|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:04
Water Дякую. Думаю в липні глянути вживу.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:27
Hotab читав шо отой видобуток сілі, то раніше було озеро з комарями, потім хтось(є декілька версій) прорив канал Порт Мілєна, затопив це озеро морською водою і комарів стало менше, але наскільки менше? Бо читав шо саме там вони зустрічаються. Ще читав шо це озеро колись було переповнене дощами і воно затопило увесь пляж.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 кві, 2025 22:11
Water написав:Hotab читав шо отой видобуток сілі, то раніше було озеро з комарями, потім хтось(є декілька версій) прорив канал Порт Мілєна, затопив це озеро морською водою і комарів стало менше, але наскільки менше? Бо читав шо саме там вони зустрічаються. Ще читав шо це озеро колись було переповнене дощами і воно затопило увесь пляж.
Я чесно кажучи не зовсім розумію що за озеро і про що мова. )) Це про Ульцинь? Там є якесь озеро з сіллю?)
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 26 кві, 2025 23:12
Hotab написав: Water написав:Hotab читав шо отой видобуток сілі, то раніше було озеро з комарями, потім хтось(є декілька версій) прорив канал Порт Мілєна, затопив це озеро морською водою і комарів стало менше, але наскільки менше? Бо читав шо саме там вони зустрічаються. Ще читав шо це озеро колись було переповнене дощами і воно затопило увесь пляж.
Я чесно кажучи не зовсім розумію що за озеро і про що мова. )) Це про Ульцинь? Там є якесь озеро з сіллю?)
Тебе ж це питання цікавить, 2 хвилини на пошуки та швидкий перегляд гугл мапи. Схоже зараз закинутий видобуток.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2025 11:25
Hotab написав: gonchik74 написав:Чорногорія - це країна з величезною кількістю недобудов. Там пишуть про готовність на березень 25-го. А по фото гола коробка. Я б брав в Чорногорії лише готове. В сусідній Хорватії, наприклад, стандартна схема інвестування в будову наступна: 10% на котловані, далі 35% коли стоять стіни, далі ще 35% коли стоять вікна і закінчений фасад. Решта в момент заселення. Від фірми до фірми може на пару відсотків відрізнятись, але загальна ситуація така .
Дякую за конструктивну відповідь, Ріели активно зараз напарюють село-селом Ulcinj (Ульцинь) Начебто там парламент країни прийняв рішення надати землю потужному інвестору з ОАЕ, і там будуть будувати «рай на землі». Природні умови там і зараз райські, але нема інфраструктури. Хтось щось чув про це? Зараз там дикі місця, по суті. Близькість Албанії (найпівденніша локація Монтенегро) , не знаю плюс це чи мінус. Рішення 22-го квітня прийнято. Прте є і протести, бо земля заповідна.
Пошукайте відео про закинуті проєкти в Чорногорії. Там все так починається. Закордонний інвестор, райдужні перспективи. Потім приходять місцеві комарницькі і кажуть, що те не так і це не сяк, треба доплатити. Звісно, потужні пацики з еміратів можуть нагнути не одне Монтенегро, якщо вони насправді є, і якщо таки потужні..
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 159 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:27
gonchik74 Ну саме цей інвестор дійсно пуповий. Кілька реалізованих грандіозних проектів в різних країнах. Проте мати на увазі можливість заморозки звісно треба.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 29 кві, 2025 09:15
Черногория, особенно в районе дурмитора и каньонов- лучшее, что я видел в жизни. Интересно, какова цель приобретения? Для себя? Если под сдачу, очень короткий сезон
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 376 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 29 кві, 2025 10:08
Hotab написав:Проте мати на увазі можливість заморозки звісно треба.
Я не дуже тут помощник, але до питань бетона напишу. Що основне в єміграції це документи, і бажано читати що планують, це якщо для себе звичайно. Ось поляки піднімають рівень знання польського, зараз ні але через 3роки вже 99% буде б2. і тому інеше)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2025 10:32
Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення: Купівля нерухомості у Польщі
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2044 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2025 20:11
Бетон написав:Черногория, особенно в районе дурмитора и каньонов- лучшее, что я видел в жизни. Интересно, какова цель приобретения? Для себя? Если под сдачу, очень короткий сезон
Так, думаю для себе. Вони в ЄС скоро будуть. Більше б хотів Гешпанію чи Португалію, але якщо брати щось зараз, то я не потягну. Ліміт 150-200 куо. А кредитувати вони халамидників, які у них не платять податки, вони будуть неохоче. Якщо взагалі будуть. Та я і сам боюсь в цей нестабільний час лізти в кредити на більше ніж 50 кує (те що я можу заробити відносно швидко) , і саме в кує. Невідомо, що завтра буде зі мною, зі здоровʼям, з ринком авіації, міжнародними організаціями. Тому розраховую лише на те що вже маю.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3