Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69816982698369846985 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 18:30

lapay написав:
  andrijk777 написав:Рейтинг Кличка 0,6/0,9
Який він нафіг "прохідний"?
Може його рейтинг різко виросте? А з чого це раптом?
У Розумкова аналогічно. І він з "команди Зе", тому шанси у нього ще менші ніж у Зе.

Все тече, все змінюється, в тому числі і рейтинги. На початку 2014 рейтинг Кличка був більшим за рейтинг Порошенка, якого взагалі мало хто знав. Так само Зеленській. В сучасній Україні це вже традиція.

Правильно, "різко" і з нуля може вирости рейтинг тільки того, кого ніхто не знає. Придивились люди до нього - О, реально підходить.
Кличка вже всі знають.
У Розумкова може вирости, але він з "команди Зе". І взагалі я не зовсім розумію що такого зробив Розумков щоб претендувати на крісло президента?
І немає ніякої такої традиції. Порошенко був достатньо відомим політиком. Саме політиком! Є тільки феномен Зе, який вже не повториться.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 18:38

Кратко. 2021-01-27

Кратко. 2021-01-27

1) Боевики тяжело ранили бойца ВСУ на Луганщине
Ему оказана медицинская помощь, состояние тяжелое

2) Байден позвонил Путину: Мы будем твердо защищать суверенитет Украины
Байден заявил, что США будут твердо защищать суверенитет Украины

В Украине открыли уголовные дела против Байдена и Порошенко – адвокат
дела открыли по решению Печерского райсуда Киева и по заявлению нардепа Андрея Деркача. Сами же производства касаются якобы вмешательства в деятельность экс-генпрокурора Украины Виктора Шокина со стороны Порошенко и Байдена

Растянули Бубочку на шпагат, а вместе с ним и всю Украину

3) Разбор | Опрос КМИС: ОПЗЖ – первая, Слуга народа – четвертая. Как это объясняют социологи
ПОЧЕМУ ЭТО ВАЖНО. В ноябре 2020 года мы писали, как КМИС делал опрос по заказу Медведчука. Тогда мы обнаружили, что цифры социологов сильно не совпали с опросами других социологических компаний

4) Зеленский отозвал свой законопроект о роспуске КСУ
Сегодня, 27 января, президент Владимир Зеленский отозвал свой проект закона № 4288 о восстановлении общественного доверия к конституционному судопроизводству

5) Прокуроры Венедиктовой пытаются вывести дело Татарова из-под юрисдикции ВАКС – ЦПК
Эти действия, считают в ЦПК, предприняты для того, чтобы "заложить фундамент для выведения из производства Татарова"

6) Дело Роттердам+. САП снова возобновила производство
Специализированная антикоррупционная прокуратура возобновила уголовное производство в деле о формуле Роттердам+, которое закрыл прокурор САП Пономаренко 21 января

Начинаем всё сначала :)
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 19:42

budivelnik написав:
  detroytred написав:Я ж не дарма допитував мільйонера чому він далі-то не розвивається..., хоч не сам, так сини, а він консультує, маючи такий досвід, фах, знання в бізнесі, ідеї, купу ідей.
А андрий777 задав питання чому строчить на форумі, даремно марнують свій час.
Це питання ,якраз найкраще показує прірву між розумінням економічних процесів у підприємців і військових пенсіонерів..
Дохід кадрового військового ,який прослужив від 25 років і не воював залежить від
а - більше часу проведенного на службі
ніж
б - зробленого на службі....
Його звання,посада, оклад - тим кращі чим більше пройшло часу з моменту закінчення училища чи підписання контракту..
Так , є одиниці.які стають генералами в рази швидше ніж 99% протирачів штанів...
Але той хто закінчив капітаном-майором за 25 років служби- як правило безхребетна тваринка.яка не напрягалась...
При цьому , ця особа має час,здоровя, бажання - вийшовши на пенсію витратити більше ( в рази ніж пенсія) але їй цього не дають , тому вона на владу зла...

Тепер підприємець
Мій дохід 30-70К , мої витрати 20К
Мої діти забезпечені освітою, житлом,автомобілями ,місцем праці....
Чого добються вони - побачимо через 25-40 років (коли найстарший-наймолодша прийдуть до 55 років)
Найголовніша проблема в моїй сімї - це змусити(навчити/переконати) мене витрачати на себе більше ніж я витрачаю сьогодні(рівень витрат сформувався за 30 років, тому змінити його навіть у кращу сторону - ще потрібно напрягтись)
А раз мої доходи кратно перевищують мої витрати , то навіщо мені працювати більше?
Адже я не отримую гроші за час...я отримаю за прийняті/виконані рішення...
А більше рішень - більше роботи-більші доходи... а не краще життя.
Тому зараз я борюсь за покращення життя( яке заслужив) а не збільшення навантаження на себе.

Це хоч халіфешник розуміє?

Про проходження військової служби в тебе дурне та брехливе уявлення. Зовсім.
Якесь чисте прапорщицьке - без зацікавлення до служби, до результату особистої профдіяльностя,, до підвищення в посадах для ускладнення роботи.

Але ще більше дурня в тебе про діяльність бізнесмена.
Клепки заробити мільйони достало, а чому ні.
Уяви собі, що мільярдери а рази більше тебе мають різницю між тим, що заробляють і тим, що витрачають на себе.
Але розвивають та розвивають свій бізнес.
Також роблять в більшості і мільйонери.
Якщо є змога - то розвивають...

А ти якусь несінитницю несеш.
Про "хватає".
В той же час жлобишся заплатити працівникам в 2,3,4 рази більше на свята, щоб погодилися.
Свого сина чи сам за прилавок стаєш.

Уяви собі ще -- якщо б військового так цикавили доходи, то він би не йшов на службу. Де доходи зарання обмежені.
На відміну від бізнесмена - в якого суть діяльності - прибуток.
Ти ж з армії втік куди?
Не в ЗСУ.
А спочатку на держпідприємство.
Побачив, що багато не заробиш на гражданці, але саме в держустановах.
Втік працювати на себе.

Для того, хто не вивчав нічого, нагадаю: це класика ще від Сміта, Кейнса --- про перевищення доходів над витратами в заможних підприємців.
І проблеми світила економіки вирішували не ТЕ, ЩО БІЗНЕСМЕН НЕ ХОЧЕ РОЗВИВАТИ БІЗНЕС ДАЛІ, А В ТОМУ, ЩО НЕ МОЖЕ, ОБМЕЖЕНИЙ.
В існуючих умовах.

Черговий Шнобель тобі -- за не хочу я та сини розвивати бізнес далі. Бо доходи перевищують)))))))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 19:54

Будівельник
А звідки ти збрехав оце?:
* При цьому , ця особа має час,здоровя, бажання - вийшовши на пенсію витратити більше ( в рази ніж пенсія) але їй цього не дають , тому вона на владу зла...* (С)

Хто ж не дає?
Можливості особи мало обмежені.
Хоч двірником, хоч начальником групи в аеропорт йди працюй, хоч за кордон на земляніку, хоч на обслуговування Боїнгів.
Пробуйте збільшити доходи. Свої.
Свої особисті проблеми кожен може спробувати вирішити сам.
Ось тут вже ІНТЕРЕС.

Мова-то про інше. Не про одну особу, а про соціальне явище.
Кіосакі дає поради особі. Як і ти тут.
А Кейнс та Ко про проблему масову.
Різниці між ларьком та державним ринком ти не розумієш.

Ти, як завжди, перекрутив (перебрехав).
В тому ще й про злість на владу.
Тут на владу не зляться, а спокійно обговорюють дії.
Ти ж, якщо тебе попрохати надати в чому саме, наприклад, в мене проявлялась злість, де ти в мене її побачив, як завжди відмовчися та тіке нове згенеруєш.

Зі стелі прибрехав...
Бери твердження та коментуй, якщо маєш бажання.
Але не ліпи брехню зі стелі.

Ти ж на відповісти за брехню по одновизначеним питанням 5 куе. очкуєш)))
Нагадую.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 січ, 2021 20:26, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 20:12

Re: Політичні дискусії

yanyura написав:Собираясь поехать в санаторий в Трускавец (а поезд туда из Херсона идет только до Львова, далее автобусом) хотел посетить ваше знаменитое кафе, попить там разрекламированное (не вами лично) львовское кофе. Даже адрес запомнил (взял из вашего поста) - "ул. Зеленая 115":

Можна пересісти до 1 год на інший поїзд до Трускавця, бо добиратись, якщо мали такий щирий намір, на, напевно, найзакоркованішу вулицю у Львові Зелену та назад, то можна вже бути в Трускавці.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 20:18

budivelnik написав:
  detroytred написав:Як в кафе: що власник запропонував.

Власникам Мортімери не потрібні. В меню нема))
Ще одна кардинальна помилка
Власник кафе не навязує меню....
Власник кафе ,створює меню і ціни в залежності від того , хто на його думку прийде в кафе.....
Тому
В мене в кафе ціна на комплексний обід (повноцінний) в 2019 році - була 50 грн....
В той час коли чашечка кави у Вероніці коштувала тих самих 50 грн...
Цікаво
Чому це я давав обід (перше/друге/салат/компот(вагою в кілограм загалом) і енергетичною цінністю в 1500 ККал і ціною 50 грн( часом приготування 30 хвилино/людин) ,
коли міг давати чашечку кави вагою в 60-100 грам виробу калорійність в 2 Ккалорії , з такою ж ціною і часом приготування 3 хвилино/людини?

Так само і політики
Орієнтуються на тих хто є зараз...
І чим менше буде люмпенів і більше багатих - тим більше буде Швейцарій і менше росій....

Та тобі ж про це й говориться!
Ти ж так буквально не сприймай.

Мова була про бажання.
Бажання в кафе обмежені гаманцем відвідувача. Тому такий запит.

А бажання виборця обмежені чим?
Він що меркеля, рузвельта та тещо не хоче?
А хоче образно коми, зека, баригу, клоуна?!))

Ні.
Він обирає з запропонованого йому меню.

Чи скажете на 40+ мільйонів нема меркелів?

Їх нема навіть на орбіті, тому що ліфти, система їх навіть не підіймає. А якщо одиниці пробиваються, то їх ніхто не висвічує.
На орбіту піднімаються кравчуки- порошенки.
А вже з них, з цього меню, подаваємого олігархами настирливо та з самою ліпшою рекламою (тобто під тиском) відвідувач обирає маргарин.
Замість олії.

От д.Сашко, Мортимер гірше розбирався в політиці, чим ЗЕ?
Або Мицик від Мілованова?
Да там прірва різниці.

Меркелі-рузвельти з'являються на вершині, коли в самих можновладців з'являється МЕТА бачити їх там.
Піднімати та запихувати в меню, ще й рекламувати.

З.и. в тебе останнє твердження з розряду: якщо не будуть стріляти, то не буде війни.
Кеп.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 січ, 2021 20:41, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 20:39

Ой+
Я уже бывал в Трускавце, поэтому знаю, как туда проще добираться. И действительно хотел побывать в том кафе, несмотря на его труднодоступность, чтобы анонимно оценить и качество обслуживания, и способ приготовления и вкус самого кофе.

Ну а кофеен во Львове немерянно, на любой вкус и кошелек, лично мне больше нравится приготовленное в турке в горячем песке.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 20:56

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 21:06

detroytred написав:Але ще більше дурня в тебе про діяльність бізнесмена.
Клепки заробити мільйони достало, а чому ні.
Уяви собі, що мільярдери а рази більше тебе мають різницю між тим, що заробляють і тим, що витрачають на себе.
Але розвивають та розвивають свій бізнес.
Також роблять в більшості і мільйонери.
Якщо є змога - то розвивають...
Чого дурний - бо бідний
Чого бідний - бо дурний....

1 Мене не цікавить мотивація інших багатих
2 Тільки голодний нероба а-ля ти хоче мати все що бачить....
Роботяга(хоча й дуже багата) а-ля Я - давно усвідомив
Можна отримати в десятки разів більше ніж інші... але й працювати для цього треба в десятки разів ефективніше від інших...
3 Я Практично 30 років багато+важко+ефективно працював.
Заробив статки які не в стані витратити РОЗУМНО( в моєму розумінні - ЕФЕКТИВНО)
Тому я ніколи не марив палацом в Гєлєнджику як пуйло чи в Європі як Ахметов....
Мене не цікавили мешти з крокодилячої шкіри , чи мазераті з кліренсом в 5 см...
Я можу купити Мерседес , але їзжу на Хавалі( для мене в Хавала краще співвідношення ціна/якість) , при цьому я погоджуюсь що Мерседес краща по якості машина....
Я можу харчуватись кожного дня в ресторані.. але віддаю перевагу стравам від жінки...,
можу відвідувати всі премєрні спектаклі у Льові( і не тільки Львові)...але поки що мені достатньо і спілкування з такими невігласами як ти за компом
Так от на Хавал , домашню кухню , пару поїздок взимку на лижі( мені достатньо Карпат і Словаччини), пару виїздів в рік на море ( вілла на тиждень на сімю в Греції , на відстані до 100 м від моря - коштує 700-1500 Євро, апартаменти в Чорногорії -300Євро (не сезон, але є свої переваги -море чудове ,людей немає)...
То навіщо мені в 55 років замість зайвої поїздки в гори або на море - додатково заробляти + ще 1 млн грн?
Це тільки такий голодний як ти вважає що всі навкруги голодні і як тільки вкусили - так не пережовуючи хочуть вкусити ще більше
І останнє
Я ж не пишу тут для Коломойського , Ахметова чи Сороса....
Я пишу тут для твоїх дітей ,які сьогодні перед вибором
Повторити твій шлях - вирости озлобленою на все тваринкою яка завжди буде вважати що їй в тарілку мало наклали
Чи мій шлях - важко працювати десятки років , щоб по результатам мати задоволення не залежати від розміру пенсії, прізвища Президента і чи влада робить все вірно чи літає низенько низенько....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2021 21:11

detroytred написав:Мова була про бажання.
Бажання в кафе обмежені гаманцем відвідувача. Тому такий запит.
А бажання виборця обмежені чим?
Я розумію , що тобі, життям обділеному не зрозуміла різниця між
бажати того що можеш собі позволити
і
фантазувати що ти нічого не маєш ,але хтось тобі за тебе принесе...

Політики реагують на потреби тих хто платить( точно так само як і власники кафе чи інших бізнесів)
Політики не можуть реагувати на бажання виборця, який хоче щоб за нього хтось ,щось зробив...
Бо політик не може поділити людей в Державі на тих хто повинен
а - працювати і мовчати
і
б - голосувати і не працюючи отримувати все
Така Держава буде нездатною обслуговувати саму себе.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 69816982698369846985 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему