турист Эгоист, даже учотка Понаех в США, за 5 рокiв матиме паспорт бiлоi людини, а ти такий успiшний, навiть руминський паспорт не можеш купити. Як так?
flyman написав:Без сомнения алекс 6 этА украинский бил гейтс. Так шо он может себе и 5 куе зарплаты "получать" . === от я 4 мic. на мiвiнi з луком наскирдував на цоколь на оКРЖН, так що не виключено що Алекс6, на деякий час обмежив споживання дорогих сирiв та походи в барбершопи.
Это вряд ли. То что вам хватало на пожить в Киеве чтобы обеспечить скирду 2куе в месяц и крутелыка алекс 6 поди только на бензус для тазика поди идёт. Вон трибека грил что у него все 2куе "зарплаты" уходят на пожить.
Как по мне, более типичный покупатель с нуля шлака киевских шаромыг и хапуг - это "человек фейслеса":3 года собирание на первый взнос (с 2012 по 2015) и покупка воздуха на этапе отлована у Аркада с поставкой воздуха в 2017
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 10 кві, 2017 19:45, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Краще б конветував ці гроші у вільний час на здоров'я, самоосвіту, стартапи і розваги. === пише старпер-турист на КРЖН. Чого ж ти не конвертуеш, а триндиш про те що шукаеш та неможеш знайти пентхауз за 100куе.
Старпер, я давно конвертував, створив бізнес і в цьому році вийшов на "пенсію". Тепер маю окремі статті бюджету на різні витрати. Зокрема, лише на київську нерухомість не 100куе, а вже за 150.
Востаннє редагувалось Эгоист в Пон 10 кві, 2017 20:12, всього редагувалось 2 разів.
zahar_ написав:Судя по вашей инфе Вы "погрешность" и нетипичный случай". Или болтун. За чуть более 2 года наскирдовать на инвестицию более 20 куе , это даже не каждому жителю Киева Кинконга до "снаги".
та такое не каждому жителю "Киева Захара" до "снаги" и за 20 лет...
flyman написав:турист Эгоист, даже учотка Понаех в США, за 5 рокiв матиме паспорт бiлоi людини, а ти такий успiшний, навiть руминський паспорт не можеш купити. Як так?
У тебе в голові ніяк не вкладається, як так людина може не прагнути буди гастарбайтером-заробітчанином? Учотка Понаех поїхала в США не відпочивати, а пахати і не факт, що громадянство отримає. І навіть якщо отримає то все одно, буде пахати там на кредити все життя. Ти б ще згадав, як приклад успішності, себе і тих, хто їде в Польщу сральники ремонтувати і дупи мити. У мене в пріоритетах минулої 5-річки було досягнення повної фінансової і територіальної незалежності. Тепер можу спокійно зосередитись на вирішенні питань де і як жити, з яким громадянством, і куди інвестувати гроші.
Vlad442 написав:не логичней ли на исходе нисходящего тренда зафиксироваться в метрах? А дальше хоть трава не расти, дорожает, дешевеет, а я "в домике" и мне нужно докопить только на разницу до объекта своей мечты.
Давайте прикинем: однуха в хруще стоила 55 000 у.е. двуха в хруще стоила 75 000 у.е. в 2013 покупается однуха и при планируемых сбережениях 800 у.е. в мес. через 25 мес или 2 гда и 1 мес -выход на двушку. 20 000/800=25 Но случилось то, что все знают и стало так: однуха в хруще 35 000 двуха в хруще 45 000 накопления в месяц 150 у.е 10 000/150=66 мес или 5,5 лет-вход на двушку. Вывод сделаете сами.
Alex6 написав:Та если б было 3.5...4куе - то я бы как раз на "Нью-Йорк" и Чикаго смотрел, а так - дорого. Могу себе позволить только Варшавский, Жалею что год назад не влез в Воздухофлотский па 17.
Вот так и рождаются мифы. Не было Воздухофлотского по 17 год назад.
zahar_ написав:Как по мне, более типичный покупатель с нуля шлака киевских шаромыг и хапуг - это "человек фейслеса":3 года собирание на первый взнос (с 2012 по 2015) и покупка воздуха на этапе отлована у Аркада с поставкой воздуха в 2017
О, наконец-то zahar_ что-то вменяемое выдал. Это про меня, только минус год, и не Аркада. И среди моих знакомых есть с таким же сценарием, в том числе и с Аркадой.