Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 214215216217218 ... 232>
Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 20:29

budivelnik написав:2 Так як квадратний метр великогабаритної квартири - дешевший по технологічним причинам , то не бачу нічого дивного що будувались в основній масі вони

Сэкономили. Молодцы! :lol:
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 20:37

budivelnik написав...
2 Так як квадратний метр великогабаритної квартири - дешевший по технологічним причинам , то не бачу нічого дивного що будувались в основній масі вони

Сэкономили. Молодцы

Сарказм тут ні до чого .
1 Ви особисто могли сказати в 2005 що малогабаритні квартири будуть користуватись підвищенним попитом , навіть по ціні в 1,2-1,5 разів вищій ніж такий самий квадрат в великій квартирі :?:
2 В 2005 Ви особисто могли спрогнозувати обвал української валюти в 1,5-1,6 рази - от і будівельники не спрогнозували .
3 Зараз всі сварять хрущовки , а нагадайте мені за що :?: - малий метраж :wink: , з іншого боку кричать давайте маленькі однокімнатні по 40 кв м . Що заважає купити 2-кімнатну хрущовку і зробити з неї однокімнатну :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 20:51

budivelnik написав:Сарказм тут ні до чого .
1 Ви особисто могли сказати в 2005 що малогабаритні квартири будуть користуватись підвищенним попитом , навіть по ціні в 1,2-1,5 разів вищій ніж такий самий квадрат в великій квартирі :?:

Я это мог спрогнозировать и в 1985-м. :lol:

budivelnik написав:2 В 2005 Ви особисто могли спрогнозувати обвал української валюти в 1,5-1,6 рази - от і будівельники не спрогнозували .

Конечно, взятки платить проще.

budivelnik написав:3 Зараз всі сварять хрущовки , а нагадайте мені за що :?: - малий метраж :wink: , з іншого боку кричать давайте маленькі однокімнатні по 40 кв м . Що заважає купити 2-кімнатну хрущовку і зробити з неї однокімнатну :?:

Хрущёвки ругают не за площадь, а за качество планировки и конструкций. Это жильё морально устарело.
Качественная перепланировка жилья - дорогое удовольствие. Строители почему-то вообще ни о чём не думают, кроме несущих и ограждающих. Получается не жильё, а склад. Тоже не получается прогнозировать? :lol:
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 21:06

Сарказм тут ні до чого .
1 Ви особисто могли сказати в 2005 що малогабаритні квартири будуть користуватись підвищенним попитом , навіть по ціні в 1,2-1,5 разів вищій ніж такий самий квадрат в великій квартирі

Я это мог спрогнозировать и в 1985-м
.
Я бачу будівництво втратило геніального провидця , якщо Ви такий розумний , чого ж ще не консультуєте будівельників . З 1985 року нормальна організація вже як мінімум з 10 повних циклів будівництва пройшла , чи просто заднім розумом розумні :?:

Хрущёвки ругают не за площадь, а за качество планировки и конструкций. Это жильё морально устарело.

1 Шановний , хрущовка як конструкція скоріш за все вже старша Вас і спокійно перестоїть Ваших внуків
2 Спробуйте на 40 кв м краще спланувати двох-кімнатну і на 45- трьох-кімнатну квартиру при трьох номіналах плит перекриття ( 6 х 1,20+ 6 х 1,50 + 4,8 х 1,20 ) і я Вам поаплодую

Строители почему-то вообще ни о чём не думают, кроме несущих и ограждающих. Получается не жильё, а склад. Тоже не получается прогнозировать?

Будівельники будують конструкцію яка повинна :
а) простояти років 100-150
б) мати запас міцності настільки високий , щоб жоден майбутній мешканець був не в стані внаслідок своєї геніальності і відсутності професійних знань , роблячи зміни в конструкції , не зміг завалити будинок сусідам на голову.
в) мати можливість втілити будь-який художній замисел новомодного дизайнера різних поколінь.

Так що будівельники свою роботу зробили . Їх продукція стоїть . Те що в 1950 потрібно було розселити людей з комуналок - можна було зробити тільки малогабаритним житлом . Зараз кожен другий на цьому форумі розповідає :
а ) житла валом
б) не має якісного житла

От випереджуючи ці оповідання ми і будували квартири по 100 кв з вільним плануванням , а те що у Вас зникли гроші і Вам стало потрібні землянки - ми спрогнозувати не змогли .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 21:24

budivelnik

Вниз и только туда :lol: как бы вы тут не Кричали, денег от єтого больше не будет :D
Экстрим

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 21:44

budivelnik

У вас тонкая духовная связь с хрущами?

Знаете поговорку "Если осел отправился в долгий путь - эт не значит что он вернется конем". Это к тому, что ни истроическая роль, ни долголетие некоторых домов не превратят хрущи в великолепные кондоминиумы. На дворе то 2010.

Оказывается, что конструкторы у нас рабы номенклатуры плит (из трех единиц). Я так понимаю плита - сверхдорогой проект медународного масштаба - появляется один номинал в 10 лет.
А в хруще уже можно воплотить любой дизайнерский замысел - браво.

Пока строители ставят себе в заслугу просто то, что дом стоит - нихера у нас толкового не будет.

P.S. Недавно смотрел доклад тетеньки - она собственный дом расчитала и построила с расчетом на минимизацию энергозатрат и потерь (об экологии печется) на весь цикл жизни дома - начиная от производства материалов и заканчивая сносом, и в интернет выложила. Ей и в голову не пришло гордиться тем что дом простоит. Интересно, что бы там рассказали наши 'будивельники' - все как один деятели всяческих наук?
"Дом стоит - мы свое дело сделали" ??? :cry:
Andriy.Tyurnikov

Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 22:05

Оказывается, что конструкторы у нас рабы номенклатуры плит (из трех единиц). Я так понимаю плита - сверхдорогой проект медународного масштаба - появляется один номинал в 10 лет.

Якщо я Вам скажу що заводи по виробництву плит ми купували на заході - Ви зрадієте чи засмутитесь :?: А якщо додам що це як в конструкторі лего - головний комплект - практично даром , а кожен додаток за дикі гроші - тоді зрозумієте чому плит в 1960 було тільки 3 :?:
А в хруще уже можно воплотить любой дизайнерский замысел - браво

Дайте мені хрущ і я в стані залишити тільки зовнішні стіни , так що політ Вашої думки буде обмежений тільки площею приміщення і вартістю переробки ( правда узгодження може обійтись дорожче хрущовки , але узгодивши один раз , потім можна приміняти у всіх будинках серії )
Пока строители ставят себе в заслугу просто то, что дом стоит - нихера у нас толкового не будет

Ваша проблема в тому , що ще толком не вивчивши свою професію , Ви пробуєте звинувачувати інших там де Ваші знання практично нульові.
Недавно смотрел доклад тетеньки - она собственный дом расчитала и построила с расчетом на минимизацию энергозатрат и потерь (об экологии печется) на весь цикл жизни дома - начиная от производства материалов и заканчивая сносом, и в интернет выложила.

ССилочку на те що тьотєнька зробила мені дайте , а я Вам за це дам аналіз того що в неї вийшло .
А то у Вас виходить як в тому одеському анекдоті :
Карузо-Карузо , ну слухав я його , нічого хорошого.
А де ти його чув , в оперному :?:
Ні , мені Вася грузчик наспівав.

"Дом стоит - мы свое дело сделали" ???

Як не дивно це звучить , але так . Ми робимо конструкцію , яку потім Ви оздоблюєте як хочете , а потім Ваші діти зривають все що Ви зробили і роблять по своєму , а потім їх діти ,ломають і переробляють і так ще з 3-5 поколінь , а конструкція стоїть , правда кап ремонт бажано хочаб раз в 50 років робити , тоді і стояки гнити не будуть , і дах текти , і з енергозбереженням все нормально буде - світ не стоїть на місці , і у Хрущова не було ні пінопласту , ні металопластикових вікон з трубами , зате був дешевий газ і нафта і в одному місці він бачив енергозаощадження.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 06 лип, 2010 23:34

budivelnik написав:Якщо я Вам скажу що заводи по виробництву плит ми купували на заході - Ви зрадієте чи засмутитесь :?: А якщо додам що це як в конструкторі лего - головний комплект - практично даром , а кожен додаток за дикі гроші - тоді зрозумієте чому плит в 1960 було тільки 3 :?:

Я скажу, что мне тяжело представить профессию в которой мыслить критериями 50-летней давности имеет практический смысл.

budivelnik написав:Ваша проблема в тому , що ще толком не вивчивши свою професію , Ви пробуєте звинувачувати інших там де Ваші знання практично нульові.

Проблем у меня две:
1) Cоциально-экономическая ситуация в стране (по хоршему надо бы валить, но недождетесь)
2) Экспертное мнение дядек, чьи успехи были в 70-х и 80-х. Тех самых, кто с падением занавеса оказался на обочине. Признать неактуальность своих 'навыков' для них самоубийство,а новое учить - вроде как и ненадо.

С первой проблемой тяжко - я понимаю, но вы мне можете помочь со второй ;)

budivelnik написав:ССилочку на те що тьотєнька зробила мені дайте , а я Вам за це дам аналіз того що в неї вийшло .

Вот вам рабочий документ - может поправите человека ;)
http://www.301monroe.com/wordpress/wp-c ... -clean.xls

budivelnik написав:Як не дивно це звучить , але так . Ми робимо конструкцію , яку потім Ви оздоблюєте як хочете , а потім Ваші діти зривають все що Ви зробили і роблять по своєму

Как "новичек" в своем деле :D , я вам расскажу как у нас в Web-разработке делаются дела. Если вы строите свою конструкцию, а декор делает еще кто-то, то вы или субподрядчик, либо клиент тоже отраслевой спец, либо весь проект - шлак и мелочевка (тоже деньги, но не будем врать себе и людям).
А если вы хотите быть фигурой, то или консультируйте по узкоспециальному навыку, или делайте конфетку под-ключ и занимайтесь образованием клиента. Ну или выпускайте свой продукт (подразумевается, что доходы от продукта на порядок превосходят предыдущие варианты).

Вот такая вот иерархия - рынок, падла.

А таких кто "сделал каркас, а там дело ваше" - толпы, и погоды они не делают вообще.
Но в свои 29 я на роль эксперта по всем аспектам программирования не претендую (и уже не буду и в 50), ибо осознаю многогранность предмета и роль специализации.

А "подкрепленные годами опыта" экспертные суждения о всех видах стройки, которыми блещут тут некоторые - удручают (когда перестают веселить).
Востаннє редагувалось Andriy.Tyurnikov в Нед 11 лип, 2010 09:44, всього редагувалось 1 раз.
Andriy.Tyurnikov

Повідомлення Додано: Сер 07 лип, 2010 00:06

Спробуйте на 40 кв м краще спланувати двох-кімнатну і на 45- трьох-кімнатну квартиру при трьох номіналах плит перекриття ( 6 х 1,20+ 6 х 1,50 + 4,8 х 1,20 ) і я Вам поаплодую

тут больше вопрос почему 40 или 45 кв.м. а не размеры плит. При длине плиты в 6м ширину можно сделать какую хош и я, к примеру, могу абсолютно спокойно спланировать 2-комнатную при 6 х 9.6 или 6 х 10.2 (аналогично "трешку" 6 х 12).
AndreyBMW

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 лип, 2010 00:30

Don Rumata написав:Цены держатся исключительно благодаря лоббированию интересов строительства (и всех кто на этой отрасли наживается) в раде. Пока не будет нормального налогообложения спекулятивный капитал с рынка не уйдет.
Ну числится у них недвижимость на балансе и что дальше? Налоги за неё платить не надо, числится и числится себе. Есть не просит. Вот и ждут пока подорожает и не торопятся никуда.

Почему не числится на балансе? Налоги вроде платят в момент продажи?
Конрад Карлович

Подякував: 5 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

#<1 ... 214215216217218 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор