|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 19 лис, 2015 16:48
Очкарик То який висновок? Зараз НБУ має дієві важелі впливу на курс? Є якісь вагомі аргументи за суттєве зміцнення гривні до кінця січня (не враховуючи імовірної корекції в кінці грудня)? Яким бачите курс на кінець січня (я своє бачення викладав)? Є перспективи зараз частково зливатися для розміщення на гривневе депо, чи чекати кращого курсу для зливу пізніше (а якщо в грудні таки щось станеться з Михайлівським)? 
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
19
1
22
Додано: Чет 19 лис, 2015 17:13
Очкарик 3) Протистояння в рамках закону - природний та, головне, корисний суспільний процес. Найгірше, що може бути - монополія на владу, навіть у дуже щирих патріотів. Важливо, щоб сторони боролися в правовому полі, але на полі битви
По-моему в период потрясений,войн,революций... и необходимости коренной ломки всего и вся как никогда необходима консолидация всего народа.Я боюсь слова диктатура,ибо у нас ей не могут нормально пользоваться.Но сосредоточение власти в одних руках помогает быстрее принимать решения и проводить их в жизнь.Также исключает возможность других попиариться и запороть в корне идею только потому,что она чужая.Остается только найти такого человека,который бескорыстно поведет народ в светлое будущее.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Чет 19 лис, 2015 17:52
orest Зараз НБУ має дієві важелі впливу на курс?
Так, хоча й небагато. Є якісь вагомі аргументи за суттєве зміцнення гривні до кінця січня (не враховуючи імовірної корекції в кінці грудня)?
Ні, жодних! Яким бачите курс на кінець січня?
Хм-м-м, це не до мене, це до Улана. У мене є ідея для найближчого тижня-двох: невеличка корекція (20-30коп.) з наступним боковиком. В січні матимемо результати ембарго, що з того вийде? Є перспективи зараз частково зливатися для розміщення на гривневе депо, чи чекати кращого курсу для зливу пізніше (а якщо в грудні таки щось станеться з Михайлівським)? 
Почну з кінця - на Михайлівський дивлюсь здалеку  В гривню виходити не буду більше, ніж для каналізаційні потреби. Бакс-Ощад і то тільки по результатах особистого бюджетування з урахуванням нових тарифів на опалення. Досі ще продовжую купувати, але вже "гуртовими партіями".
-
Очкарик
-
-
- Подякував: 833 раз.
- Подякували: 570 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лис, 2015 17:55
Завтра - 20-е число.Если завтра не тормознемся,то что говорить про след. неделю. А маман метит 23,80 второй день.Но метит скорее виртуально - посыпает мелочью,особо не надеясь на результат.
-
Тихон
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Чет 19 лис, 2015 18:09
ulanusa1 Буду рад ошибиться, Ваши 23,50 непременно будут, если не в пятницу, то в понедельник-вторник.
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лис, 2015 18:22
Тихон написав:Завтра - 20-е число.Если завтра не тормознемся,то что говорить про след. неделю. А маман метит 23,80 второй день.Но метит скорее виртуально - посыпает мелочью,особо не надеясь на результат.
Не знаком с порядком проведения и, особенно, с формированием курса отсечки. Грубо аттракционы объявляли по 50, а продали 5+14+15 (не поленился сбегать на "контекст"  )
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лис, 2015 18:34
Привет друзья! Ого, да у вас тут горячая дискуссия  Вставлю свой прогноз, впрочем ничем особо не сильно отличающийся от ваших. Разве что более агрессивный. Думаю, сегодня-завтра, банальная коррекция, помножена на фактор 20-го числа, который в свою очередь нивелируется фактором пятницы. Далее будет рост, и думаю новый вершины увидим на МБ около 25, или 24++. А завтра, вполне до 23.5 можем уйти, а можем и не уйти  Скорее ставлю на 23.6-23.8.
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лис, 2015 19:04
Snoopik написав:Привет друзья! Ого, да у вас тут горячая дискуссия  Вставлю свой прогноз, впрочем ничем особо не сильно отличающийся от ваших. Разве что более агрессивный. Думаю, сегодня-завтра, банальная коррекция, помножена на фактор 20-го числа, который в свою очередь нивелируется фактором пятницы. Далее будет рост, и думаю новый вершины увидим на МБ около 25, или 24++. А завтра, вполне до 23.5 можем уйти, а можем и не уйти  Скорее ставлю на 23.6-23.8.
Фактор тяпницы уже не раз сбоил, а вот как будут работать ножницы - ХЗ (хто зна'). Сейчас бы отсечку "по Улану" и объем реальные аттракциона хотя бы на 50. Могли бы и в долины уйти. А у меня день стекольщика - ухожу в реал 
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лис, 2015 19:51
Очкарик написав: Тихон написав:Завтра - 20-е число.Если завтра не тормознемся,то что говорить про след. неделю. А маман метит 23,80 второй день.Но метит скорее виртуально - посыпает мелочью,особо не надеясь на результат.
Не знаком с порядком проведения и, особенно, с формированием курса отсечки. Грубо аттракционы объявляли по 50, а продали 5+14+15 (не поленился сбегать на "контекст"  )
Сегодня маман продавала все,что в диапазоне 23,8-23,87. ИМХО судя по аукционам ,скорее обозначают желательную границу,чем стремятся тушить и сбросить курс вниз.Или хотят малой кровью тормознуть процесс,или не против контролируемого роста к нужному уровню,чтобы уже там все фиксануть.
-
Тихон
-
-
-
-
Профіль
-
-
3