Нові правила можуть бути введені вже з 1 жовтня 2018 року
Дивися повний текст Комуналка по-новому: українців змусять платити за сусідів.
|
|
Комуналка по-новому: українців змусять платити за сусідівПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Комуналка по-новому: українців змусять платити за сусідів. Поки не поставив лічильники, київводоканал нє сумняшеся малював мені у квитанціях 33 куби холодної води по общєдомовому. Причому щомісяця однаково (о як будинок усе точно споживав!). Тепер за квартирними лічильниками використовую 8 кубів сумарно холодної та гарячої води. Якщо переведуть знов на загальнобудинкові — порозриваю договори й перестану платити взагалі.
Ще на електрику поставте загальнобудинковий лічильник і діліть на всіх,навіть якщо хтось довго не проживає в квартирі.Прийде,опа,а там оху...ний борг.Чувак піде і взірве гранату в хаті з того всього (а може піде і в шоколадного запустить,хто його зна...Так виходить що колгоспи повертаються.
Ви не зрозуміли фішки. По показниках вашого індивідуального лічильника буде вираховуватись ваша доля в оплаті по всьому будинку.
Наприклад, ви(квартира 1) спожили 10 кубів, квартира 2 - 30, квартира 3 - 40, квартира 4 - 20. Загально-будинковий лічильник показав - 110 кубів. 10 кубів "втекло". Ви використали 10% всієї спожитої води (10 від 100). Отже ви оплачуєте за 11 кубів (10% від 110). Просто тепер, якщо сусід краде воду, вам вигідно на нього донести, а не помагати йому.
А як я взнаю в якого із 200 сусідів магніт на лічильнику? Буду заходити до кожного з проханням перевірити лічильник, щоб на нього донести? Мій дід вже ледве пам'ятає часи, коли доносили на сусідів, навіщо тільки пам'ятники позносили - мабуть Сталіна бюсти хочете повернути? Країна Павликів Морозових блін... Навіщо Київенерго тратитись на антимагнітні пломби. Може відразу на ТЕЦ лічильник поставити, а небаланси потім на всіх споживачів розкидати?
у меня в 9-ти этажке полподъезда квартирантов, в квартире прописано 0, а живут 3-4 квартиранта, счетчиков нет, платят по нормам - т.е. не платят за газ, воду и вывоз мусора вообще - теперь по общедомовым счетчикам жильцы прописанные вынуждены будут платить за чужих квартирантов.... а как быть с теми что получают субсидию? её дают на санитарную норму потребления установленную для 1 человека, все что превышает эту норму подлежит 100% оплате - опять за все заплатят бедные?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||