помоєму пішли плітки
|
|
"У них рядовые сотрудники заложники у кого вклады. В куражах, те кто получил песпроцентный кредит."
помоєму пішли плітки
Он, Вам может, не ответит, а я отвечу. Я, являюсь вкладчиком УГБ и не могу получить депозит в полном объеме т.к. его тело больше 30т. Панику, я не раздуваю , а взываю к справедливости, а то, что 777777 сказал-правда. Снимите розовые очки , включите обаяние и пообщайтесь с рядовым персоналом в банке. Там мало осталось скептиков которые верят о том, что вы говорите
Сьогодні вже 9-й день як забираю депозит. З того часу вдалося вирвати 60% вкладу, бо аж на один день зі скандалами розширили ліміт, а більше грошей в касі небуло. Немає грошей і далі... УГБ коли вже нарешті я отримаю свої кровні? Довго ше чекати?
До-речі виявляється в бідаків вже і по 1000 неможна зняти. Сьогодні в касі було пусто. І то в головному відділенні Львова!!! Обнагліли вже зовсім, кажуть будуть можливо гроші в 15,00, прийдіть візьміть, а в самих операційний день до 13,00. Бєспрєдєльщики.. Заяву в НБУ відіслав, в прокуратуру і суд несу завтра. Є ще хтось зі Львова кому також висять гроші і лапшу на вуха вішають? Пропоную зібратись і зробити разок-два мітинг з банерами і інфо шо в Укргазі працюють злодії. Телебачення обов''язково запросимо. Головний офіс знаходиться недалеко біля Податкової, там багато серйозних людей їздить і клієнтів банку також, нехай подивляться з ким працюють... Пишіть всі хто готовий до якихось дій, треба розібратись з тим бєспрєдєлом.
Широкий выбор LCD (жк) телевизоров и плазменных панелейplazzma.com.ua - магазин честных цен.
Купил у них телевизор 32L4000 всего за 630$ plazzma.com.ua Широкий выбор LCD (жк) телевизоров и плазменных панелей
Re: Широкий выбор LCD (жк) телевизоров и плазменных панелей
Вы наверное глумитесь? Или магазин висит кридит УГБ?
А Вы знаете хоть один банк который не дошел до потери ликвидности ? (кто в большей, а кто в меньшей степени) Если "да" - привидите пример.
предъявите ваши претензии в циничности в первую очередь государству, в котором мы все живем - в первую очередь правительство довело свою страну до так состояния, а ситуация в банках - лишь печальные последствия этого
а если бы вообще не рассматривали, как делают в других банках, было бы лучше?
Не знаю насколко оправдана на данный момент такая тактика выживания УГБ, но эти счастливцы, ходящие к банкоматам, могут в полной мере почувствовать как трещит сук, который они рубят. Какой маразм! Возмущаться следствием, одновременно создавая причину. [quote="limonchik"]Вы счасливчик. Значит лимит всетки расширяют если вкла больше 30 т?
Розширяють, але на один день і то з письмової заяви керівника банку. Я дуже добре поскандалив і сталося чудо. Правда на один день. Взагалі-то в договорі є пункт про що у разі закриття карткового рахунку з боку клієнта банк повинен на протязі 2-х днів це зробити і відповідно розрахуватись з клієнтом. Звичайно шо і в тому випадку шахраї придумали якби то гроші не віддавати, видали якусь внутрішню постанову про то шо гроші віддають на протязі 2-х місяців, але то є незаконним як і в випадку з лімітами. Без суду і прокуратури бачу не обійтись. Будемо йти до останнього і вимагати потім моральних і матеріальних відшкодувань.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||