|
"Люди із зарплатою 3200 гривень не платять навіть комунальни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 27 бер, 2016 01:20
_PlusMinus_ написав:Я вообще этого не понимаю, почему я должен куда то ездить и где то непонятно зарабатывать, где родился там и пригодился, если Вам нравится ездить и семью не видеть месяцами, до на здоровье.
Ви дерево? якщо ви нікуди не хочете їхати (їхати можна разом з сімєю в інше місто), то може вам не так вже й погано? Ви не повинні їхати, але ваше щастя, ваш достаток - тільки у ваших руках. ні я ні хтось інший - тим абсолютно не цікавиться
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 бер, 2016 01:23
1007qwert написав:У меня сосед работает периодически разнорабочим на стройке платят 150 грн. в день, на праздники стройка стоит и работа есть не всегда, посчитайте сколько получается за месяц. Киев.
В маленьких містечках різноробочий отримує 150 грн в день. Що заважає вашому сусіду навчитись хоча б цеглу класти, чи щось корисніше робити? або працювати так щоб більше давали?
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 бер, 2016 01:25
vetka Офіціант (сума з чайовими), помічник на будові, працівник автомайстерні, шиномонтаж
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 кві, 2016 18:35
dinozavrik написав: _PlusMinus_ написав:Я вообще этого не понимаю, почему я должен куда то ездить и где то непонятно зарабатывать, где родился там и пригодился, если Вам нравится ездить и семью не видеть месяцами, до на здоровье.
Ви дерево? якщо ви нікуди не хочете їхати (їхати можна разом з сімєю в інше місто), то може вам не так вже й погано? Ви не повинні їхати, але ваше щастя, ваш достаток - тільки у ваших руках. ні я ні хтось інший - тим абсолютно не цікавиться
это вы дерево бот ходячий
-
_PlusMinus_
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 кві, 2016 03:01
_PlusMinus_ написав: dinozavrik написав: _PlusMinus_ написав:Я вообще этого не понимаю, почему я должен куда то ездить и где то непонятно зарабатывать, где родился там и пригодился, если Вам нравится ездить и семью не видеть месяцами, до на здоровье.
это вы дерево бот ходячий
Мда... а мої повідомлення глянути чи де писав не думали? Пишу вам як є, як кажуть - кожен коваль свого щастя. Поки того не зрозумієте - сумніваюсь що чогось добєтесь. Спеціально глянув ваші повідомлення, ось одне з 2012го року: "Было бы куда идти ушёл бы,ну у нас в городе зарплату больше чем 1500гр ни найти,и читая Ваш пост я так понял либо Вы мажор или депутат, Вас наверно покращення ещё не коснулось" 4 роки минули - що ви зробили для того щоб змінити ситуацію? (чесно скажіть відповідь собі, тут не варто писати)
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
|