Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 908909910911912 ... 1047>
Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2022 23:33

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Записывайте меня в Ждуны!
Залез в Select)
Вот такой когда вид будет…. Если достроят)))
5396669

Подякував: 0 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2022 23:35

Зображення
5396669

Подякував: 0 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 00:07

5396669 написав:Записывайте меня в Ждуны!
Залез в Select)
Вот такой когда вид будет…. Если достроят)))

А какой запах дрожжей будет,,,
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 01:28

Успіх написав:
  Львівський БатяР написав:Думаю, що про продаж є зміст міркувати, якщо потрібно вийти - зафіксувати прибуток, і є куди ефективно пристроїти виручку

Якщо б я знав, куди точно можна прилаштувати - моє оголошення на олх вже б висіло давно))
А так, думаю над двома варіантами:
1) Перестрибнути в котлован повноцінної однухи, або в 2 смарти(добравши іпотечним плечем 300-400Кгрн)
2) Перестрибнути в комерцію - але тут важче, так як можна очікувати в засідці з кешем не 1 місяць, або навіть рік(як це вийшло в Віталіана)
  Львівський БатяР написав:Який зміст з депо грн під 12%рік (де 10% чистий) якщо тільки по стату інфляція грн за минулий рік 10 (реальна вище) ???

Про інфляцію - всі ми знаємо, але також ми знаємо, що оренда дає 6-8% у тій же гривні! ;)
  Львівський БатяР написав:Як на мене краще посидіти в бетоні, він гривневу інфляцію точно покриє тобто дасть вам ті самі +10% в грн за рік - І не треба рухів! А може ще в $ додати якихось 3-4% якщо дол інфляція не зупиниться

Просто сидіти - не роблячи ремонту після здачі?
Бо там, як я вже писав і здати буде важче за адекватну ціну в глухий сезон і продати - також!
  Львівський БатяР написав:П/с якщо кажуть, що здача осінню 2022, мрійте в кращому випадку про весну 2023р - це буде більш реальний термін здачі!

А от зі здачею - реально думаю, що вони спеціально затягують, так як знають свою "ненаказуємість"!
Таке враження (от в них є декілька масштабних проектів у Львові) - що в них ОДНА бригада і вона кочує щотижня з одного об'єкта на інший, а на кожному об'єкті залишають, можливо, лише 2 людини на постійній основі, щоб створювали видимість роботи!
Чому я так думаю?
Тому, що вони реально йшли/будували нормальними темпами мою чергу, а тут вирішили затягнути вже аж на 3міс(не на 1) і то ще не факт - може і довше затягнуть.
Невже відпочатку грудня, коли було оголошено, що вже почали робити внутрішні роботи і, майже, завершують зовнішні - не можна встигнути за 6міс.?
Все можна - було б лиш бажання!
От до прикладу мій Авалон Лайт, на 3 під'їзди/секції - так від етапу "4пов -1під'їзд, 2пов -2п, і залитий котлован в 3п." - то за 1рік і 3міс його повністю здали! - ще й на квартал раніше оголошеного терміну здачі!!!
А тут в РіелСіті - за 1рік і 6міс. не можуть встигнути?!

От як було, коли я купив(в грудні 2020р)
Зображення
А от як стало за рік часу(грудень 2021р)
Зображення
Що, невже за 6міс. не можна здати?

При інфляції грн 10%. 6-8% з оренди = десь 16-18% з грн депо, а не 12% і мінус податки. Думаю Вам зрозуміло чому?

Після 2014, вартість бетона в грн фомрмується = ціна м2 в $ × курс грн на моменті.

Тобто коли ви сидите в бетоні це те саме, що сидите в $ тільки з корекцією на інфляцію останнього ( звичайно ми беремо варіант коли не має форсмажорів, які можуть потиснути ціну бетону в гору або скинути її вниз).
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 12:09

Успіх написав:
  vasilii написав:А що вам заважає в кінці весни розпочати робити ремонт, щоб на осінь під здачу будинку вже ремонт був готовий?

Заважає затягування будівництва))

Я ж писав, що першу чергу планують здати в березні (тобто наступного місяця), а мій смарт у ДРУГІЙ черзі, яку мали здати до початку літа, але ВЖЕ ПЕРЕНЕСЕНИЙ термін до вересня! І то "орієнтовно":)

От, яж переписку з менеджером викладав >>>
Зображення
Зображення

Я як голова осбб в курсі багато чого. Перша черга (1,2 підїзд) здались в серпні 2018- комунікації запустили в квітні2019,
Друга черга (3,4підізли) здано в грудні 2019, а комунікації включили в жовтні 2020.
Третя черга здана в січні 2022, а комунікації бути увімкненими у липні-серпні 2022. АЛЕ перекурам і іншим бізнесменам не завадило ще восени поробити ремонти. Так, переноски із будови, вола також. Але деякі привозять бочку і насосом з будови качають воду. Якщо є кран, то за 200 грн (один підйом) можна до вікна/балкону підняти усі будматеріали і гіпсокартон.
Тому питання? Що вам заважає робити ремонт зараз?? Ідете до прораба і кажете, що вони затягують, немаєте де жити і тому починаєте робити ремонт і що їм не заважатимете. Головне не робити перепланувань.

Є такі успішні люди, що до здачі вже перепродали квартири з ремонтом і їх не зупиняв той факт, що не отримано ліцензії і будинок не передано в управління осбб. Вони собі працюють і заробляють.
vasilii

Подякував: 7 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 12:18

На валютній гілці це потерли, то перенесу сюди

vitaliian написав:
  BIGor написав:розрахунки по дохідності по 35-40% річних з котловану? Ну приміром зараз купляєш котлован за 1500 дол/м2, через 3 роки продаєш за 4100 дол/м2?
в смысле расчёты, для построения расчетов кто то должен прогарантировать цену 4100 через 3 года. Без этой гарантии можно и 80% годовых себе в хотелках насчитать.

Він неправильно приммінив слово "зараз"))
Зараз вже треба продавати, щоб показати результат і реальний приклад, а не те, що може бути/не бути у майбутньому.

Зараз же кожен першокласник знає, що зараз ціни на бетон ближче піку, ніж ближче дна ;) - тому, щоб вкладатись ЗАРАЗ у бетон і хотіти 30-40% річних - ну то хіба на особисті курси до Кіосаки треба записатись :mrgreen:
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1003 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 12:28

vitaliian написав:
  Успіх написав:але ВЖЕ ПЕРЕНЕСЕНИЙ
открою вам секрет в Ирпене есть сданные дома с документами но жить в них нельзя или лифт не работает или питание переноской с 1го этажа . И таких жк хватает. А дом сдан доки есть

Стосовно ліфта- питання до осбб чи до співвласників. За обслуговування ліфта потрібна платити.

Світло- значить будівельна фірма не виконала всі технічні умови передбачені в кресленні та законодавством і відповідно електромережі , навіть, не приймають заявку на підключення будинку до електромережі. Щось на так. Але дані підключення тривають біля 6 місяців, поки електромережі та будівельна фірма домовляться: одні хочуть чимаодевевше, а інші- якнайбільше. А власники квартир, як заручники у чужих війнах. Зате ніхто людям не забороняє подати скаргу в ДАБІ, міська раду. Це може пришвидшити справу.
vasilii

Профіль

vasilii написав:Що вам заважає робити ремонт зараз?? Ідете до прораба і кажете, що вони затягують, немаєте де жити і тому починаєте робити ремонт і що їм не заважатимете. Головне не робити перепланувань.
Є такі успішні люди, що до здачі вже перепродали квартири з ремонтом і їх не зупиняв той факт, що не отримано ліцензії і будинок не передано в управління осбб. Вони собі працюють і заробляють

Ого, я якось і не думав, що таке можливо/що так можуть дозволити?!
Але, знову ж таки, якщо таке дозволить забудовник(що я чомусь сумніваюсь) - і я зроблю за літо ремонт для здачі в оренду - а вони ще перенесуть на 3 міс)) - то тоді вже однозначно продавати, так як немає сенсу чекати 3міс(і це теж не на 100% що це кінцевий термін)

Але, щось мені, на моменті, вже більше хочеться продати зараз по переуступці, ніж робити отакі "запльоти" з ремонтом у НЕ зданому будинку))
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1003 раз.

Профіль

4
8
1
4

vitaliian написав:
  Успіх написав:але ВЖЕ ПЕРЕНЕСЕНИЙ
открою вам секрет в Ирпене есть сданные дома с документами но жить в них нельзя или лифт не работает или питание переноской с 1го этажа . И таких жк хватает. А дом сдан доки есть
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лют, 2022 13:18

Успіх написав:
  vasilii написав:Що вам заважає робити ремонт зараз?? Ідете до прораба і кажете, що вони затягують, немаєте де жити і тому починаєте робити ремонт і що їм не заважатимете. Головне не робити перепланувань.
Є такі успішні люди, що до здачі вже перепродали квартири з ремонтом і їх не зупиняв той факт, що не отримано ліцензії і будинок не передано в управління осбб. Вони собі працюють і заробляють

Ого, я якось і не думав, що таке можливо/що так можуть дозволити?!
Але, знову ж таки, якщо таке дозволить забудовник(що я чомусь сумніваюсь) - і я зроблю за літо ремонт для здачі в оренду - а вони ще перенесуть на 3 міс)) - то тоді вже однозначно продавати, так як немає сенсу чекати 3міс(і це теж не на 100% що це кінцевий термін)

Але, щось мені, на моменті, вже більше хочеться продати зараз по переуступці, ніж робити отакі "запльоти" з ремонтом у НЕ зданому будинку))

posting.php?mode=quote&f=27&t=212063&p=5399127

Все приходить з досвідом. Спочатку звертали увагу на одне, зараз на інше. А після мого повідомлення будете ще на інше зважати. Раджу прослідкувати такий варіант.
До здачі будинку не втрачаєте час і робите ремонт і в самій здачі або продаєте з ремонтом та пееуступкою, або відразу запускаєте в оренду.
vasilii

Профіль

#<1 ... 908909910911912 ... 1047>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор