|
Конкорд (2015 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 23 лип, 2018 12:56
isen написав:Прислали смс что оновлюють икОН25... Вот скажите что конкретно в это раз Вы оновили в икОН25?
Обновление обычно заключается в исправлении старых багов и добавлении новых. 
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:32
mustbe написав:Для СЭПов есть Алла.
В Алле угробищный регламент и котловые счета. Здесь все чисто в обе стороны, за что я, даже, готов доплачивать.
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:38
Банк Конкорд написав:ну Вы же сами советовали приобщаться к прогрессу, а на Android действительно больше возможостей, и сейчас очень большой выбор смартфонов разной ценовой политики
Так посадите своих операционистов на андроиде длинные назначения платежей набирать. Банк хвалят за СЭПы, какой анроид еще. Та даже у гугла есть в идентификаторе альтернативы, на случай глюков. В т.ч. пачка одноразовых паролей. Которые можно набирать с бумажки без всяких СМС и смартфонов.
-
wig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:41
Vorlon написав: Банк Конкорд написав:Я предл агаю избегать фраз: "в Конкорде вам делать решительно нечего!"
Моя фраза - касалась конкретно вашей кредитной карты, которая неконкурентоспособна на сегодняшний день 
В данном случае мне была полезна эта инфа и понятно было , что речь только о кредитной карте. В другом случае - мог бы и не разобраться - типа не понравилась бы кредитка и может не стал бы вникать в остальные детали. Я в Привате имею депо не большое - так только вчера до конца разобрался, что до срочно разрывать нельзя. А писали , якобы можно. Можно - если депо на 7% годовых.  А если 14% - то нельзя. Ну всегда много нюансов. Я с начала людей тут на форуме спрашиваю - куда направят ( а направили как раз к вам, в Конкорд) - тогда уже вникаю в "хиты". Хочу всех поблагодарить , кто помогает разобраться что к чему. Все банки не помониторишь. К сожалению пока я разбирался Приват уже оплатил инет Фрегат, автоматом у меня это стоит оплата. Думаю все же дебетовую карту есть смысл држать. И точно у вас из Приват-банка есть пополнение этой карты без комиссии и без процентов, то есть смогу пополнять через Приват 24 ? Я могу пополнять вашу карту 2 или 3 раза в месяц по мере необходимости из Привата ? Можно пользоваться несколькими банками вполне. Это нормально.
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в Пон 23 лип, 2018 13:44, всього редагувалось 2 разів.
-
kalinavalera1
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:42
clientage написав:СМС-ки пошли. С задержкой 3..4мин!
Пошли, но в качестве отправителя не гордое "Конкордбанк", а какойто Lohoservis
-
wig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:45
wig написав: clientage написав:СМС-ки пошли. С задержкой 3..4мин!
Пошли, но в качестве отправителя не гордое "Конкордбанк", а какойто Lohoservis
Что прямо так и назвали? Лохосервис? Однако...
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:47
BBC Ну, может плюс-минус, я без очков.
-
wig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 13:55
Банк Конкорд написав: Квесторе_поверніться написав: Банк Конкорд написав:Добрый день всем! Очень приятно, что данная ветка пользуется популярностью для разного вида общения и обсуждения. Но все-таки тема - это обслуживание в Конкорд банке, а не Примате, Симе, Тасе и т.д. У этих банок есть свои ветки и лучше восхвалять их продукты там! Спасибо за понимание
Шановні форумчани забезпечили гілку в топах форуму. На інші гілки банок їх і калачем не заманиш. Ну і побачили що продукти СоСо для імяреків в чому цікаві а в чому ні.
Ось тому я і за будь-яке спілкування! Але коли інших продуктів занадто багато на гілці, то тема гілки втрачає сенс!
Не згоден ! Щоб було цікаво - та ваш банк став популярним - потрібно порівнювати з продуктами інших банок. А так виходить що ви бажаєте , щоб людина не розібралася що та до чого ? Зрозуміло, що основне обговорення ваших продуктів повинно бути на гілці. Але і порівнювати потрібно. Як що ви в чому не дотягуєте - то буде конкуренція. Це нормально. Питання є - вам кредитувати клієнтів не цікаво, бачу - потрібні дебетові гроші клієнтів ? А що - в НБУ не дають грошей банкам ? Чи там вища "облікова ставка" ? Було б цікаво - як не спеціалісту у цій галузі. Ще раз дякую всім - хто пояснював та порівнював продукти СоСо з іншими банками. Це корисно та цікаво. При підході до клієнта типу " Наш банк найкращій у світі і без коментів !" ви налякаєте користувачив. Це наповага до клієнтів - ніби вони зовсім дурненьки. Не буває найкращого банку в усьому світі!  Підкреслюю - мене до вас направили таки форумчани. ТОж поважають та вважають ваш банк цікавим. Але якщо б постійно брехали - та просто б замовчували, наприклад - що банк не з самих надійних - то я б навіть не питав і не цікавився. Клієнти ж розуміють - яке до них ставлення. А довіра буде - поки ви бачите - що від вас не приховують недоліки деякі. Вони є в усіх банках. Потрібна бути довіра, особливо стосовно банків та грошей.
-
kalinavalera1
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2018 14:28
А надо учится держать удар, если уж надумали развернутся лицом к клиенту и получать обратную связь напрямую. Иногда эта обратная связь будет вам не совсем приятна. Более того - совсем даже неприятна. Тут вам не там  Это ж не уютная песочница, тем форум и силён. Учитесь работать с возражениями, ищите соответствующую литературу и вперед 
-
curiousobro
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 432 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 лип, 2018 15:00
kalinavalera1 написав: Не згоден ! Щоб було цікаво - та ваш банк став популярним - потрібно порівнювати з продуктами інших банок. А так виходить що ви бажаєте , щоб людина не розібралася що та до чого ? Зрозуміло, що основне обговорення ваших продуктів повинно бути на гілці. Але і порівнювати потрібно. Як що ви в чому не дотягуєте - то буде конкуренція. Це нормально. Питання є - вам кредитувати клієнтів не цікаво, бачу - потрібні дебетові гроші клієнтів ? А що - в НБУ не дають грошей банкам ? Чи там вища "облікова ставка" ? Було б цікаво - як не спеціалісту у цій галузі. Ще раз дякую всім - хто пояснював та порівнював продукти СоСо з іншими банками. Це корисно та цікаво. При підході до клієнта типу " Наш банк найкращій у світі і без коментів !" ви налякаєте користувачив. Це наповага до клієнтів - ніби вони зовсім дурненьки. Не буває найкращого банку в усьому світі!  Підкреслюю - мене до вас направили таки форумчани. ТОж поважають та вважають ваш банк цікавим. Але якщо б постійно брехали - та просто б замовчували, наприклад - що банк не з самих надійних - то я б навіть не питав і не цікавився. Клієнти ж розуміють - яке до них ставлення. А довіра буде - поки ви бачите - що від вас не приховують недоліки деякі. Вони є в усіх банках. Потрібна бути довіра, особливо стосовно банків та грошей.
Я Вас понимаю, и не в коем случаю не говорю о том, что надо что-то прятать от клиентов! Будь у меня такое мнение, и меня бы тут не было!  Но мое сообщение было вызвано большим кол-вом продуктов других банков  хоть нам и есть куда стремиться, все-таки хотелось бы больше наших продуктов, а не обсуждений других продуктов
-
Банк Конкорд
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-