yura_ написав:Господа, вот вам еще маркер, мне по пути всегда стоит подлый киоск шаурмяу, и как назло хожу мимо него голодный, короче искушение еще то ))) Так вот, я мужественно держусь, последний аргумент - 27 грн, ваще какойто неадекват. Вот сейчас мимо пробегал - уже 30 грн !!! Инфляция 11% за последние считай несколько дней
Кстати народ что возле киоска тусил брал маленькие по 20 - испепеленные...
Цены на РН отражают способность пересичного делать накопления (или платить кредит).
Юра, это не испепеленные, это любители диареи
А Ви звідки знаєте??? На лікаря Ви не схожі))) В штани біднякам заглядаєте??? Це ж не ваш ціновий діапазон???
йцукен написав:, так они уже динозавры и обречены на вымирание в ближайшие 10 лет. Они либо начнут оказывать услуги в другом формате, либо их кол-во уменьшится раз в 100. модель, в которой чуваки могут что-то срубить только обманывая и манипулируя обеими сторонами сделки заранее обречены на вымирание
Польща, мені асистенша ріелтора привезла на рісепшен в офіс підписаний власником договір оренди, взяла 200 зл. провізії, сказала, що як правило беруть 100%, але там кімната довго простоювала (іпеня Щеціана) і так як я знімаю на короткий термін (3 міс.), то візьме по дішовці. Заодно дала квитанцію за надання послуги.
В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти
я вже раз писав, і повторю тобі, в межах Щеціна, 40 хв. автобусом - іпеня іпенів, друге, що із іноземцями не дуже хочуть звязуватися третє - короткий термін оренди, 4е - пан дає начиннє до кухні і білизну до ліжка 5е - все включено, в місті ти ідеш сам підключати телевізію/інтернет 6е - в місті якщо центральне опалення, високий чинш, або ходи виглем пали камін, тут господар на зиму всього лиш 100 злотих бере 7е - замельдовання, що мені важливо, не повинно бути проблеми, в договорі прописано, що пан не проти 8е - в Щ1ецині досить багато старого житлофого фонду, і там повно ще часів Достоєвського варіанти 9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.
Faceless написав:74 000 - это оценка только ЧП, а есть еще сотрудники в штате даже в аутсорце (хоть их немного). А добавить штатных сотрудников ИТ не аутсорса - будет еще больше.
Да они наверно все только и ЧП, ничо, вот новый налоговый кодекс примут, посмотрим, сколько останется
Faceless написав:74 000 - это оценка только ЧП, а есть еще сотрудники в штате даже в аутсорце (хоть их немного). А добавить штатных сотрудников ИТ не аутсорса - будет еще больше.
Да они наверно все только и ЧП, ничо, вот новый налоговый кодекс примут, посмотрим, сколько останется
На сколько станет меньше - на столько меньше баксов каждый месяц будет заходить в Украину
В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти [/quote] я вже раз писав, і повторю тобі, в межах Щеціна, 40 хв. автобусом - іпеня іпенів, друге, що із іноземцями не дуже хочуть звязуватися третє - короткий термін оренди, 4е - пан дає начиннє до кухні і білизну до ліжка 5е - все включено, в місті ти ідеш сам підключати телевізію/інтернет 6е - в місті якщо центральне опалення, високий чинш, або ходи виглем пали камін, тут господар на зиму всього лиш 100 злотих бере 7е - замельдовання, що мені важливо, не повинно бути проблеми, в договорі прописано, що пан не проти 8е - в Щ1ецині досить багато старого житлофого фонду, і там повно ще часів Достоєвського варіанти 9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.[/quote]
От чего ты злишся?Я ж про сервис ничего не сказал.Ты сам ответь-1,2,3,4 и тд.-а кимната довго простоювала-чого?
В Щецинских кимнатах никто не хочет жить,только *загартований* кимнатами с холодильником пан Флай.Спас поляка от голодной смерти
я вже раз писав, і повторю тобі, в межах Щеціна, 40 хв. автобусом - іпеня іпенів, друге, що із іноземцями не дуже хочуть звязуватися третє - короткий термін оренди, 4е - пан дає начиннє до кухні і білизну до ліжка 5е - все включено, в місті ти ідеш сам підключати телевізію/інтернет 6е - в місті якщо центральне опалення, високий чинш, або ходи виглем пали камін, тут господар на зиму всього лиш 100 злотих бере 7е - замельдовання, що мені важливо, не повинно бути проблеми, в договорі прописано, що пан не проти 8е - в Щ1ецині досить багато старого житлофого фонду, і там повно ще часів Достоєвського варіанти 9е - я тобі про сервіс (що ріелторша відробила своє бабло, правда вона 3 рази передописувала угоду, бо я хотів щоб було вказано, що не проти мого замельдованя/прописки і що витрати на медіа 100 зл. на зиму, а літом мешше, бо господар казав, що за послуги бере 50-60 злотих, в залежності від витрат,але тут все так неспіша і повільно відбувається), а ти якись офтоп пореш.[/quote]
От чего ты злишся?Я ж про сервис ничего не сказал.Ты сам ответь-1,2,3,4 и тд.-а кимната довго простоювала-чого?[/quote] ============= звідки я знаю, як довго, місяць, може два, може три, може літом зробив, і ще не здавав, бо були фотки на сайті без меблі, а як ходив на огляд, то там повний фарш в кімнаті, одна правда холодна, бо не опалював, а в іншій нормально. мусить здавати, бо щоб хоч покривати витрати на опалення зимою. я цього літа так знімав в Ірпені, теж казав, що на 3-4 місяці, то хозяйка погодилася, бо "дуже тре гроші - син вліз в новобудову з розсрачкою". п.с. пік на попит тут як і в неньці, вересень-жовтень. хоча кавалірки за 700 зл. розлітаються в центрі міста як пиріжки, але я поки що з тим варіантом бачу 1 мінус - далеко від центра міста. злюсь тому, що ти пишеш "спас от голодной смерти", як бомжа якого. ти би бачив той будинок, а потім кидав коменти п.с. навчись робити цитати
Faceless написав:Не знаю, про що ви, а я - про представництва і філії міжнародних корпорацій та в деяких випадках місцеві організації, хоча зазвичай з іноземним капіталом
Не думаю, что сейчас в Киеве наберется больше тысячи айтишников которые получают по трудовой в белую от $3к.