|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 18 лис, 2025 23:24
характерно, что на ОЛХ в разделе готовый бизнес-кофейни продаются уютные заведения с ремонтом и в культурном состоянии в то время как несколько лет назад под видом кофеен продавали задрыпанные мафы с орендованой кофе-машиной, стоящие на кирпичах около перекрестков) так что конкуренция конская и клиентура более требовательная стала. чего не скажешь о росте прибыльности
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 23:35
smdtranz написав:характерно, что на ОЛХ в разделе готовый бизнес-кофейни продаются уютные заведения с ремонтом и в культурном состоянии в то время как несколько лет назад под видом кофеен продавали задрыпанные мафы с орендованой кофе-машиной, стоящие на кирпичах около перекрестков) так что конкуренция конская и клиентура более требовательная стала. чего не скажешь о росте прибыльности
На перекрёстке воровского и гоголевской тоже продавалась. Понаблюдал пару дней, фигня это всё. Хорошее проходное место, где не натыкано десяток такого же хлама, продавать никто не собирается
-
Бетон
-
-
- Подякував: 203 раз.
- Подякували: 463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 23:44
smdtranz написав:характерно, что на ОЛХ в разделе готовый бизнес-кофейни продаются уютные заведения с ремонтом и в культурном состоянии в то время как несколько лет назад под видом кофеен продавали задрыпанные мафы с орендованой кофе-машиной, стоящие на кирпичах около перекрестков) так что конкуренция конская и клиентура более требовательная стала. чего не скажешь о росте прибыльности
Так накліпали їх мамкіни бізнемени тонами. Я хз як вони виживають. В мене в радіусі 500м можу нарахувати десяток
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8269 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 19 лис, 2025 02:36
Київміськбуд вийшов на фінішну пряму по грабуванню киян і передачі грошей приватним інвесторам. Регулятор погодив емісію акцій до 2,56 млрд грн. по 28 листопада 2025 року. З десяток нових (старих) жк скоро додасться на ринок київської нерухомості
-
dr_bastm
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2025 12:18
dr_bastm написав:Київміськбуд вийшов на фінішну пряму по грабуванню киян і передачі грошей приватним інвесторам. Регулятор погодив емісію акцій до 2,56 млрд грн. по 28 листопада 2025 року. З десяток нових (старих) жк скоро додасться на ринок київської нерухомості
Розшифруйте, будь ласка, в чому саме полягає грабування?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 19 лис, 2025 17:33
Faceless написав:Розшифруйте, будь ласка, в чому саме полягає грабування?
За кошти платників податків будуть дофінансовувати збитковий КМБ. Я не купував "шару" в КМБ який збанкрутував. І мені не дуже хочеться щоб податки витрачалися на порятунок горе-інвесторів (не покупців, а інвесторів в котлован, які брали на себе ризики).
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1777 раз.
- Подякували: 152 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 19 лис, 2025 20:30
foxluck написав: Faceless написав:Розшифруйте, будь ласка, в чому саме полягає грабування?
За кошти платників податків будуть дофінансовувати збитковий КМБ. Я не купував "шару" в КМБ який збанкрутував. І мені не дуже хочеться щоб податки витрачалися на порятунок горе-інвесторів (не покупців, а інвесторів в котлован, які брали на себе ризики).
Я не бачу там умови викупу емітованих акцій за рахунок бюджету
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 19 лис, 2025 20:56
Faceless написав:Я не бачу там умови викупу емітованих акцій за рахунок бюджету
Ви на приколі? Коли в останній раз бачили гроші, які ростуть на деревах?
-
dr_bastm
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лис, 2025 20:59
dr_bastm написав: Faceless написав:Я не бачу там умови викупу емітованих акцій за рахунок бюджету
Ви на приколі? Коли в останній раз бачили гроші, які ростуть на деревах?
Може то ви на приколі? Ви навіть посилання не навели. Так, поскиглили що зрада.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 19 лис, 2025 21:28
foxluck написав: Faceless написав:Розшифруйте, будь ласка, в чому саме полягає грабування?
зато потужні експерти фукали "на нахалбуд"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-