|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 17 лют, 2022 12:16
juristkostya написав: roberto dark написав:Я не вижу настолько координальных изменений во Львове ( бываю каждый год почти), которые бы изменили мою точку зрения.
в смысле? То есть вот это: roberto dark написав:коли я там проживав, то не те що корок в місті, а й на світлофорах більше декількох автомобілів в черзі не збиралось.
никак не влияет на качество жизни? Тогда зачем вы об этом упомнянули?
Живя за границей в большом городе много лет, я привыкший к пробкам . От их наличия можно избавиться только где-то на периферии. Комфорт, по моему включает множество факторов, которые влияют на жизнь человека, даже больше чем интенсивность автомобильного движения, а упоминание о нём было вскользь для тех львовян, которые ещё помнят те времена. Расскажите-ка нам костя, что вы забыли на львовской ветке? Релокация из Харькова во Львов намечается? Почему так долго тяните резину? Денег не хватает? Чем не устраивает бывшая столица Украины? А то складывается впечатление, что вы сюда заходите только в качестве.. своеобразного тролля, что бы придираться к словам и понятиям.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 12:42
Знести всі сірі будинки що нагадує совок це правильно. Мені теж стидно за забудову по садіку,але я не голосував за популістів. Добре хоч околиця Львова покращується , а за дороги і непродумагість кілець треба садити. Поворот Личаківська Пасічна це трагедія. Як можна таке наліпити - хіба по п'яні.
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 17 лют, 2022 12:43
roberto dark написав:что бы придираться к словам и понятиям
Это вопрос базы для сравнения. Сравнивая с городом, где народу вдвое больше, я всякий раз отмечаю, что даже пару дней туристом находиться в центре Львова сложно ввиду трафика и вытекающих из него шума, загазованности. А рассуждать о центре Львова с позиции повседневной жизни - вообще за рамками моего понимания. Это кошмар. При всех минусах окраин, там хотя бы решена первичная человеческая потребность дышать.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:05
juristkostya Вы ходите по Львову как типичный турист- потребитель( по известным маршрутам), который приехал на выходные, с большого промышленного города на Востоке Украины. Я же как коренной уроженец этого старинного европейского города ( к сожалению с 1939 года убиваемого "совками") близкими кстати вам по менталитету. Со Львовом у меня связано масса воспоминаний, и всегда приятно прогуляться по его тихих кварталах и переулках в ближнем центре, и где зачастую таких как вы туристов, почти не встречаю.
P.S . Знаете в чем между нами разница? У меня ни разу не возникало желания поехать в Харьков. Никогда...А вот вас почему-то во Львов тянет?
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 17 лют, 2022 13:17, всього редагувалось 1 раз.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:17
roberto dark написав:с большого промышленного города
из крупного, но при этом очень чистого, зелёного, комфортного для жизни города. roberto dark написав:близкими кстати вам по менталитету
это ваша фантазия. roberto dark написав:по его тихих кварталах и переулках в ближнем центре, и где зачастую таких как вы туристов, почти не встречаю.
а что туристу делать в тех трущобах?
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:19
roberto dark написав:как типичный турист- потребитель( по известным маршрутам),
судя по трафику, я хожу там же, где повседневно находятся и местные жители. Таким образом, они имеют те же проблемы, только не пару дней, а десятилетия.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:22
roberto dark написав:Знаете в чем между нами разница? У меня ни разу не возникало желания поехать в Харьков. Никогда.
отсутствие любознательности - вполне массовая черта, но лично я бы ею не хвастался.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:34
Успіх написав: vasilii написав:Зараз таке не пройде, щоб тримати готівку на руках рік і щось шукати. Втрати можуть бути величезні. Сьогодні продасте смарт 26 метрів ща 26 і шукатимете, 42 метри за 26, а за 2-3 дні той де смарт в ціні може зрости до 28. І мови не буде про збільшення площі. Важко, але все потрібно робити в один день. Ціни лізуть в гору і то великими темпами. Звичайно, що падіння буде, але не сьогодні і не завтра, і не цього року) тому продавати і чекати падіння- не варіант
Тобто, можна псіханути)) і, як я вже писав, взяти в той же день, в тому ж кабінеті забудовника)) 40-42м2 з розтермінуванням, або 2 смарти на етапі котловану?  (або з використанням іпотечного плеча?)
Я б радив рухатись у даному напрямку, але без кредитів. Є ж «дольова участь».
-
vasilii
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 13:50
ihorko_lviv написав: andriybv написав:а скільки вартує аналогічна квартира в забудівельника в новій черзі ?дайте вгадаю фантиків на руках стало більше але на купівельну спроможность це ніяк не вплинуло. в 2019 році 1кмн в екодомі на батуринській 786 тис грн вартувала.
Там нема нової черги. І схоже що не буде. Інфляція нехай 5-7% і зараз її будуть збивати. Тому про які фантики мова я не в курсі. Я припускаю що нерухомість у Львові далі буде рости. Але є деякі застереження...
Буде рости. У всьому світі росту і у Львові також. А завдяки москалям, у Львові темпи посту будуть більші в порівнянні з іншими містами
-
vasilii
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 лют, 2022 14:00
Успіх написав: juristkostya написав: Успіх написав:Тож - мене ці події більше підштовхують до продажу, ніж до запуску в оренду
а где связь?
Якщо б здавали вчасно(до початку літа) і мені б не вдалося продати по нормальній ціні - то нема питань, роблю через літо ремонт і в вересні, у супер-гарний сезон для здачі в оренду, вистрибую на білому коні в орендний бізнес!👍 А так, якщо затягують до осені(а там не факт, може і до зими) - а мені, наприклад, не вдається продати до літа, а там - тим більше, бо глухий сезон по продажам - то, восени, зробивши ремонт, виповзаю)) на орендний бізнес в грудні, а то й пізніше - в глухий сезон по здачі в оренду! Тому, тут як би однозначно - треба продавати до літа і, навіть, трохи послабити свої цінові хотєлки у зв'язку з оцією картиною, яку я описав вище☝️
А що вам заважає в кінці весни розпочати робити ремонт, щоб на осінь під здачу будинку вже ремонт був готовий?
-
vasilii
-
-
-
-
Профіль
-
-
|