flyman написав:я так розумію, що переуступка і премія за взятий ризик інвестування в повітря котловану не передбачається. Ітого в сухому остатку заморожені кошти, як мінімум, на два роки в бетоні.
Премия за риск, в данном случае, то, что квартира будет сдаваться по цене выше хруща при вложениях меньше хруща. Рост капитализации бизнеса. Если можно обойтись без текущих 200 долларов с квартиры (сумма смешная по меркам 13), то почему бы и проехаться вверх на инвестициях в новострой. Скоро эта лавочка прикроется. Избыток предложения приводит к тому, что квартир от застройщика хватает и после сдачи дома. Это значит, что они начинают все больше строить на свои, если могут закончить дом с не проданными квартирами.
Ви щось плаваєте в матчасті. Рентна плата, не є премією за ризик, це по перше. По друге, щодо вкладень, менше чим в хрущ, можна посперечатися, так як за два роки оренди хруща отримуєм +4800 у.е., а інвестиція в новобудову є 21 000 + 5 000 + 4 800 не отриманого прибутку, ітого 30800. По третє, "капіталізація бізнеса", ну випусник МБА, я так розумію заморозив на 2+ роки овер 100куе (я так розумію 5 чи 6 однушок по 21куе кожна), я не бачу тут "капіталізації бізнеса", а бачу вимивання оборотних коштів на 2 роки. (тут 3бека мені закинув "мертвий цоколь", так відповім, що це 4 місяці мого ативного професійного життя, тобто заморожена сума, чи як ти кажеш капіталізована, яка зароблена за 4 місяці на проекті. За скільки часу 3бека піднімає суму еквівалентну 100куе+, якщо за 4 місяці, то супер, якщо за 4 роки, то тупо). По четверте - "проїхатися вверх на інвестиціях в новобудову", за 2 роки, коли він вийде на ринок оренди, ситуація може тільки погіршитися, так як ВВП росте 0,1% в рік, з\пл не доганяють ні інфляцію ні девальвацію, матраси тоншають, народ масово валить за кордон, а не до Києва, та на разі демографічна яма, дно якої ще не досягнуто, і з якої навряд чи виберемся в найближчі 5 років
Vlad442 написав:Все эти новости, которые сводятся к одному, что мы живем в бедной, воюющей, полуфеодальной стране, рынок уже отыграл. Поэтому и цены у нас не как в Лондоне, а вполне соответствуют нашим реалиям. Сегодняшним и завтрашним.
Кто-то держит деньги в Привате? Тогда этот свежак для Вас Возможную национализацию "Привата" без обвала украинской банковской системы оценили в 230 млрд грн Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/vozmozhnuyu-naci ... 3226_.html
Vlad442 написав:Все эти новости, которые сводятся к одному, что мы живем в бедной, воюющей, полуфеодальной стране, рынок уже отыграл. Поэтому и цены у нас не как в Лондоне, а вполне соответствуют нашим реалиям. Сегодняшним и завтрашним.
olgerd написав:Кто-то держит деньги в Привате? Тогда этот свежак для Вас Возможную национализацию "Привата" без обвала украинской банковской системы оценили в 230 млрд грн Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/vozmozhnuyu-naci ... 3226_.html
о этой национализации слухи уже давно, и думаю если и национализируют, то выплаты все равно будут проводить, либо их точно вынесут и раздерут на части)))
olgerd написав:Кто-то держит деньги в Привате? Тогда этот свежак для Вас Возможную национализацию "Привата" без обвала украинской банковской системы оценили в 230 млрд грн Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/vozmozhnuyu-naci ... 3226_.html
о этой национализации слухи уже давно, и думаю если и национализируют, то выплаты все равно будут проводить, либо их точно вынесут и раздерут на части)))
націоналізація може бути так, що держава міняє свою частку в Ексимпі і Газмясі на частку в Приваті. Єдине щоб не було мерджа, як Михи із Платіною та Фідота з Гейбанкою
Востаннє редагувалось flyman в Суб 03 вер, 2016 11:19, всього редагувалось 1 раз.