Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 16011602160316041605 ... 2633>
Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 03:50

Південний Захід написав:
  Кармелюк написав:
  mike41 написав:Кармелюку
Шановний Пане!
По-перше, хоч із запізненням, дякую Вам за спогад про АПБ. У мене такі самі враження і вдячність за фінансову підтримку (і депозитніми відсотками, і дивідендами) у найгірші часи. Банк "горів" кілька років, і депозити були закриті без втрат. У Харківської дирекції справи були непогані. Ми допомогали її керівництву битися за "Україну" аж до пам"ятного голосування у Раді. Коли для прийняття законопроекту про підтримку банку не вистачило лише десятків голосів. Сталося так, говорили тоді, тому, що дехто вирішив: "нема банку - нема архівів".
По-друге. Щодо нинішніх справ. Клієнти не можуть змінювати правила гри, що встановлені банками. "Щось не подобається в угоді? Так ми вас не тримаємо",- це ще відносно ввічлива менеджерська відповідь. Проте клієнти мають право діяти у рамках цих правил на свою користь. Надто активна протидія цим спробам з боку банківських працівників за певною межею починає паралельно економії на процентних видатках спричиняти втрату ресурсної бази. Не говорячи про імідж. Гадаю, місцева "дочка" ВТБ це вже відчула (у порівнянні із Сбєром напевно), і довелося більше просити у Москві, в заможної "мами" :)

Спасибі за добрі слова. І хоча я пішов з банку ще напочатку 1994р., задовго до його краху, але ностальгія за ним і за проведеними там молодими роками залишилась.
Згоден в Вами на 100%.

Добрий вечір, колего !
Мені теж довелося бути молодим начальником відділу обласної дирекції АПБ в 1991-1997 роках . Теж пішов з банку до його краху, хоча його загроза вже починала скопичуватися в хмарах . :roll:
Все почалося після введення внутрібанківського розрахункового центру в Киеві та єдиного коррахунку в у НБУ . До того моменту дирекції були практично незалежними та 100% прибутковими.
Величезні суми , які зявилися в Києві, відразу впали в очі Волкову, Суркісу та іншій "знаті", які , не без підтримки Ющенка,швиденько вивели їх з банку через довготермінові кредити на підставні фірми , фактично суттєво загальмувавши всі платежі банку .
А добило банк одноосібне рішення Голови Правління банку - колишнього замміністра фінансів В.Кравця ,- в 1998році, під час кризи купити державні ОВДП на 1 млрд. гривень з погашенням через десять років . :mrgreen:
Після - банк кінцево рухнув , оскільки платежі зовні системи АПБ практично припинилися . А НБУ , чомусь, "забув" вчасно надати рефінансування . :oops:
Якби в цей момент , на базі всіх обласних дирекцій, крім київської, які були прибуткові та з хорошими, в основному, активами,створити новий банк, він би успішно дожив би до 2008 року :wink: , а ,може, й до сьогоднішнього дня . :oops:

Доброї ночі, колего! Я дуже добре пам*ятаю 1998р. І я думаю, що В.Кравця змусили придбати ОВДП. Це саме вимагали і від нашого банку, де я на той момент працював заступником голови. У нас в правлінні ми добре розуміли, що якщо піддамося на тиск, то будуть непереливки у майбутньому. І коли вже несила було відбиватись включили "дуріка"-голова правління пішов у відпустку, а я як виконуючий обов*язки продовжив цю гру - типу того, що голова у відпустці, а я без нього такі рішення прийняти не можу, зв*язку з ним немає - він поза зоною досяжності і т.п. Догрались до того, що одного дня секретар каже:дзвінок з приймальні Ющенка, беріть телефон зараз будете з ним говорити. Беру слухавку і чекаю. Пройшло хвилин п*ять, з приймальні Ющенка секретар каже періодично:чекайте зараз будете говорити з Віктором Андрійовичем. Але щось там не вийшло і секретар сказала, що замість Ющенка будете розмовляти із Стельмахом. Підключила Стельмаха - він весь на нервах, як натянута тетива лука: коли Ви вже будете купляти ОВДП? Я йому ту ж пісеньку:голова у відпустці, я таких повноважень не маю, зв*язку з ним немає, як тільки буде так і все вирішиться... Він заматюкався і кричить мені:Та Ви,що там подуріли всі, на нас так тиснуть, що ми вже скоро у вікна будемо стрибати! Так, що й на керівництво НБУ тиск теж був шаленний. Так ми і не купили тоді ОВДП, а за кілька днів по тому нас вже більше по цій темі не турбували, мабуть нагнувши "Україну", ПІБ, Укрсоц та ще кілька податливих банків гостроту проблеми зняли.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 13:25

про всякие огнеопасности в том числе и банковские))))

кидалово века
все банки-мошейники в законе :lol: :lol: :lol:
банковские пирамиды...

https://www.youtube.com/watch?v=fD4S0wqBtbQ

http://yoursmileys.ru/t-dogs.php :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 13:57

Клавдий Шифер написав:
  Аlександр написав:.......
Еще бы преимущественно в нацвалюте люди сбережения держали.
Интересно, сколько сейчас стоят гривневые купюры 1992 года выпуска в хорошем или
отличном состоянии? Дороже 4-х номиналов?

Некоторые - да.
Тот же прессовый Матвиенко.
Опять же - какие купюры 92-го Вы имеете в виду? Канадские или английские?
В канадских - "девятки" в отличном и тем более прессовом виде, в английских - прессовые банкноты замещения.

И Вы бы не задумываясь расплатились банкнотой 1992 года выпуска в хрустящем состоянии ?
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 14:08

про всякие огнеопасности в том числе и банковские))))

https://www.youtube.com/watch?v=0IDHpSewuBo

Порядок действий - банки-мошенники, передача, обличающая некоторые банки в мошеннических схемах отъема средств у населения. Снята с эфира почти сразу. Однако из-за разницы во времени восточная часть страны все-таки успела ее посмотреть. :lol:
http://yoursmileys.ru/t-dogs.php :D
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 14:10

Кармелюк написав:Дякую за інформацію. На жаль вдома збережені купоно-карбованці не тримаю, тому зараз не маю можливості переглянути їх дати випуску із вказаною інформацією у Вашому посиланні. Треба ще буде пошукати вдома по шухлядах і купони, здається деякі номінали теж повинні були зберегтись.

Пожалуйста.
Вот еще интересный сайт, особенно третья страничка :D
http://cosh.com.ua/index.php?q1=2&q2=100&qp=1

Был у меня случай.
В 2005-м году на День Независимости в метро дали сдачу 2 грн. 1992 года в потрепанном
состоянии. Но, лицевая сторона была коричневого цвета, как и должна быть, а задняя
зеленого, как у единички - т. е. брак при печати. Тогда в антикварном магазине ее приняли за 20 номиналов или 40 грн.
Аlександр

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 14:11

Уважаемый Квестор,
как Вы оцениваете банк "Глобус" в связи с этой информацией "За 2011 рік активи банку зросли до 1,8 млрд грн. і «Глобус» зробив «фантастичний ривок», піднявшись з 105 місця на 78 місце в рейтингу НБУ."
Может этот банк быть включен в Ваш список "приличных"?
elles

Подякував: 42 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 14:14

Mirax написав:
  Аlександр написав:Еще бы преимущественно в нацвалюте люди сбережения держали.
Интересно, сколько сейчас стоят гривневые купюры 1992 года выпуска в хорошем или
отличном состоянии? Дороже 4-х номиналов?

В хід пішли нафталінові переддевальваційні статейки про нумізматичну цінність вітчизняних фантиків. Значить пан Джоппо на підході.

Поражаюсь Вашей терпелке пятый год в долларе сидеть в ожидании Джоппо 8)
Запасайтесь лучше шведскими кронами, пока в наличии есть :)
Аlександр

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 14:52

elles написав:Уважаемый Квестор,
как Вы оцениваете банк "Глобус" в связи с этой информацией "За 2011 рік активи банку зросли до 1,8 млрд грн. і «Глобус» зробив «фантастичний ривок», піднявшись з 105 місця на 78 місце в рейтингу НБУ."

А что ? Раздавание кредитов кому попало может сделать банк приличным? :mrgreen:
А впрочем, в Украине нет приличных банков .Поэтому несите деньги туда .где дают наивысшие проценты :wink:
daphne

Заблокований
Подякував: 32 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 15:08

elles написав:Уважаемый Квестор,

Звісно-НІ..... :wink:

ПС. Взагалі, колєги й колєжанки, маю нагадати свою тезу..."список" НЕ буде розширюватись, а НАВПАКИ...він буде усихати, кристалізуючи лише "сіль і міць" сучасного українського лихварства...ймовірність появи нових банок у МОЄМУ "списку"..майже "нульова"... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 15:26

Re: Байки про банки і не тільки....

квестор написав:він буде усихати, кристалізуючи лише "сіль і міць" сучасного українського лихварства...ймовірність появи нових банок у МОЄМУ "списку"..майже "нульова"...

ой. значить точно каюк близько...
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

#<1 ... 16011602160316041605 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей