budivelnik написав:2 Так як квадратний метр великогабаритної квартири - дешевший по технологічним причинам , то не бачу нічого дивного що будувались в основній масі вони
Сэкономили. Молодцы!

|
|
![]()
Сарказм тут ні до чого . 1 Ви особисто могли сказати в 2005 що малогабаритні квартири будуть користуватись підвищенним попитом , навіть по ціні в 1,2-1,5 разів вищій ніж такий самий квадрат в великій квартирі ![]() 2 В 2005 Ви особисто могли спрогнозувати обвал української валюти в 1,5-1,6 рази - от і будівельники не спрогнозували . 3 Зараз всі сварять хрущовки , а нагадайте мені за що ![]() ![]() ![]()
![]()
Я это мог спрогнозировать и в 1985-м. ![]()
Конечно, взятки платить проще.
Хрущёвки ругают не за площадь, а за качество планировки и конструкций. Это жильё морально устарело. Качественная перепланировка жилья - дорогое удовольствие. Строители почему-то вообще ни о чём не думают, кроме несущих и ограждающих. Получается не жильё, а склад. Тоже не получается прогнозировать? ![]() ![]() . Я бачу будівництво втратило геніального провидця , якщо Ви такий розумний , чого ж ще не консультуєте будівельників . З 1985 року нормальна організація вже як мінімум з 10 повних циклів будівництва пройшла , чи просто заднім розумом розумні ![]()
1 Шановний , хрущовка як конструкція скоріш за все вже старша Вас і спокійно перестоїть Ваших внуків 2 Спробуйте на 40 кв м краще спланувати двох-кімнатну і на 45- трьох-кімнатну квартиру при трьох номіналах плит перекриття ( 6 х 1,20+ 6 х 1,50 + 4,8 х 1,20 ) і я Вам поаплодую
Будівельники будують конструкцію яка повинна : а) простояти років 100-150 б) мати запас міцності настільки високий , щоб жоден майбутній мешканець був не в стані внаслідок своєї геніальності і відсутності професійних знань , роблячи зміни в конструкції , не зміг завалити будинок сусідам на голову. в) мати можливість втілити будь-який художній замисел новомодного дизайнера різних поколінь. Так що будівельники свою роботу зробили . Їх продукція стоїть . Те що в 1950 потрібно було розселити людей з комуналок - можна було зробити тільки малогабаритним житлом . Зараз кожен другий на цьому форумі розповідає : а ) житла валом б) не має якісного житла От випереджуючи ці оповідання ми і будували квартири по 100 кв з вільним плануванням , а те що у Вас зникли гроші і Вам стало потрібні землянки - ми спрогнозувати не змогли .
![]() budivelnik
Вниз и только туда ![]() ![]()
![]() budivelnik
У вас тонкая духовная связь с хрущами? Знаете поговорку "Если осел отправился в долгий путь - эт не значит что он вернется конем". Это к тому, что ни истроическая роль, ни долголетие некоторых домов не превратят хрущи в великолепные кондоминиумы. На дворе то 2010. Оказывается, что конструкторы у нас рабы номенклатуры плит (из трех единиц). Я так понимаю плита - сверхдорогой проект медународного масштаба - появляется один номинал в 10 лет. А в хруще уже можно воплотить любой дизайнерский замысел - браво. Пока строители ставят себе в заслугу просто то, что дом стоит - нихера у нас толкового не будет. P.S. Недавно смотрел доклад тетеньки - она собственный дом расчитала и построила с расчетом на минимизацию энергозатрат и потерь (об экологии печется) на весь цикл жизни дома - начиная от производства материалов и заканчивая сносом, и в интернет выложила. Ей и в голову не пришло гордиться тем что дом простоит. Интересно, что бы там рассказали наши 'будивельники' - все как один деятели всяческих наук? "Дом стоит - мы свое дело сделали" ??? ![]()
![]()
Якщо я Вам скажу що заводи по виробництву плит ми купували на заході - Ви зрадієте чи засмутитесь ![]() ![]()
Дайте мені хрущ і я в стані залишити тільки зовнішні стіни , так що політ Вашої думки буде обмежений тільки площею приміщення і вартістю переробки ( правда узгодження може обійтись дорожче хрущовки , але узгодивши один раз , потім можна приміняти у всіх будинках серії )
Ваша проблема в тому , що ще толком не вивчивши свою професію , Ви пробуєте звинувачувати інших там де Ваші знання практично нульові.
ССилочку на те що тьотєнька зробила мені дайте , а я Вам за це дам аналіз того що в неї вийшло . А то у Вас виходить як в тому одеському анекдоті : Карузо-Карузо , ну слухав я його , нічого хорошого. А де ти його чув , в оперному ![]() Ні , мені Вася грузчик наспівав.
Як не дивно це звучить , але так . Ми робимо конструкцію , яку потім Ви оздоблюєте як хочете , а потім Ваші діти зривають все що Ви зробили і роблять по своєму , а потім їх діти ,ломають і переробляють і так ще з 3-5 поколінь , а конструкція стоїть , правда кап ремонт бажано хочаб раз в 50 років робити , тоді і стояки гнити не будуть , і дах текти , і з енергозбереженням все нормально буде - світ не стоїть на місці , і у Хрущова не було ні пінопласту , ні металопластикових вікон з трубами , зате був дешевий газ і нафта і в одному місці він бачив енергозаощадження.
![]()
Я скажу, что мне тяжело представить профессию в которой мыслить критериями 50-летней давности имеет практический смысл.
Проблем у меня две: 1) Cоциально-экономическая ситуация в стране (по хоршему надо бы валить, но недождетесь) 2) Экспертное мнение дядек, чьи успехи были в 70-х и 80-х. Тех самых, кто с падением занавеса оказался на обочине. Признать неактуальность своих 'навыков' для них самоубийство,а новое учить - вроде как и ненадо. С первой проблемой тяжко - я понимаю, но вы мне можете помочь со второй ![]()
Вот вам рабочий документ - может поправите человека ![]() http://www.301monroe.com/wordpress/wp-c ... -clean.xls
Как "новичек" в своем деле ![]() А если вы хотите быть фигурой, то или консультируйте по узкоспециальному навыку, или делайте конфетку под-ключ и занимайтесь образованием клиента. Ну или выпускайте свой продукт (подразумевается, что доходы от продукта на порядок превосходят предыдущие варианты). Вот такая вот иерархия - рынок, падла. А таких кто "сделал каркас, а там дело ваше" - толпы, и погоды они не делают вообще. Но в свои 29 я на роль эксперта по всем аспектам программирования не претендую (и уже не буду и в 50), ибо осознаю многогранность предмета и роль специализации. А "подкрепленные годами опыта" экспертные суждения о всех видах стройки, которыми блещут тут некоторые - удручают (когда перестают веселить). Востаннє редагувалось Andriy.Tyurnikov в Нед 11 лип, 2010 09:44, всього редагувалось 1 раз.
![]()
тут больше вопрос почему 40 или 45 кв.м. а не размеры плит. При длине плиты в 6м ширину можно сделать какую хош и я, к примеру, могу абсолютно спокойно спланировать 2-комнатную при 6 х 9.6 или 6 х 10.2 (аналогично "трешку" 6 х 12). ![]()
Почему не числится на балансе? Налоги вроде платят в момент продажи?
|
|