Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 232>
Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 18:56

budivelnik написав:
Строитель,
А собственно, в чем вы тут всех убеждаете?
Жилье нужно? Да нужно.
Хотите строить? Стройте.
Никто не покупает? Ну, так что вы хотите от людей у которых доходы никак не сопоставимы с ценой на ваше жилье?

Роблю все так як Ви розповіли . Будую рівно стільки , скільки Ви можете купити . Так як прогнозую що кількість бажаючих купити збільшиться швидше ніж я зможу побудувати , от і шукаю доступ до дешевшого ресурсу . щоб вчасно підготуватись до Вашого попиту

не путайте теплое с мягким... вы строите особняки под заказ и определенный бюджет и не стоить это сравнивать с строительством многоэтажек.... это не есть массовое строительство.
всегда есть покупатели на споткары которые выпускаются в ограниченном количестве и могут стоить практически любую сумму денег, но не стоит к этому привязывать тех людей которым необходим автомиобиль для повседневной жизни... а парить заурядное авто по цене спорткара уже поздно... кто хотел уже пересел...
фразы "элитное жилье" за бетенометры без отделки уже не действуют...

понимаю что, вы строитель этого всеравно не поймете т.к. цель пребывания на форуме у вас несколько иная...
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 19:27

Внаслідок мізерної кількості оборонявшихся і тримаючих ціну їх капітуляція жодним чином не вплине на середню ціну

Ага...Лукавите :D
Купить сейчас может еще меньше чем продать.
Кстати - посмотрите на динамику аренды.... :D :D
Кирпич

Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 19:34

\\\ Те, кто продают сейчас и держат "цену Авизо" уже продержались год. Теперь время сдаваться Smile \\\ Ну нет. "Идем ко дну, но не сдаемся". Опять-таки, есть мнение. что после посещения Земли астероидом - в 2012 году -цены на непострадавшую недвижимость пойдут вверх. Её же станет совсем мало, да и строить новую будет некому, и нечем.
Нуину

Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 21:42

budivelnik написав:1 Будь яка вартість товару складається з податків + зарплата+ вартість грошей
2 Так як податки це бюджет держави , а те що зроблено ВВП ми в стані порахувати частку податків , наприклад 2008 рік ВВП - 950 , бюджет - 215 , отже податки 215 / 950 = 23 %
3 Таким чином зарплата( дохід ) + вартість грошей = 77 %
Тепер розглянемо як у нас і як в Європі
У нас :_____________________________________У них_______________
Дешева робоча сила + дорогі гроші____/___дорога роб сила + дешеві гроші

Послухайте, я вас запитав конкретно про частку ЗП в собівартості вашого будівництва, а ви мнеі знов за рибу гроші!
Чи реально ніколи не цікавились!? Тоді, шановний, не можу зрозуміти що ви там будуєте, та які власні кошти вкладаєте в будівництво, хіба що ті гроші не зароблені, тоді і рахувати сенсу немає...

Чи чули ви про відсоток податків в європейських країнах (для компаній та персональні). які ви чомусь використали в першій формулі, а протім швиденько згубили в другій?

Про ВВП не потрібно так, краще відволіклись би на годинку від форума та перелистали підручник з макроекономіки
Mylex

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 21:46

budivelnik написав:
Строитель,
А собственно, в чем вы тут всех убеждаете?
Жилье нужно? Да нужно.
Хотите строить? Стройте.
Никто не покупает? Ну, так что вы хотите от людей у которых доходы никак не сопоставимы с ценой на ваше жилье?

Роблю все так як Ви розповіли . Будую рівно стільки , скільки Ви можете купити . Так як прогнозую що кількість бажаючих купити збільшиться швидше ніж я зможу побудувати , от і шукаю доступ до дешевшого ресурсу . щоб вчасно підготуватись до Вашого попиту
Те, кто продают сейчас и держат "цену Авизо" уже продержались год. Теперь время сдаваться

Внаслідок мізерної кількості оборонявшихся і тримаючих ціну їх капітуляція жодним чином не вплине на середню ціну :D . На середню ціну може вплинути виключно новобудови , а їх в 2009 було приблизно 4 млн і то накатом з попередніх років . Моліть бога щоб розгон вже почався , бо до кінця 2010 отримаєте ще той дефіцит :(

Сбережения домохоязйств не дают дешевых денег.

Дивно . я чомусь завжди вважав , що коли заробляєш більше ніж тратиш то в тебе залишаються вільні грошові знаки які ти несеш в банк під відсотки . І чим більше несуть , тим менші депозитні ставки в банку ( своєрідний вирівнювач попит/пропозиція ) , а чим нижчі ставки по депозитам , тим нижчі ставки по кредитам . тобто гроші для розвитку - дешевші .

Дефицит начнется когда будут покупать. Что-то не заметно :) Плюс вторичка отойдет от шока и начнет выдавать отложенное предложение :) (которое в отличие от "отложенного спроса" - вполне реально).

Насчет сбережений - вы почти угадали. Остается только учесть ряд моментов. Например то, что рост доходов стимулирует расходы ("лучше куплю сейчас, ведь так легко взять кредит когда завтра доходы будут больше"). Склонность к сбережению у наших людей выбита союзом, 90-ми, да и нынешними фокусами с банками. Давно не встречал людей, которые откладывали деньги. Наоборот, последние 5 лет все говорили - "зачем сберегать, бери кредит - так все живут".
Ну и не надо забывать, на какие суммы и под какие % у нас накредитовано государство. Этот тормоз накопленного долга будет удерживать % ставку достаточно долго :)

Так что ищите ресурсы строить дешевле. :) И все у вас получится. Глядишь, из мелкого строителя станете крупным. Думаю, кризис немного подкорректирует баланс в пользу областей и в минус столице, так что работа будет :)
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 23:29

вы строите особняки под заказ и определенный бюджет и не стоить это сравнивать с строительством многоэтажек.... это не есть массовое строительство.

Для мене масове , це те що дешевше коштує , а елітне - те що дорожче .
Для довідки середня ціна в спальниках Львова 800-900 , в мене практично на тій самій відстані від центра , але з районною пропискою - 600 . Що це як не зародки масовості :?:
Послухайте, я вас запитав конкретно про частку ЗП в собівартості вашого будівництва, а ви мнеі знов за рибу гроші!

Я розумію що Вам в облом листати всі мої повідомлення , а мені в облом відповідати 5 разів на одне і теж запитання
З моїх 600 $ кінцевої ціни приблизно 20( чиста на руки ) - 30% ( з урахуванням податків ) - це заробітна плата . Для довідки середньостатистичний будівельник будує 2,5 кв м в місяць(350 000 будівельників - 10,4 млн кв м в 2008 ) . мій будує приблизно 4 кв м в місяць , тому його місячна зарплата становить на сьогодні на руки 4 000 грн в місяць .
Про ВВП не потрібно так, краще відволіклись би на годинку від форума та перелистали підручник з макроекономіки

Хамите чи радите :?:
Глядишь, из мелкого строителя станете крупным.

А що таке мілкий і що таке крупний в нашій державі , якщо можна в цифрах прибутку в рік :D , а то я з своїма кількасот тисяч гривень в рік не знаю куди себе зарахувати :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 23:30

budivelnik написав:
Ціна літом 2008 - 3000 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 16 % , в валюті - 13,5 %
Ціна зимою 2009 -1800 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 30 % , в валюті - відсутній
Стандартний варіант 30 % відразу , остальне в кредит на 15 років
При покупці з використанням дешевого кредиту вартість квадрату на момент повного погашення буде становити 27760 грн
Враховуючи що у другому випадку у Вас є 900 доларів , тобто перша проплата становить 50 % , вартість квадратного метра на момент повного погашення буде становити 30690 грн

30690-7200(900$ своих)=23490:7200(900$ кредит)= 3,262 добавить сюда ещё комиссию банка , страховки жилья и жизни -получается за 1 одолженную гр. надо отдать 4

А літом 2008 було 27760 - 4500( 900 $-30% перший внесок ) = 23620 / 10500 (2100 $- кредит )= 2,2
Надіюсь тепер Ви зрозуміли чому я писав що програли тільки ті , хто купив квартиру в 2008 за повну сумму , без використання кредиту ( таких все одно були одиниці ) , бо ці люди мали можливість провернути описану Вами вище схему

Есть люди которые не покупают в кредит и свои сбережения держат в твердых валютах, они выиграли или проиграли?
Fantazer

Повідомлення Додано: Нед 03 січ, 2010 23:41

Есть люди которые не покупают в кредит и свои сбережения держат в твердых валютах, они выиграли или проиграли?

Однозначно відповісти на запитання не можна , не знаючи в які періоди була створенна основна маса накопичень і її величина :( . Якщо основну суму заробили в 2006-2008 і при цьому втримали її в твердій валюті і цієї суми вистарчає на покупку чогось потрібного ( не обовязково житла ) без потреби в кредитах , то однозначно виграли , при інших розкладах - можливі варіанти :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2010 00:04

мій будує приблизно 4 кв м в місяць

простите, а вы что - башни строите?
Я как бы не совсем в теме, но иных вариантов в голову не приходит :D
Или это чистый кирпич?
Если я не ошибаюсь - где то вначале темы вы говорили что строите из панельных блоков ?
Кирпич

Повідомлення Додано: Пон 04 січ, 2010 00:09

budivelnik написав:
Ціна літом 2008 - 3000 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 16 % , в валюті - 13,5 %
Ціна зимою 2009 -1800 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 30 % , в валюті - відсутній
Стандартний варіант 30 % відразу , остальне в кредит на 15 років
При покупці з використанням дешевого кредиту вартість квадрату на момент повного погашення буде становити 27760 грн
Враховуючи що у другому випадку у Вас є 900 доларів , тобто перша проплата становить 50 % , вартість квадратного метра на момент повного погашення буде становити 30690 грн

30690-7200(900$ своих)=23490:7200(900$ кредит)= 3,262 добавить сюда ещё комиссию банка , страховки жилья и жизни -получается за 1 одолженную гр. надо отдать 4

А літом 2008 було 27760 - 4500( 900 $-30% перший внесок ) = 23620 / 10500 (2100 $- кредит )= 2,2
Надіюсь тепер Ви зрозуміли чому я писав що програли тільки ті , хто купив квартиру в 2008 за повну сумму , без використання кредиту ( таких все одно були одиниці ) , бо ці люди мали можливість провернути описану Вами вище схему

Уважаемый, объясните будьте любезны, чем человек взявший кредит в лучшем положении человека заплатившего полную сумму без него? Я так понимаю что человек купивший недвижимость за полную сумму без кредитов пусть даже на пике фиксирует убыток если это спекуляция, ну а если для жилья то это всего лишь упущенная выгода. Другое дело человек взявший кредит, да он в более выгодном положении от человека которому необходимо, но он имеет связывающие его обязательства при непредсказуемом будущем и повезло тем у кого стабильные и увеличивающиеся доходы (а еще лучше в твердых валютах) , а что делать тем у кого пошатнулись казалось бы нерушимые позиции? Ваши расчеты выгодны лишь в случае когда на руках имелась сумма на покупку квартиры без кредита, но для того чтобы не отвлекать ресурсы был взят кредит.
Fantazer

#<1 ... 56789 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє