Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Оказывается у конкорда еще нормальные тарифы, я как раз деньги с депозита оттуда на IBKR собирался перекидывать, может и в нал переходить не придется, через недельку зайду к ним и отпишусь получится ли или потребуют документы неадекватные.
Писал в саппорт только что по поводу Swift перевода брокеру по е-лимиту, может кому будет интересно, тарифы на Свифт самые низкие у них, всего $20, в разы дешевле привата получается, текущий счёт открытие 50 грн. По документам сказали хватит справки о доходах и реквизитов (переводов на украинский и заверений нотариуса не нужно), так ли это на самом деле - на днях проверю.
NDV написав:Писал в саппорт только что по поводу Swift перевода брокеру по е-лимиту, может кому будет интересно, тарифы на Свифт самые низкие у них, всего $20, в разы дешевле привата получается, текущий счёт открытие 50 грн. По документам сказали хватит справки о доходах и реквизитов (переводов на украинский и заверений нотариуса не нужно), так ли это на самом деле - на днях проверю.
Будь-ласка, відпишіться хтось (можна і в приват), хто мав вдалий досвід по SWIFTу на IBKR (або на їншого брокера) в іншому банку ніж Приват. Вже тиждень б'юсь об стінку в Південному, сьогодні, нарешті, отримав чітку відмову.
quest7 написав:Будь-ласка, відпишіться хтось (можна і в приват), хто мав вдалий досвід по SWIFTу на IBKR (або на їншого брокера) в іншому банку ніж Приват. Вже тиждень б'юсь об стінку в Південному, сьогодні, нарешті, отримав чітку відмову.
В другом госе тоже неделю жду. Решил помочь им и не забирать депозит кэшем... Но отказа пока нет. По результатам напишу.
quest7 написав:Будь-ласка, відпишіться хтось (можна і в приват), хто мав вдалий досвід по SWIFTу на IBKR (або на їншого брокера) в іншому банку ніж Приват. Вже тиждень б'юсь об стінку в Південному, сьогодні, нарешті, отримав чітку відмову.
Makepeace Якось приблизно так: Вони кажуть: "Цей платіж схожий на інвестицію". Я кажу: "Так і є. Я на брокера перекидую гроші". Вони: "Тоді мусить бути вказана ціль, ну типу будинок купити". Я кажу: "Це ж брокер, я збираюсь купити акції яких небудь компаній". Вони: "А можете надати документ де це вказано?" Договір вони не захотіли. Всю розмову було чітке відчуття, що вони просто пробують мене відфутболити. На цьому мій нормальний словниковий запас закінчився. Тут жорстко подавив сильне бажання перейти в нецензурну область, - тому я просто закінчив розмову, через її безперспективність. Совок, - він живе... Може підкажете, що саме я їм можу надати, з того що мені може надати IBKR?