Є чим думати?
Кінь педальний, ікономіст!
Вклав гроші в неліквід, що простоює без діла.
Читай Куосакі і українські народні казки - знайдеш правильну відповідь.
|
|
![]() растішки кажуть тут, що Києв буде рости і рости, може аж до Бородянки виросте. тут тре скласти всі за і проти, з одного боку повноцінна 1к у смт. райцентрі за 60 км до Києва, із іншого перспективна Буча, але цоколь. Тре спитати бучанський і бородянських Мальвін, які у них види на перспективи... Востаннє редагувалось flyman в Суб 03 вер, 2016 11:25, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Там львиная доля в пределах фонда. Никто ничего не вынесет и не раздерет. ![]()
или город Киев станет привлекательным ....ибо только там будет работа и только там будет что-то нормальное из построенного жилища . еще интересный вопрос - а где будут жить нынешние первоклассники через 20 лет ? . когда обновление жилищного фонда идет в крупных городах а в маленьких городах оно мизерное .
![]() я человек в этом деле новый, необстрелянный
наслушался рассказов, что в Киеве без 100к$ - нечего и подступаться а сейчас на м2бомбере смотрю - есть двушки, и не особо в ебенях, около 30к$ такое вообще реально, или там подводные течения и омуты?
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Премией за риск и компенсацией за простой будет то, что у него за те же деньги будет новострой с ремонтом, а не хрущь с соответствующей разницей в цене. И арендная плата будет соответственно выше. ![]() кешфлоу от БС в розмірі 8,2% при курсі 26, при 26,5 тре буде перерахувати, можу буде 8%, може 7,9%, але тут була сезонність пов"язана, що 1\4 ативів пролежала в овнофонді 2+ місяці після уметвління овнобанок для гусарів. Крім того, частина депозитів закінчується під кінець року, із виплатою % в кінці, а частина із щомісячною виплатою (напр. для пітримання штанів). кешфлоу від цоколя 0, але він віртуально даражай. Крім того, якщо вдруг вернуся на заробітки до Києва, то вже буде "свій угол" замість "комнати с халадільніком", і "стратегічна база" для оточення Києва гостинками (напр. Вишневе, Українка) в залежності, в якій частині міста буде робота\проекти, може навіть куплю гостинку біля ж.д. вокзала\Нивках\Святошині за 15куе. В мене розрахунок доступності житла у часі на його скирдування. На 1к при злочинній панді я розраховував в Ірпені скирдувати 2 роки, а при унті виходило теоретично 1рік, але біда, що в мене не було можливості безперервно кантуватися на проектах довгий час. Це в Польщі, прийшов до праці, тихенько сидиш, не вийо, з\пл шуршить на конто стабільно і по чєсноку. І, хоча, щомісячна виплата меньше чим в неньці, але за рахунок стабільності виходить за рік більший % жиров маслі. Тобто в Щецині виходить на кавалірку наскирдувати за 1..2 роки, залежить де брати, в іпенях Шеціна, чи в прицентральних районах, звідки до праці пішкарусом макс. 20хв. Тобто для ІТника мого калібра ровнопісюарно де брати, може навіть Шецін ліпше, бо час добирання до праці набагато менший і ритм життя та праці "на розслабоні". Стратегічні плани не змінилися: - громадянство Польщі - домік в Болгарії, 10..15 км до моря - цоколь\квартира і дача на неньці Короче щоб як омериканець жити: літо в прохолодних краях, зима в теплих.
|
|