ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
10/9/9 написав:Чай, не хвилюйся, Фейслес кує медаль.
Та я зрозумів,що кує.Мабуть,разом з Ківаловим. Завтра напише,що переміг ЮАпрофі.
Что ж, тогда будет третий тур. Єксель наверно на рабочем компе в офисе Фейслесса лежит, а дома либо доступа к файлу нет, либо ему лень считать в выходной день. Завтра все будет. Ложитесь спать
Якщо через 10 хвилин не буде хоча б екзит-полу,буду скликати Майдан.
Поздоровляємо переможців VI етапу конкурсу: І місце - Вкладчик1234 з похибкою менше 2 копійок ІІ місце (і в абсолютному рейтингу також) - Sandriy 1 з похибкою трохи більше 8 копійок. ІІІ місце - prodigy з похибкою трохи менше 9 копійок
Переможець за абсолютним рейтингом - tea з середньою похибкою 23 копійки. Чаю, таки твоя тактика боротьби за перше місце спрацювала
1. Чай. С долгожданной перемогой. Всех остальных - также поздравляю, и окончанием квартала, и с (почти) новым президентом, и с 1 апреля из Одессы. Чай, а Вы там случайно с харьковским космонавтом не сговорились поднять курс в пятницу вечером?
2. А я пока ухожу в "валютно-прогнозный" отпуск. Чего-то устал немного от валюты. Так что пока без табличных прогнозов. Может свои 5 копеек буду только вставлять
Alex2007 написав:2. А я пока ухожу в "валютно-прогнозный" отпуск. Чего-то устал немного от валюты. Так что пока без табличных прогнозов. Может свои 5 копеек буду только вставлять