Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12720127211272212723
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 20:07

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Frant написав:Почём будет электричество весной, интересно?
Пол-евро/кВт или дороже?

докладываю проффесору: когда Я запускаю генератор 1кВт мне обходится примерно в 25грн, 20грн текущие расходы на бенз + 5грн обслуживание+аммортизация
завязывай с графинчиком и с флудом тоже...
Прохожий

Подякував: 934 раз.
Подякували: 1465 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 21:18

kingkongovets написав:я ще раз хочу підкреслити, що найбільшу виразку перспектива оподаткування оренди нерухомості чомусь викликає у професійних борцунів з корупцією з диванів та перманентних та ущемлених лузерів та невдах

просто запамʼятайте цю їх реакцію

Конечно мы, прид,,урки, все запомним, наш непревзойденный гуру! Мы помним Ваши учения, найвеличніший, найталановитійший Кінгконговець!
Damien

Подякував: 798 раз.
Подякували: 859 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 21:25

Faceless написав:
Damien написав:Как себе вообще представляют умники "контрольную закупку"???
.

Контрольна закупка не обовʼязково передбачає кінцеве укладення угоди. Вибирається рандомно обʼява, на неї приходить представник податкової, дивиться, розпитує як звичайний орендар, уточнює що це ж не перша здача і все, податкова легко нараховує несплачені податки за останні три роки, вони це люблять. Можна звісно судитися відносно того, за який період не сплачені податки, але з цього моменту це вже неважливо.
Якщо орендодавець щось запідозрить як ви кажете, за попередні періоди подавати декларацію вже пізно, ну і власне якщо й так, проблеми немає, мети досягнуто, і ніяких витрат зайвих не буде

Абсурд, Вы не понимаете как это работает.
По доходам физлица - я могу как физлицо доход получить сейчас, а отчитаться о нем в 2027году.

По "уточнює що це ж не перша здача і все, податкова легко нараховує несплачені податки за останні три роки" - даже комментировать не хочется, настолько это нелепо. Объективная реальность - "нету у вас методов против Кости Сапрыкина!"
Востаннє редагувалось Damien в П'ят 06 лют, 2026 21:30, всього редагувалось 1 раз.
Damien

Подякував: 798 раз.
Подякували: 859 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 21:30

Ну не переживайте за найвеличнішого “kingkongovets”.
Не далі як 4 чи 6 місяців тому він раптом - ніхто за язика не тягнув - саме на цій гілці оприлюднив несподівано свій авторитетний висновок про те, що нерухомість Туреччини раптом перетворилася в повний абсолютний нуль.
Я досить рідко читаю цю гілку - в мене не було інтересу до київських залізобетонів - а то реально випадково ту «наукову» думку прочитав.

Ми навіть тоді з ним на цій гілці посперечалися.
Ну, у кожного в житті бувають життєві фатальні помилки…
Вся справа в масштабах.
akurt

Подякував: 4153 раз.
Подякували: 1531 раз.

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 21:34

Прохожий написав:
  Frant написав:Почём будет электричество весной, интересно?
Пол-евро/кВт или дороже?

докладываю проффесору: когда Я запускаю генератор 1кВт мне обходится примерно в 25грн, 20грн текущие расходы на бенз + 5грн обслуживание+аммортизация
завязывай с графинчиком и с флудом тоже...

Ну так это и есть пол-евро за кВт/ч
И так выходит при оптимальной постоянной нагрузке, а не при запитывании освещения с телеком например.
Да и что такое генератор на 1Квт? В дом обычно берут 3.5-5 и выше мощностью, и лучше дизель чтоб пожара не было. И молотить 18/24 или даже 20/24, как сейчас отрубают электрику, он не расчитан, даже в АТБ генераторы Магирус выключают после 6 часов работы на перерыв.
Сколько кстати от таких Квт/ч по соляре стоит то? ТО думаю плюс % 5-7 будет после 100-200 моточасов.
барабашов

Подякував: 297 раз.
Подякували: 370 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2026 22:35

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Damien написав:
  Faceless написав:
Damien написав:Как себе вообще представляют умники "контрольную закупку"???
.

Контрольна закупка не обовʼязково передбачає кінцеве укладення угоди. Вибирається рандомно обʼява, на неї приходить представник податкової, дивиться, розпитує як звичайний орендар, уточнює що це ж не перша здача і все, податкова легко нараховує несплачені податки за останні три роки, вони це люблять. Можна звісно судитися відносно того, за який період не сплачені податки, але з цього моменту це вже неважливо.
Якщо орендодавець щось запідозрить як ви кажете, за попередні періоди подавати декларацію вже пізно, ну і власне якщо й так, проблеми немає, мети досягнуто, і ніяких витрат зайвих не буде

Абсурд, Вы не понимаете как это работает.
По доходам физлица - я могу как физлицо доход получить сейчас, а отчитаться о нем в 2027году.

По "уточнює що це ж не перша здача і все, податкова легко нараховує несплачені податки за останні три роки" - даже комментировать не хочется, настолько это нелепо. Объективная реальность - "нету у вас методов против Кости Сапрыкина!"
Ви багато стикалися з податковою? Вони вельми легко нараховують податки за попередні періоди, звісно, можна оскаржити в суді, якщо вийде. Історію обʼяв вашої хати теж можна підняти, як рилів доєднати.
В усьому світі є шляхи як обкласти податками орендодавців, і тільки Україна унікальна, ага ага
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8294 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 12720127211272212723
Форум:
+ Додати
    тему