Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 35553556355735583559 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:18

Faceless написав:
  yura_ написав:Господа, вот вам еще маркер, мне по пути всегда стоит подлый киоск шаурмяу, и как назло хожу мимо него голодный, короче искушение еще то ))) Так вот, я мужественно держусь, последний аргумент - 27 грн, ваще какойто неадекват. Вот сейчас мимо пробегал - уже 30 грн !!! Инфляция 11% за последние считай несколько дней

Кстати народ что возле киоска тусил брал маленькие по 20 - испепеленные...

Цены на РН отражают способность пересичного делать накопления (или платить кредит).

Юра, это не испепеленные, это любители диареи

А Ви звідки знаєте???
На лікаря Ви не схожі)))
В штани біднякам заглядаєте???
Це ж не ваш ціновий діапазон???

Домік.уа навів ціни КРЖН.
Кому цікаво)))

http://domik.ua/nedvizhimost/ceny-kiev.html
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 04 гру, 2015 16:20, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Заблокований
Подякував: 1773 раз.
Подякували: 2584 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:20

Первый написав:решил купить билеты в кинишку на звездные войны........
фсе выжжено...:-(

Этаж фкуда? Давай в магелан, на метре удобно подъехать, 75 гривней - хоть опой жуй.
ГыГы

Подякував: 0 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:22

peresichnij написав:
  flyman написав:
  йцукен написав:,
так они уже динозавры и обречены на вымирание в ближайшие 10 лет.
Они либо начнут оказывать услуги в другом формате, либо их кол-во уменьшится раз в 100.
модель, в которой чуваки могут что-то срубить только обманывая и манипулируя обеими сторонами сделки заранее обречены на вымирание

Польща, мені асистенша ріелтора привезла на рісепшен в офіс підписаний власником договір оренди, взяла 200 зл. провізії, сказала, що як правило беруть 100%, але там кімната довго простоювала (іпеня Щеціана) і так як я знімаю на короткий термін (3 міс.), то візьме по дішовці. Заодно дала квитанцію за надання послуги.

В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти :mrgreen:

я вже раз писав, і повторю тобі,
в межах Щеціна, 40 хв. автобусом - іпеня іпенів,
друге, що із іноземцями не дуже хочуть звязуватися
третє - короткий термін оренди,
4е - пан дає начиннє до кухні і білизну до ліжка
5е - все включено, в місті ти ідеш сам підключати телевізію/інтернет
6е - в місті якщо центральне опалення, високий чинш, або ходи виглем пали камін, тут господар на зиму всього лиш 100 злотих бере
7е - замельдовання, що мені важливо, не повинно бути проблеми, в договорі прописано, що пан не проти
8е - в Щ1ецині досить багато старого житлофого фонду, і там повно ще часів Достоєвського варіанти
9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:23

Faceless написав:74 000 - это оценка только ЧП, а есть еще сотрудники в штате даже в аутсорце (хоть их немного). А добавить штатных сотрудников ИТ не аутсорса - будет еще больше.

Да они наверно все только и ЧП, ничо, вот новый налоговый кодекс примут, посмотрим, сколько останется :roll:
ГыГы

Подякував: 0 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:27

ГыГы написав:
  Faceless написав:74 000 - это оценка только ЧП, а есть еще сотрудники в штате даже в аутсорце (хоть их немного). А добавить штатных сотрудников ИТ не аутсорса - будет еще больше.

Да они наверно все только и ЧП, ничо, вот новый налоговый кодекс примут, посмотрим, сколько останется :roll:

На сколько станет меньше - на столько меньше баксов каждый месяц будет заходить в Украину :(
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:29

flyman

В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти :mrgreen:[/quote]
6е - в місті якщо центральне опалення, високий чинш, або ходи виглем пали камін, тут господар на зиму всього лиш 100 злотих бере
7е - замельдовання, що мені важливо, не повинно бути проблеми, в договорі прописано, що пан не проти
8е - в Щ1ецині досить багато старого житлофого фонду, і там повно ще часів Достоєвського варіанти
9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.[/quote]

От чего ты злишся?Я ж про сервис ничего не сказал.Ты сам ответь-1,2,3,4 и тд.-а кимната довго простоювала-чого?
peresichnij

Подякував: 39 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:41

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Растишки, у вас есть примерно 3 месяца простоя (запоя) РН, облаштовуйте 3 эшелона обороны (от Пупова Яра до Хрещатыка)
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:41

peresichnij написав:flyman

В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти :mrgreen:

9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.[/quote]

От чего ты злишся?Я ж про сервис ничего не сказал.Ты сам ответь-1,2,3,4 и тд.-а кимната довго простоювала-чого?[/quote]
=============
звідки я знаю, як довго, місяць, може два, може три, може літом зробив, і ще не здавав, бо були фотки на сайті без меблі, а як ходив на огляд, то там повний фарш в кімнаті, одна правда холодна, бо не опалював, а в іншій нормально.
мусить здавати, бо щоб хоч покривати витрати на опалення зимою.
я цього літа так знімав в Ірпені, теж казав, що на 3-4 місяці, то хозяйка погодилася, бо "дуже тре гроші - син вліз в новобудову з розсрачкою".
п.с.
пік на попит тут як і в неньці, вересень-жовтень.
хоча кавалірки за 700 зл. розлітаються в центрі міста як пиріжки, але я поки що з тим варіантом бачу 1 мінус - далеко від центра міста.
злюсь тому, що ти пишеш "спас от голодной смерти", як бомжа якого.
ти би бачив той будинок, а потім кидав коменти
п.с.
навчись робити цитати
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:51

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:Поки чавун, кукурудза і крупи не почнуть рости на світових ринках.

Это касается и нефти, и газа, и металлов", - сказал он. Источник: http://censor.net.ua/n363682
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2015 16:56

Faceless написав:Не знаю, про що ви, а я - про представництва і філії міжнародних корпорацій та в деяких випадках місцеві організації, хоча зазвичай з іноземним капіталом

Не думаю, что сейчас в Киеве наберется больше тысячи айтишников которые получают по трудовой в белую от $3к.
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

#<1 ... 35553556355735583559 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор