Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12557125581255912560
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 05:05

flyman написав:
  kingkongovets написав:тут що, крім Бетона дійсно нема нікого хто розуміє що таке тікток та який в нього потенціал?

люди, злазьте вже з дерев, вам не соромно, що «тупий барига з 90х» вчить вас сучасному креативу?)

інста до речі вже вчорашній день, фб взагалі давно мертвий як рекламний майданчик

тікток рулить, при чому в будь якій галузі, інста наразі працює лише як прайс лист або рекламне портфоліо, генерує трафік онлі тт

користуйтесь, прокачуйте власну медійку, це наразі найцінніший соціальний капітал, дорожчий за будь яку освіту

і не кажіть потім що вас не попереджали, я про це вже не перший рік талдичу

зумери побачили рекламу кінконгівця в тіктоці і так і кинулися орендувати комерцію

Флаймен, вони тобі люто заздрять, твоїй незалежності.
Ти міг би в тіктоці показати КкЦ і Фейслесу, як правильно збиратм горіхи в парку, ремонтувати старе взуття, економити електроенергію і олію. На виручені кошти,як періодично купляти стрьомний неліквід в Єпенях.
Frant

Подякував: 1779 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 05:11

kingkongovets написав:
flyman написав:
  Faceless написав:Хороший майстер манікюру заробляє від 1куо, тоді як початківець в ІТ може і до 1к недотягувати. Тож тут КК по своєму правий

а що початківець, він не з Києва Фейслеса, тільки в Києві Фейслеса 1куе вже триває 10+ років без поправки на інфляцію долара
насправді 1к$ для Києва - це просто базова ставка нормального безпроблемного фахівця з будь якої галузі, туди ж відносяться курьєри та таксисти, навіть не впевнений що такий прибуток задовольнить офіціанта і точно ні бармена, працівниці бьюті сфери, працюючі в норм локаціях з платоспроможною публікою без проблем заробляють 3-5, найрозкрученіші та трудодюбиввші з них до 10 і я вже мовчу про блогерів та інфлюенсерів, там взагалі космос

і це тільки маленька частина тих хто дійсно непогано заробляє, косарь для життя в Києві наразі просто базовий мінімум на їжу, оренду та бензин, не більше

це тобі не горіхи з лісу кравчучками тягати, уявляючи себе «фінансово-незалежним» діогеном)

айті, флай, вже на спаді і я особисто попереджав тебе про це ще рік-півтора тому, а ти реготав тоді наді мною як гієна

що, зараз так же смішно? чи до тебе це ще не дійшло?

Прикольно читати про Київ Фейслеса, про жирні молочні ріки з кисіль ними берегами, який існує за рахунок бідності решти 99% населення і території.
Останні активно скорочуються з 24.02.2022, але ж ККЦ про те не в курсі.

Для инженера, математика, физика, химика в Киеве - ЗП 1000 дол/мес - это отличный уровень оплаты труда.
Поэтому данных специалистов на анархическрй территории все меньше и меньше, они тут не нужны, пшенично-олийной державе

Від Сергія Флеша, з ТГ
"Всі чиновники кажуть: Кияни, готуйтеся, ця зима буде найважчою, але далі загальних фраз ніхто не заходить 😞

Що нас чекає взимку (на даний момент). Повторюся ще раз - на даний момент, тому що ситуація змінюється щодня. Росіяни атакують, влада лагодить, росіяни знову атакують.

Температура в квартирах буде +5 +10 (залежно від погоди). Спроби обігріватися електрикою призведуть до перевантаження мереж і графіків відключення (кожні кілька годин).

Чого домагаються росіяни? Звістно, їм байдуже, чи будемо ми мерзнути чи ні, і чи будемо ми сидіти в темряві.
Ворогу потрібно «зламати» населення столиці, щоб почалися безпорядки і хаос. Їм потрібно, щоб люди змусили владу прийняти їхні умови. Наскілки вони досягнуть вони своїх цілей? Я не знаю.

Сподіваюся, у людей вистачить мудрості зрозуміти, що відбувається і хто винен.

Чого чекати:
Голоду не буде.
Паливо буде.
Вода, сподіваюся, буде.
Мерія зробить все, щоб лікарні, садочки та критична інфраструктура працювали.
Будуть пункти обігріву тощо.
Мобільний зв'язок та інтернет будуть.

Що я можу порадити:
-Купуйте з сусідами (або самі )генератори і подовжувачі і майте невеликий запас палива.
-Рекомендації виїжджати з Києва на зиму усім трохи ідіотські. Більшості людей нікуди їхати. Але якщо у когось є дачі з пічками і близькі в селах, то варто подумати про запасний варіант.
-Подивіться на автономні дизельні обігрівачі. Але пам'ятайте, що їм потрібен вивід вихлопу на вулицю.

Звичайно, ми вистоїмо, але буде важко. Я написав би для вас набагато більше з різних напрямків інфраструктури, але не можу, тому що противник теж мене читає."
Frant

Подякував: 1779 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 12557125581255912560
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор