Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10211022102310241025 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вс 20 апр, 2025 19:12

roberto dark писал(а):Так і не дочекався відповіді від продавця турецького раю. Кинув він своїх бідолашних власників чудових квартир в Анталії і чкурнув собі у ЕС. А що йому сказати - треба було думати "головом, а не ногом"))

P.S. В Туреччині люди розповідають, кому тисячі доларів вистачало на життя, ще буквально три роки тому, сьогодні потрібно 2500.Прожили 10 років у власній квартирі, отримали відмову у ВНЖ і виїхали. Квартиру не здати, не продати...
Ось вам і дача, і казочці кінець))

Цікаво...

Хоч і не видно, на що там не вистачає аж 2500$
https://www.numbeo.com/cost-of-living/c ... ry2=Turkey

Їжа ніби дорожча рази в півтори. Але молоко навіть трохи дешевше...

Ціни у нерухомості є. І продати і здати -- дорожче України.

Чому не продали? Чи їх екстренно випхали з країни? І не можна тимчасово заїхати для продажу? 😳🙀😱
Bobua

С нами с: 24.08.10
Благодарил (а): 131 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Вс 20 апр, 2025 19:36

akurt писал(а):Ось зранку написав про нерухомість та євро, і про Італію, а воно бач як сталося: розмова в компанії наших українців з Німеччини та з Нідерландів.
Так ось про Нідерланди саме цікаве: нерухомість купують в чергу.
Не втовпишся.
Ледве встигли наші купити в 50 км від Амстердаму за 350 000€.
Під капітальний ремонт.
100 кв.м.
На капітальний ремонт (від купівлі залишилися тільки стіни - все відшкребли вивезли та викинули) є кошторис на 150 000€.
Частково зробили, але кредитні гроші вже закінчилися.
Зупинилися. Гроші будуть - будуть закінчувати.
Такі справи, малята-інвестори…

P.S. Чоловік - ІТ-ник, жінка - працює в банку.

Она большая и ОЧЕНЬ разная...
Родичю відремонтували задарма будинок , змонтували сонячні панелі, приїздить комуналь і збирає відходи , кароче там совок .
Беженци из Китая живут за границей лучше чем мі тут...
Vadim_

С нами с: 23.05.14
Благодарил (а): 670 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 21 апр, 2025 19:37

Bobua писал(а):
  roberto dark писал(а):Так і не дочекався відповіді від продавця турецького раю. Кинув він своїх бідолашних власників чудових квартир в Анталії і чкурнув собі у ЕС. А що йому сказати - треба було думати "головом, а не ногом"))

P.S. В Туреччині люди розповідають, кому тисячі доларів вистачало на життя, ще буквально три роки тому, сьогодні потрібно 2500.Прожили 10 років у власній квартирі, отримали відмову у ВНЖ і виїхали. Квартиру не здати, не продати...

Цікаво...

Чому не продали? Чи їх екстренно випхали з країни? І не можна тимчасово заїхати для продажу? 😳🙀😱

Там же треба розуміти, чого мешканець Ізраїля так сумує за Туреччиною та так вивчає все по Туреччині.
Це саме цікаве для розуміння справи:
1) в першому рядку - що мені дуже приємно - надає мені посаду Генерального директора рієлторської контори, яка продає нерозумним євреям квартири в Туреччині. Це мені дуже приємно і це в нього такий бзик/"манєчка"/дуровина з 2020 року - коли він влітку 2020 року хотів вкласти 40 000 доларів в новеньку квартиру в Анталії, як "Запасний аеродром" від ізраїльских арабів - але Бог покарав за гріхи - і він клав в покинуту Богом, Забудовником та людьми недоудову в Ірпені.
Уявіть яка у людини відкрита рана. Щоп"ятниці ребе в синагозі говорить:
"Ну і дурень ти, роберто - чорний дарк". Висновки вже робіть самі про розум людини.
НЕ ВСІ євреї розумні. Бувають і такі.

2) Цікаво: а скільки грошей зараз треба мати в Україні? Наприклад, скільки грошей працівник витрачає в Ізраїлі - знає тільки він - ми чужих грошей НЕ рахуємо.

3) не пригадаю скільки років тому це було - але пам"ятаю, що я витратив в Україні 20 (двадцять) гривень в АТБ та здивувався - що так багато. Типу все дорожчає.

Ну так і є у всьому світі... Все дорожчає... Гроші - з чого б вони не були зроблені - із паперу, із тканини, із шікіри - як говорив Воланд - дешевшають та перетворюютиься на пшик - як перетворилися гроші пана Роберто а "пшик". Гроші треба вкладати. Вони повинні працювати.
Вони повінь іти захищені, напкриклад нерухомістю. Не складені паном роберто в 2023 році перетворилися в 2022 на 100 000 доларів, а в 2023 на 120 000 доларів. зараз думаю ціна трохи опаустилачс я - десь до 100... 120 тисяч доларів.
Якщо не працюють - ти перетворюєшся на "роберто" з малої букви та ще в - прости мене Боже - "дарка".

Я реально не знаю, скільки грошей зараз витрачає нормальна родина в Україні.
Мабуть, менше за 2 500 доларів на місяць - для нормальної родини.

Періодично вилазять ролики про те, що 1 кг ананасів коштує 110 гривень, а 1 кг овочів 150 гривень.
Я НЕ знаю, чи це правда.
Я знаю, що в Туреччині в 2016-2018 році родина з двох осіб жила на 500 доларів в місяць та НІ В ЧОМУ РЕАЛЬНО СОБІ НЕ ВІДМОВЛЯЛА. Ні в пальному для авто, ні в цигарках та у їжі...
Потім 500 перейшло в 1000...
Скільки зараз - НЕ знаю, бо мінімалка в Туреччині з Нового року МАЙЖЕ 1000 доларів.

АЛЕ СУДЯЧИ З ТОГО, ЩО багаторічний ІЗРАЇЛЬСЬКИЙ "ПЛАКАЛЬЩИК" ВСЕ ПЛАЧЕ ТА ПЛАЧЕ ЗА НЕРЕАЛІЗОВАНОЮ МРІЄЮ - КВАРТИРОЮ В АНТАЛІЇ, ЯКУ прогавив, ПРОМІНЯВШИ НА КИНУТУ НЕДОБУДОВУ В ІРПЕНІ - ВСЕ ЗОВСІМ ПОГАНО.

ПЛАЧЕ та стогне ВЖЕ ЯКИЙ РІК... Ми його знаємо як облупленого - з конвейера по причепленню ручок до валіз... в кібуці...
З весни 2021 року - коли 6 березня 2021 року його кинули рукожопі, які обіцяли всього за 2 700 доларів зробити стяжку в покинутій Богом, Забудовником та людьми недобудови...
Він і перерахував з Ізраїля 2700. Отримав 2 700 подяк від рукожопих. Більше нічого.

Се ля ві...
Пізно плакати. Думати треба було головОМ, а не ногОМ... Але з січян 201 року - написав на цьому форум маже 10 000 провідромлпень про свою мудрість.
Мудрість зрівнялася з нулем в той пам"ятний для нього день 06 березня 2021 року...
Аллес капут. Даст ист антракт... ДенЮх нєт. Квартіри нЄт.... Нєт нічЄго...
(крім путстопорожніїхз дописів за кінець 2020 - першу проловину 2021 року- і потім знову - сльози та сльози - з другої половини 2024 року...

P.S. Глупость существует в мире столько времени, сколько существуют люди. Абарбанель в комментарии на Хумаш (Берешит 3:8-9) пишет про грех Адама:
«Когда Адам согрешил и, по выражению наших мудрецов, “забыл алаху”, его сердце в такой степени преисполнилось глупости, что он решил спрятаться от Б-га, подумав, что Б-г его не увидит».
https://toldot.com/glupost.html
Последний раз редактировалось akurt Пн 21 апр, 2025 19:49, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 21 апр, 2025 19:48

akurt
Чорт візьми смішно ви пишете. Плюсонув))
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пн 21 апр, 2025 19:54

akurt писал(а):
  Bobua писал(а):

Цікаво...

Там же треба розуміти, чого мешканець Ізраїля так сумує за Туреччиною та так вивчає все по Туреччині.
Це саме цікаве для розуміння справи:
1) в першому рядку - що мені дуже приємно - надає мені посаду Генерального директора рієлторської контори, яка продає нерозумним євреям квартири в Туреччині. Це мені дуже приємно і це в нього такий бзик/"манєчка"/дуровина з 2020 року - коли він влітку 2020 року хотів вкласти 40 000 доларів в новеньку квартиру в Анталії, як "Запасний аеродром" від ізраїльских арабів - але Бог покарав за гріхи - і він клав в покинуту Богом, Забудовником та людьми недоудову в Ірпені.
Уявіть яка у людини відкрита рана. Щоп"ятниці ребе в синагозі говорить:
"Ну і дурень ти, роберто - чорний дарк". Висновки вже робіть самі про розум людини.
НЕ ВСІ євреї розумні. Бувають і такі.

2) Цікаво: а скільки грошей зараз треба мати в Україні? Наприклад, скільки грошей працівник витрачає в Ізраїлі - знає тільки він - ми чужих грошей НЕ рахуємо.

3) не пригадаю скільки років тому це було - але пам"ятаю, що я витратив в Україні 20 (двадцять) гривень в АТБ та здивувався - що так багато. Типу все дорожчає.

Ну так і є у всьому світі... Все дорожчає... Гроші - з чого б вони не були зроблені - із паперу, із тканини, із шікіри - як говорив Воланд - дешевшають та перетворюютиься на пшик - як перетворилися гроші пана Роберто а "пшик". Гроші треба вкладати. Вони повинні працювати.
Вони повінь іти захищені, напкриклад нерухомістю. Не складені паном роберто в 2023 році перетворилися в 2022 на 100 000 доларів, а в 2023 на 120 000 доларів. зараз думаю ціна трохи опаустилачс я - десь до 100... 120 тисяч доларів.
Якщо не працюють - ти перетворюєшся на "роберто" з малої букви та ще в - прости мене Боже - "дарка".

Я реально не знаю, скільки грошей зараз витрачає нормальна родина в Україні.
Мабуть, менше за 2 500 доларів на місяць - для нормальної родини.

Періодично вилазять ролики про те, що 1 кг ананасів коштує 110 гривень, а 1 кг овочів 150 гривень.
Я НЕ знаю, чи це правда.
Я знаю, що в Туреччині в 2016-2018 році родина з двох осіб жила на 500 доларів в місяць та НІ В ЧОМУ РЕАЛЬНО СОБІ НЕ ВІДМОВЛЯЛА. Ні в пальному для авто, ні в цигарках та у їжі...
Потім 500 перейшло в 1000...
Скільки зараз - НЕ знаю, бо мінімалка в Туреччині з Нового року МАЙЖЕ 1000 доларів.

АЛЕ СУДЯЧИ З ТОГО, ЩО багаторічний ІЗРАЇЛЬСЬКИЙ "ПЛАКАЛЬЩИК" ВСЕ ПЛАЧЕ ТА ПЛАЧЕ ЗА НЕРЕАЛІЗОВАНОЮ МРІЄЮ - КВАРТИРОЮ В АНТАЛІЇ, ЯКУ прогавив, ПРОМІНЯВШИ НА КИНУТУ НЕДОБУДОВУ В ІРПЕНІ - ВСЕ ЗОВСІМ ПОГАНО.

ПЛАЧЕ та стогне ВЖЕ ЯКИЙ РІК... Ми його знаємо як облупленого - з конвейера по причепленню ручок до валіз... в кібуці...
З весни 2021 року - коли 6 березня 2021 року його кинули рукожопі, які обіцяли всього за 2 700 доларів зробити стяжку в покинутій Богом, Забудовником та людьми недобудови...
Він і перерахував з Ізраїля 2700. Отримав 2 700 подяк від рукожопих. Більше нічого.

Се ля ві...
Пізно плакати. Думати треба було головОМ, а не ногОМ... Але з січян 201 року - написав на цьому форум маже 10 000 провідромлпень про свою мудрість.
Мудрість зрівнялася з нулем в той пам"ятний для нього день 06 березня 2021 року...
Аллес капут. Даст ист антракт... ДенЮх нєт. Квартіри нЄт.... Нєт нічЄго...
(крім путстопорожніїхз дописів за кінець 2020 - першу проловину 2021 року- і потім знову - сльози та сльози - з другої половини 2024 року...

P.S. Глупость существует в мире столько времени, сколько существуют люди. Абарбанель в комментарии на Хумаш (Берешит 3:8-9) пишет про грех Адама:
«Когда Адам согрешил и, по выражению наших мудрецов, “забыл алаху”, его сердце в такой степени преисполнилось глупости, что он решил спрятаться от Б-га, подумав, что Б-г его не увидит».
https://toldot.com/glupost.html

Не можу зрозуміти начерта з Ізраїлю купувати в Ірпені ?
За 300 дол.оренди ?
На це тільки одна тут відома рієлторка-самокатниця в дирявих колготах може позаритись. :D
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Сб 26 апр, 2025 14:31

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Як вам варіант?
Тре брати?

https://t.me/the_property_me/50602
Hotab
Форумчанин року

7
8
6
Сообщение Добавлено: Сб 26 апр, 2025 14:48

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Hotab писал(а):Як вам варіант?
Тре брати?

Незрозуміла конкретна локація. По фото, де недобуд, складається уявлення що то хз де від цивілізації
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Сб 26 апр, 2025 17:06

Тре брати?

Чорногорія - це країна з величезною кількістю недобудов. Там пишуть про готовність на березень 25-го. А по фото гола коробка. Я б брав в Чорногорії лише готове. В сусідній Хорватії, наприклад, стандартна схема інвестування в будову наступна: 10% на котловані, далі 35% коли стоять стіни, далі ще 35% коли стоять вікна і закінчений фасад. Решта в момент заселення. Від фірми до фірми може на пару відсотків відрізнятись, але загальна ситуація така .
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 26 апр, 2025 18:18

gonchik74 писал(а):
Тре брати?

Чорногорія - це країна з величезною кількістю недобудов. Там пишуть про готовність на березень 25-го. А по фото гола коробка. Я б брав в Чорногорії лише готове. В сусідній Хорватії, наприклад, стандартна схема інвестування в будову наступна: 10% на котловані, далі 35% коли стоять стіни, далі ще 35% коли стоять вікна і закінчений фасад. Решта в момент заселення. Від фірми до фірми може на пару відсотків відрізнятись, але загальна ситуація така .

Дякую за конструктивну відповідь,

Ріели активно зараз напарюють село-селом Ulcinj (Ульцинь)
Начебто там парламент країни прийняв рішення надати землю потужному інвестору з ОАЕ, і там будуть будувати «рай на землі». Природні умови там і зараз райські, але нема інфраструктури. Хтось щось чув про це?
Зараз там дикі місця, по суті. Близькість Албанії (найпівденніша локація Монтенегро) , не знаю плюс це чи мінус.
Рішення 22-го квітня прийнято. Прте є і протести, бо земля заповідна.
Hotab
Форумчанин року

7
8
6
Сообщение Добавлено: Сб 26 апр, 2025 18:50

Hotab писал(а):Ріели активно зараз напарюють село-селом Ulcinj (Ульцинь)
Начебто там парламент країни прийняв рішення надати землю потужному інвестору з ОАЕ, і там будуть будувати «рай на землі». Природні умови там і зараз райські, але нема інфраструктури. Хтось щось чув про це?
Зараз там дикі місця, по суті. Близькість Албанії (найпівденніша локація Монтенегро) , не знаю плюс це чи мінус.
Рішення 22-го квітня прийнято. Прте є і протести, бо земля заповідна.

https://balkaninsight.com/2025/04/23/mo ... hed-beach/
Ще на гугл мапах глянь скільки народу на пляжі.
Я би на місці дивився шо там та як, ніколи не був у Монтенегро.
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

#<1 ... 10211022102310241025 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор