ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 8283848586 ... 1738>
Повідомлення Додано: Чет 19 лис, 2015 23:12

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)

Сложилась для кого то определённость, для кого то нет.А я одно по факту вижу -1,30 разницу мду мб и чнр.Интересное совпадение.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лис, 2015 08:40

Vitl Всем привет! "Совпадение? Не думаю!" (с) :mrgreen:
Нового сказать нечего, все вчера обсудили, теперь только смотрим и ждем. Согласен с последним постом Тихона, просто ведут рынок до нужных высот, особо не рубя с плеча. Это правильно, я считаю, некое подобия рынка.
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лис, 2015 13:04

Очкарик написав:Почну з кінця - на Михайлівський дивлюсь здалеку

Всім привіт.
Михайлівський наводив для прикладу, як можливе чергове серйозне потрясіння банківської системи через падіння когось. А цей успішний каламутний пилосос як найбільше підходить, тим більше, в разі серйозних змін в країні його власникам буде не комфортно. Ну то такеее.
Не навязую жодним чином кому небудь своєї думки чи певного рішення, просто викладаю те, що вважаю важливим і, можливо, корисним. До кінця січня жодного позитиву для грн не бачу. Далі - все може бути.
1. чекаємо звіту МВФ
2. 11 грудня в день закінчення імунітету-довіри до "КМ камікадзе реформаторів" приїжджає Байден, мабуть не випадково саме в цей день. Ось підтвердження моїх думок з приводу майбутнього КМ http://www.ura-inform.com/ru/politics/2 ... sok-novogo Якщо все саме так відбудеться, можемо побачити реальні зміни в 2016
3. Практично позитив http://www.eurointegration.com.ua/news/ ... 0/7041056/
4. Результати трудів НБУ на МБ побачимо у вечері, поки все не втішно.
P.S. viewtopic.php?p=3283201#p3283201 ось мінімальне підтвердження кепських справ (про які я говорив в повідомленні за цим лінком), як мінімум у Яценюка http://uainfo.org/blognews/1448021236-p ... hnye-.html розумію, що джерело не дуже те. Але в урядовому курєрі про це не напишуть. Питання тільки в тому, як все буде 11 грудня і після, адже може бути і спротив "фракцієводів", хоча, на них там справи тоже є.
Все-все ухожу :oops:
Востаннє редагувалось orest в П'ят 20 лис, 2015 17:12, всього редагувалось 1 раз.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6800 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: П'ят 20 лис, 2015 14:19

orest
Оскільки тут політика - не офтоп:

1) Дійсно візит МВФ - головний драйвер
2) Україна під зовнішнім керуванням - мрія багатьох патріотів. До речі, краще давати посилання на першоджерело: Кочетков в фейсбуці написав. Цікаво було почитати і коментарі в ФБ.
Пану Байдену - удачі. Вважаю новину позитивною, а реакцію пана Кочеткова - неадекватною.
3) Відносний позитив, але тут вже я добавлю ложку дьогтю. Туман антитеррористичної операції в Євросоюзі вкриває на разі переваги безвізового режиму.
4) Наша маман мене не слухає, втім так само як і моя власна мама, дай бог їй здоров"ячка :)

При нагоді знову дякую Вам за дописи, Ви привчили мене читати, а звичка читати між рядками у мене ще з часів СРСР. :lol:

UPD: Пятница победила. Мы так пробьем 25 не только на наличке :mrgreen: Хорошо, что я свои цены еще не пересчитывал, не люблю делать дурную работу...
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лис, 2015 19:44

Всем привет.
Не исключаю застоя, боковика на текущих уровнях.Официально выше не пойдём однозначно (99%).Наличка пока не научилась жить своей жизнью, просто длина поводка меняется немного.
Уже отоваривал гривну на новых уровнях, ну не солить же её (в банк пока не решил).
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лис, 2015 20:40

чье кунь-фу сильнее

Курс гривны на межбанковском валютном рынке, укрепившийся в четверг на 10,00 коп. на торгах пятницы снизился на 15,00 коп. и установился на уровне 24,00 UAH/USD.

Прогадали оба - Улан ждал просадки, я видел боковик. :mrgreen:
ЧР поднялся на 5-10коп.
Начинаю хомячить гривну, надоело...
Часть долларов скорее всего пойдет на "Довиру" в Ощад. Стремно держать дома.

Витл
Мама нарисовала корридор, но не уверен, что все поддержат эту живопись. Объем аттракционов смешной, но нарастает. Эффект пока отрицательный. Закладывать в бюджет курс 24,1 на 2016 год нелепо.
Очкарик

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2015 00:05

Очкарик написав:Витл
Мама нарисовала корридор, но не уверен, что все поддержат эту живопись. Объем аттракционов смешной, но нарастает. Эффект пока отрицательный. Закладывать в бюджет курс 24,1 на 2016 год нелепо.

Не шаришь.При единстве ветвей власти и не такое возможно.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2015 13:22

Vitl

Спонсоры вряд ли допустят полный беспредел. Пока монополии на власть нет ни у кого.
Ездють к нам мпортные идядьки и тетьки, в основном, чтобы объяснить нашим керманычам, что поезд ушел.

Баксо-матрас бесприбылен по определению.

Баксодепо стремно в случае шухера. На момент - горизонт безопасности квартал.

Гривнедепо суицидально на момент.

Гривнематрас :lol: :lol: :lol:
Очкарик

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2015 13:42

ОчкарикС мая у меня пока неплохо рулит баксодепо- рашабанки и греки.Основная сумма в районе 3 месячной доступности с применением столбовой логистики.Держбанки из баксодепо исключил по двух основным причинам : массового туда загона + отсутствия валюты у их мамы.
Немного гривны отдал Федоту .Исключительно для оплаты комуналки и не особо веря,что там не будет ВА.Но около трети вложенных денег Федот мне уже вернул
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Нед 22 лис, 2015 00:48

Тихон написав:ОчкарикС мая у меня пока неплохо рулит баксодепо- рашабанки и греки.Основная сумма в районе 3 месячной доступности с применением столбовой логистики.Держбанки из баксодепо исключил по двух основным причинам : массового туда загона + отсутствия валюты у их мамы.
Немного гривны отдал Федоту .Исключительно для оплаты комуналки и не особо веря,что там не будет ВА.Но около трети вложенных денег Федот мне уже вернул

Я по идеологическим мотивам рашагосбанки не приемлю (предлагаю здесь не обсуждать :| ). Мои капиталы не так велики, чтобы пожертвовать рабочим и личным временем для более точного управления финансами. В планах Приват(технология), Ощад(без ФГВ) и работа. Сейчас выбираю банк для оформления карты в Евро для поездок.

Пы.Сы. Надеюсь Улан не против субботнего офтопа :lol:
Очкарик

Профіль

#<1 ... 8283848586 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість