|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)Сложилась для кого то определённость, для кого то нет.А я одно по факту вижу -1,30 разницу мду мб и чнр.Интересное совпадение.
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)Всім привіт. Михайлівський наводив для прикладу, як можливе чергове серйозне потрясіння банківської системи через падіння когось. А цей успішний каламутний пилосос як найбільше підходить, тим більше, в разі серйозних змін в країні його власникам буде не комфортно. Ну то такеее. Не навязую жодним чином кому небудь своєї думки чи певного рішення, просто викладаю те, що вважаю важливим і, можливо, корисним. До кінця січня жодного позитиву для грн не бачу. Далі - все може бути. 1. чекаємо звіту МВФ 2. 11 грудня в день закінчення імунітету-довіри до "КМ камікадзе реформаторів" приїжджає Байден, мабуть не випадково саме в цей день. Ось підтвердження моїх думок з приводу майбутнього КМ 3. Практично позитив 4. Результати трудів НБУ на МБ побачимо у вечері, поки все не втішно. P.S. viewtopic.php?p=3283201#p3283201 ось мінімальне підтвердження кепських справ (про які я говорив в повідомленні за цим лінком), як мінімум у Яценюка Все-все ухожу ![]() Востаннє редагувалось orest в П'ят 20 лис, 2015 17:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() orest
Оскільки тут політика - не офтоп: 1) Дійсно візит МВФ - головний драйвер 2) Україна під зовнішнім керуванням - мрія багатьох патріотів. До речі, краще давати посилання на першоджерело: Пану Байдену - удачі. Вважаю новину позитивною, а реакцію пана Кочеткова - неадекватною. 3) Відносний позитив, але тут вже я добавлю ложку дьогтю. Туман антитеррористичної операції в Євросоюзі вкриває на разі переваги безвізового режиму. 4) Наша маман мене не слухає, втім так само як і моя власна мама, дай бог їй здоров"ячка ![]() При нагоді знову дякую Вам за дописи, Ви привчили мене читати, а звичка читати між рядками у мене ще з часів СРСР. ![]() UPD: Пятница победила. Мы так пробьем 25 не только на наличке ![]() ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)Всем привет.
Не исключаю застоя, боковика на текущих уровнях.Официально выше не пойдём однозначно (99%).Наличка пока не научилась жить своей жизнью, просто длина поводка меняется немного. Уже отоваривал гривну на новых уровнях, ну не солить же её (в банк пока не решил). ![]() чье кунь-фу сильнее
Прогадали оба - Улан ждал просадки, я видел боковик. ![]() ЧР поднялся на 5-10коп. Начинаю хомячить гривну, надоело... Часть долларов скорее всего пойдет на "Довиру" в Ощад. Стремно держать дома. Витл Мама нарисовала корридор, но не уверен, что все поддержат эту живопись. Объем аттракционов смешной, но нарастает. Эффект пока отрицательный. Закладывать в бюджет курс 24,1 на 2016 год нелепо. ![]() Vitl
Спонсоры вряд ли допустят полный беспредел. Пока монополии на власть нет ни у кого. Ездють к нам мпортные идядьки и тетьки, в основном, чтобы объяснить нашим керманычам, что поезд ушел. Баксо-матрас бесприбылен по определению. Баксодепо стремно в случае шухера. На момент - горизонт безопасности квартал. Гривнедепо суицидально на момент. Гривнематрас ![]() ![]() ![]() ![]() ОчкарикС мая у меня пока неплохо рулит баксодепо- рашабанки и греки.Основная сумма в районе 3 месячной доступности с применением столбовой логистики.Держбанки из баксодепо исключил по двух основным причинам : массового туда загона + отсутствия валюты у их мамы.
Немного гривны отдал Федоту .Исключительно для оплаты комуналки и не особо веря,что там не будет ВА.Но около трети вложенных денег Федот мне уже вернул ![]()
Я по идеологическим мотивам рашагосбанки не приемлю (предлагаю здесь не обсуждать ![]() Пы.Сы. Надеюсь Улан не против субботнего офтопа ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|