Так а діло не в курєрах, їдуть люди різних професій. В мене навіть в колі спілкування такі є що поїхали далі на захід. Але варто зауважити, вони виїхали або раніше або тоді як тільки-тільки починалася ця антиукраїнська істерика і пропаганда.
|
|
![]() Так а діло не в курєрах, їдуть люди різних професій. В мене навіть в колі спілкування такі є що поїхали далі на захід. Але варто зауважити, вони виїхали або раніше або тоді як тільки-тільки починалася ця антиукраїнська істерика і пропаганда. ![]() Інвестиція вересня 2017 року в нерухомість за кордоном...
Вчора зі мною звʼязався голова ОСББ мого будинка в Анталії (в будинку 19 квартир) та спитав, коли я приїду в свою квартиру? Напевне буду 22 жовтня (вже купив авіаквитки через Базель), а можливо ще один раз прилечу на двійку тижнів десь 19 вересня. Повідомив, що сусідська квартира (двері-в двері) черговий раз перепродана (квартира 1+1, четвертий поверх 6-ти поверхового будинка). Цього разу за 4 500 000 лір або за 110 000$. Далі виникла цікава подія. Про цю новину я написав свому приятелю, який купив майже таку за рогом вулиці в Анталії. Нагадав, що у вересні 2017 я купував свою за 172 000 лір - і це було тоді 49 500$. За таку саму ціну купили і сусіди. Несподівана думка від мого приятеля була така (цитую): «Квартира та же, следовательно, доллар девольвировал в 2,2р.». Я реально не очікував саме такої думки. Мені вона здалася і цікавою, і несподіваною. От цікаво: така динаміка ринкової ціни квартири про що свідчить: Варіант А: за 8 років (2025-2017=8) долар девальвував в 2,2 рази. Варіант Б: вдала інвестиція і через 8 років буде вдалою інвестицією. Варіант В: все залежить від країни знаходження інвестицііі в нерухомість, фактично (….). Яка ваша думка, панове фінансисти, економісти та інвестори: варіант А, Б, В, можливо Г та Д буде? ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономТреба враховувати і амортизацію. Ото у нас тут на ПОХє якось обраховують все це через 200 арендних плат )) А оцінка динаміки для мене це більше п. Б, хоча інвестиція -- це більше про примноження коштів, тобто в кінці-кінців це (пере)продаж, для якого треба підгадати умови не тільки минулої купівлі, а й самого продажу... От може ще чуток потягнете з продажем і... (стара) хата буде коштувати вже 45 вбитих прeзиків (ттт) ![]()
|
|