Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 155156157158159 ... 413>
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 18:41

Guineapig написав: прийдут яйцанутые и спросют, а откуда деньги Зин, а дайка налох 30%, ты ж не заработал, а украл (спрятал от) в государства.
То есть квартирка теперь будет дорожать на +30%, "пэрэсыченому" или как?

"Зарабатываем" без налогов:

165.1. До загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включаються такі доходи:

165.1.24. доходи, отримані від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена, відгодована, виловлена, зібрана, виготовлена, вироблена, оброблена та/або перероблена безпосередньо фізичною особою на земельних ділянках, наданих їй у розмірах, встановлених Земельним кодексом України для ведення:

садівництва та/або для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) та/або для індивідуального дачного будівництва. При цьому якщо власник сільськогосподарської продукції має ще земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), але не використовує їх (здає в оренду або обслуговує), отримані ним доходи від продажу сільськогосподарської продукції не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу;

особистого селянського господарства та/або земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких не перевищує 2 гектари. При цьому розмір земельних ділянок, зазначених в абзаці другому цього підпункту, а також розмір виділених в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв), які не використовуються (здаються в оренду, обслуговуються), не враховуються.

Якщо розмір земельних ділянок, зазначених в абзаці третьому цього підпункту, перевищує 2 гектари, дохід від продажу сільськогосподарської продукції підлягає оподаткуванню на загальних підставах.

165.1.25. сума доходу, отримана платником податку за здані (продані) ним вторинну сировину, побутові відходи, брухт кольорових металів, включаючи використані (виснажені) акумулятори електричні свинцево-кислотні (код 8548 10 21 00 згідно з УКТ ЗЕД), залишки та брухт електричних акумуляторів із вмістом свинцю (код 8548 10 91 00 згідно з УКТ ЗЕД), та брухт дорогоцінних металів, проданий Національному банку України;

165.1.36. дохід фізичної особи - підприємця, з якого сплачується єдиний податок згідно із спрощеною системою оподаткування відповідно до цього Кодексу;

165.1.51. доходи від операцій з валютними цінностями (крім цінних паперів), пов'язаних з переходом права власності на такі валютні цінності, за виключенням доходів, оподаткування яких прямо передбачено іншими нормами цього розділу;

Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 18:46

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Господа, треху в Комфорт Тауне 83 м. с некислым ремонтом пиханули за 120 тыс.
Там ремонт только 500 дол./м. потянет.
http://www.stroimdom.com.ua/forum/showt ... p?t=169009
Это падение или рист ?
Хомякоид

Подякував: 3097 раз.
Подякували: 441 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 18:50

airmax78 написав:
  baraka написав:хм, ребяты, насколько я вижу по своим графикам - по аренде на КРЖН падение продолжается...
это совпадает с вашим пониманием ситуации ?

По объявлениям по Голосеевской (все остальное меня не интересует) я наоборот вижу очень неслабый рост хотелок. Двухи с хорошим ремонтом и трехи с приличным повыставляли по 1К бакинских и выше. При чем я вижу в некоторых объявлениях снова появилась привязка к баксу.
В то же время все еще встречаются объявления с гривневой ценой на уровне лета 2014.

Прикольно читать -"По объявлениям по Голосеевской (все остальное меня не интересует)"

Дык динамику цен на КРЖН взаимно не интересует мнение на текущий момент обделавшегося инвестора в 25 этажные курятники которые почему-то именуются бизнес-классом.

Как эксперт Вы зарекомендовали себя как ноль без палочки поэтому ваше яканье не аргумент.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 19:34

zahar_ написав:
  airmax78 написав:
  baraka написав:хм, ребяты, насколько я вижу по своим графикам - по аренде на КРЖН падение продолжается...
это совпадает с вашим пониманием ситуации ?

По объявлениям по Голосеевской (все остальное меня не интересует) я наоборот вижу очень неслабый рост хотелок. Двухи с хорошим ремонтом и трехи с приличным повыставляли по 1К бакинских и выше. При чем я вижу в некоторых объявлениях снова появилась привязка к баксу.
В то же время все еще встречаются объявления с гривневой ценой на уровне лета 2014.

Прикольно читать -"По объявлениям по Голосеевской (все остальное меня не интересует)"

Дык динамику цен на КРЖН взаимно не интересует мнение на текущий момент обделавшегося инвестора в 25 этажные курятники которые почему-то именуются бизнес-классом.

Как эксперт Вы зарекомендовали себя как ноль без палочки поэтому ваше яканье не аргумент.

Ипануцо. Захар Петрович, был задан вопрос о понимании ситуации. Был дан ответ о понимании ситуации в отдельно взятом комплексе. Я должен был согласовать свой ответ с вами? Простите - не дозвонился.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 19:45

Хомякоид написав:Господа, треху в Комфорт Тауне 83 м. с некислым ремонтом пиханули за 120 тыс.
Там ремонт только 500 дол./м. потянет.
http://www.stroimdom.com.ua/forum/showt ... p?t=169009
Это падение или рист ?

Окуеть...Левый берег, КТ, с видом на стену соседнего дома с ремонтом на любителя, 1445 баксов за метр.. 120К.. продавали целых.... 5 дней. Таки придется согласиться, что рынок мертвый и из тумбочек все выметено под чистую.
Ремонт, кстати, на любителя. Очень сомневаюсь, что он затянул на 500 баксов на метре. Хотя и вложились в квартиру, но могли бы и дизайнера пригласить: цветовая гамма, подбор плитки, обоев.... пипец.
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 11 гру, 2014 19:52, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 19:47

Guineapig написав:Неужели у Болгарии или Черногории спросят - "принеси справку от украинской налогововой, что ты сплатил все налоги и чист (что не верблюд)"?

конечно не спросят. Потому что перед Болгарией будет 5 долгих лет с конфискацией за контрабанду в Украине :lol:
Violator

Подякував: 29 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 20:06

zahar_ написав:Как эксперт Вы зарекомендовали себя как ноль без палочки поэтому ваше яканье не аргумент.

Плять, Захару_ всюди бачаться експерти.
Він прямо ревнує дописувачів:
"Стій!
Невже не бачиш - тут тільки один спеціаліст по КРЖН!
І звати його - Захар-!"

Чого доброго, він погано спить. Прокидається серед ночі і репетує на всю вул. Тампере: "Я - єдиний справжній експерт по КРЖН! Чому мене, такого знавця, ніхто не визнає??? Навіть власна дружина не захотіла слухати!"
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 20:18

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Guineapig написав:$$$ кеш в КРЖН даже ПА500 нет смысла пихать, особенно видя, что прийдут яйцанутые и спросют, а откуда деньги Зин, а дайка налох 30%, ты ж не заработал, а украл (спрятал от) в государства.

ну вот... просядет а обвалишки "ябтутнекупил"...

глядишь еще завидовать начнут тем кто купил до обвала и не ждет яйцанутых
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 20:18

Frant написав:
  zahar_ написав:Как эксперт Вы зарекомендовали себя как ноль без палочки поэтому ваше яканье не аргумент.

"Стій!
І звати його - Захар-!"

Чого доброго, він погано спить. Прокидається серед ночі і репетує на всю вул. Тампере: "Я - єдиний справжній експерт по КРЖН! Чому мене, такого знавця, ніхто не визнає??? Навіть власна дружина не захотіла слухати!"

И это после того, как я вчера час убил на то, чтобы доказать Захару, что я пересичный альтернативщик.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2014 20:23

airmax78 написав:
  Frant написав:

"Стій!
І звати його - Захар-!"

И это после того, как я вчера час убил на то, чтобы доказать Захару, что я пересичный альтернативщик.

Ось малюнок, що добре ілюструє професійні якості цього "експерта" та його "вдалі" покупки на КРЖН:

http://fotohost.org/images/a19b4591-9kB.jpg
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 155156157158159 ... 413>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей