Латвийские товарищи держаться на родине за работу зубами)) от так хорошо им, особенно кто кредитов набрал)))
-
Мойдодыр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:18
SAP Скільки у відсотках? Скільки на руки дають? Скільки за житло йде? На продукти? Просто цікаво. А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися. Що самі словенці роблять?
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:22
mju написав:А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися. Що самі словенці роблять?
Муж у нее словенец, инженер, она тоже с гражданством, в декрете, дом свой у них, а в итоге ЗП еле хватает на содержание семьи, соц выплат на ребенка вообще никаких нет, цены растут, люди там в шоке
-
SAP
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:28
mju написав:не прикривайте власне невігластво цитатами великих
и это мне пишет человек, обеими руками за подписание стретегического документа, который и не пытался прочесть даже  ...либо не осилил понять 
-
SAP
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:40
SAP написав: mju написав:А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися. Що самі словенці роблять?
Муж у нее словенец, инженер, она тоже с гражданством, в декрете, дом свой у них, а в итоге ЗП еле хватает на содержание семьи, соц выплат на ребенка вообще никаких нет, цены растут, люди там в шоке
В мене там ряд запитань був, щоб зрозуміти глибину проблем. Ви їх проігнорували. Якщо не знаєте - так і кажіть. Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:45
SAP написав: mju написав:не прикривайте власне невігластво цитатами великих
и это мне пишет человек, обеими руками за подписание стретегического документа, который и не пытался прочесть даже  ...либо не осилил понять 
От тут ви мене підловили, весь документ я не читав. Лиш ті частини які особисто мене торкаються. І так мені стане простіше жити. На відміну від представників деяких професій. Автовиробникам нашим доведеться туго (але тут я навіть радію, ланос мене не приваблює). Чиновникам гірше буде (посилиться конкурентний тиск на бізнес і бізнес не матиме з чого платити хабарі). Впевнений ще є кілька галузей, якщо прочитали і проаналізували самі - можете навести. Але я своє невігластво цитатами не прикриваю. І не соромлюся спитати )
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 14:52
Мойдодыр написав: mju написав: А я думаю ні. Мені має бути видніше, чи не так?
ну мы хоть с вами отличаемся от наших политиков не подписываясь за миллионы украинцев))) ок, согласен. Но СО с ЕС и вступление в ЕС- это две большие разницы.
Таки так, і згоден що багато людей цього не розуміють. Але торгівля з сильним партнером підштовхне нашу економіку до росту і оновлення. Можете це заперечити?
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 15:13
mju написав:Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.
Бразилія за розввитком - аналог України. Тож чи хотіли б ви наприклад у відпустку поїхати у село до Індії, або до Анголи?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
|