Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Так то ж панельний будинок, а не моноліт
Совершенно верно. Сложится до подвала панельный дом, а не монолитный железобетонный, конструктивная схема которой статически неопределима и не может упасть, как плита с двух опор на голову.
От у мене 16-типоверхівка, цегляний, від Київміськбуду. Стіни несучі десь до 0,7 метра, але це ж не моноліт. От і думаю куди він ближче - до панельки чи до моноліту по показнику витривалості. Напевно, десь посередині
Faceless написав:Так то ж панельний будинок, а не моноліт
Совершенно верно. Сложится до подвала панельный дом, а не монолитный железобетонный, конструктивная схема которой статически неопределима и не может упасть, как плита с двух опор на голову.
От у мене 16-типоверхівка, цегляний, від Київміськбуду. Стіни несучі десь до 0,7 метра, але це ж не моноліт. От і думаю куди він ближче - до панельки чи до моноліту по показнику витривалості. Напевно, десь посередині
По строительной классификации кирпичные дома, кладка которых была непосредственно на объекте (потому как существуют еще и кирпичные панели), относятся к монолитному домостроению. Но внимательно посмотрите на видео тот дом и Вы увидите кирпичные стены. Панелями там были только панели перекрытия. В то-же время, во время нынешних событий в Израиле, наиболее пострадали именно монолитно-каркасные дома. Да, несущие конструкции там устояли. Но и только. Все ограждающие конструкции и внутренние перегородки вынесло полностью. Кстати, если СЩА ввяжется в войну против Ирана и режим аятолл будет снесен, а впоследствии будут сняты санкции на экспорт нефти (так как причины их введения будут устранены), то (возможно)мировые цены на нефть рухнут (потому как это выгодно США и нефть - это единственный источник поступлений денег в страну). Тогда это будет самой мощной санкцией против раши.
kingkongovets написав:«Укрбуд» купили за 805 млн гривень у рамках великої приватизації
Аукціон з приватизації будівельної компанії «Укрбуд» відбувся сьогодні, 18 червня, в системі «Прозорро.Продажі». За інформацією Мінекономіки, вартість обʼєкта на торгах стартувала з 262,6 млн грн гривень. В результаті торгів вона зросла до 805 млн грн.
Найвищу ставку за пакет акцій компанії запропонував ТОВ «Петро Ойл Енд Кемікалс». За даними сервісу Opendatabot, власником цієї компанії є «Лурак Інвестментс Лімітед» (100%, Кіпр), кінцевий бенефіціар — Давід Бежуашвілі через «Чемексім Інтернешнл Лтд» (Грузія).
kingkongovets написав:«Укрбуд» купили за 805 млн гривень у рамках великої приватизації
Аукціон з приватизації будівельної компанії «Укрбуд» відбувся сьогодні, 18 червня, в системі «Прозорро.Продажі». За інформацією Мінекономіки, вартість обʼєкта на торгах стартувала з 262,6 млн грн гривень. В результаті торгів вона зросла до 805 млн грн.
Найвищу ставку за пакет акцій компанії запропонував ТОВ «Петро Ойл Енд Кемікалс». За даними сервісу Opendatabot, власником цієї компанії є «Лурак Інвестментс Лімітед» (100%, Кіпр), кінцевий бенефіціар — Давід Бежуашвілі через «Чемексім Інтернешнл Лтд» (Грузія).
Зараз велика приватизація? В зелених щось купувати? Вони хіба здатні всіх процедур дотримуватися? Микитась повернется.... почнеться.
а ви то чого так рефлексуєте? теж поклали око на активи Укрбуда?) як на мене це з усіх боків гарна новина, маю на увазі для тих хто бажає Україні добра, а не радіє її проблемам і невдачам, навіть якщо це дійсно росіяни під видом грузинів заходять
kingkongovets написав:а ви то чого так рефлексуєте? теж поклали око на активи Укрбуда?) як на мене це з усіх боків гарна новина, маю на увазі для тих хто бажає Україні добра, а не радіє її проблемам і невдачам, навіть якщо це дійсно росіяни під видом грузинів заходять
Я песиміст з приводу бизнес клімату в Україні. Гроші люблять тишу та Британське право.
Миша-клиент написав:так по новостям передают, что разрушенный подъезд прошит насквозь вплоть до подвала...
Так то ж панельний будинок, а не моноліт Совершенно верно. Сложится до подвала панельный дом, а не монолитный железобетонный, конструктивная схема которой статически неопределима и не может упасть, как плита с двух опор на голову.
Вам пощастило більше, тому що збірні елементи у вас тільки над головою. Ця конструктивна схема вашого будинку не втратить стійкість стін загального каркасу, як в панельному і не рухне цілим стояком. товщина стін = ➕️. Щоб я робив Я б мінімум виходив би у коридор між внутрішніми несучими стінами, де плита над головою коротка, знаходився б в дверному проємі, або біля зони ліфту, де ствол шахти ліфту - жорстке ядро. Не раджу лізти на сходові клітини в любому будинку, бо там той же ефект панельної втрати стійкості, можливе обрушення всьому стояка
Що стосується залізобетонного монолітного будівництва, то треба розуміти, де в квартирі пілони. Виходити в загальний коридор. І пам'ятати, що перегородки - ніякого захисту не дадуть, тим більше, якщо вони з гкл, про що писав rjkz
У нас в ЖК "Женева" искандером баллистикой снесло три этажа(монолита) Отремонтировали Погибших вроде не было, но там мало заселённый дом, может попали в подьезд(сверху) где ремонты делали Попадание в 118й панельный дом на Победе помнят все, тоже Х22 падала сверху, не как КР - сбоку. Сбоку в монолите выносятся перегородки ну и рвёт в эпицентре взрыва перекрытия(в радиусе метров 5-7)
комплексне будівництво нового мікрорайону на штучному острові Русанівка, 1960-ті
місцевість, яка в теплу пору року була схожа на рай і яка була заселена науково-технічною та творчою інтелігенцією радянської України
нові сучасні (на той час) будинки, відбудована з нуля повністю вся інфраструктура, канали, пляжі, мости, шикарні види на правий берег, відмінний соціальний склад мешканців - цей район мав усі шанси стати елітним і він таким і був у 80-ті, але…
як влучно відзначив один із дописувачів форуму - наразі це найбільш знецінившийся київський район
На русанівці нема місця для новобудів (бо все забудовано вже). Єдиний будинок після радянських часів збудований років 20 тому на частині стадіону (відносно гарний на той час - з червоноїцегли і все таке).