Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12774127751277612777
Повідомлення Додано: Нед 12 кві, 2026 21:15

Hotab написав:Бетон
Майже «моя»))
У мене трішки довша коротка сторона.

Без столєшки 3.5 к євро.
Столешка штучний камень ще 1.5
Підсвітка 150 євро

Зображення

Похожа
Без столешницы на вияр с фасадами Saviola её цена тысяч 60
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 06:12

Slon_Nosov написав:
  Хомякоид написав:Кому війна кому як кажуть мать родна.

Біля Чабанів відкрито новий рошен. Кажуть найбільший в Україні.

і що тут такого поганого?
ну дійсно, Порох людям нормально жити не дає, змушує працювати за гроші....
або краще дома на дивані марафон дивитись з гундявими відосікамі?
до речі ЗП "біла"!

Продавець-консультант
35 000 — 40 000 ₴
Кондитерська Корпорація «РОШЕН»
5 днів тому, Гатне

імхо, поруч ще багато магазинів відкриють, що добре для нерухомості поруч, як для житлової так і для комерції.

https://robota.ua/company805568/vacancy11064096

Навколо Чабанів утворився бізнес хаб.
Вся Одеська траса від Києва це магазини, супермаркети,заправки та ще є ресторани.
В мене на протязі трьх років винаймали інженер, прораби і робітники які все це будували.
Зараз винаймає людина яка працює продавцем в одному з магазинів.
Хомякоид

Подякував: 3221 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 07:24

Бетон написав:Зображення

Эта кухня в варшаве получилась штуки полторы от силы. Механизмы вияра Atira от Hettich. Фасады Италия. С профилями gola, встроенным холодильником. С антресолями, на всю высоту. А не калечная IKEA, ещё и в 2 раза дороже.

Я вибачаюсь, а де там готувати? Чи там якісь стільниці ще виїжджають? Постав мікрохвильову і чайник, і все, хіба що яєчню посмажити, і то незручно буде. Я оту шухляду зліва прибрав би нафіг і продовжив би стільницю до стіни.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3698 раз.
Подякували: 5930 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 07:27

Хомякоид написав: Навколо Чабанів утворився бізнес хаб.
Вся Одеська траса від Києва це магазини, супермаркети,заправки та ще є ресторани.
В мене на протязі трьх років винаймали інженер, прораби і робітники які все це будували.

Ну дійсно, я ще в студентські роки в 00-ві туди їздив до однокурсника, якому батьки купили квартиру в Новосілках. То мені здавалося, що крім Магелану в тому районі нічого не й було.
Ну і так сталося, що потім років 15 тим напрямком (далі від окружної по Одеській трасі) взагалі не їздив, бо в мене західний в основному напрямок (на Житомир) або східний (поїздом).
Тому, коли недавно їхав в Одесу, то відчувався великий контраст змін, від майже голих полів 15-20 років тому до великого будівництва. Ну і ще жк Республіка додала движухи тому напрямку, дуже полюбили її айтішники чомусь, в мене зразу декілька колег туди переїхали
The_Rebel

Подякував: 143 раз.
Подякували: 235 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 07:40

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Striker написав:

Эта кухня в варшаве получилась штуки полторы от силы. Механизмы вияра Atira от Hettich. Фасады Италия. С профилями gola, встроенным холодильником. С антресолями, на всю высоту. А не калечная IKEA, ещё и в 2 раза дороже.

Я вибачаюсь, а де там готувати? Чи там якісь стільниці ще виїжджають? Постав мікрохвильову і чайник, і все, хіба що яєчню посмажити, і то незручно буде. Я оту шухляду зліва прибрав би нафіг і продовжив би стільницю до стіни.
Шухляда зліва то мабуть вбудований холодильник
Мікрохвильовка по ідеї теж має бути десь в шафці, але кавоварку дійсно вже хз куди втулити
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8309 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 07:53

Faceless написав:Шухляда зліва то мабуть вбудований холодильник
Мікрохвильовка по ідеї теж має бути десь в шафці, але кавоварку дійсно вже хз куди втулити

Якийсь дуже плоский холодник тоді (для пива хіба), глибина дуже мала для нормального холодильника. Так же і мікрохвильова, в шафах над стільницею не вистачає глибини для неї. Коротше, виглядає стильно, але максимально непрактично. Для людей, які майже нічого не готують.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3698 раз.
Подякували: 5930 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 08:01

Striker написав:

Згоден. Я планую ще «остров» додавати.
Hotab
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 08:42

The_Rebel написав:
  Хомякоид написав: Навколо Чабанів утворився бізнес хаб.

Ну дійсно, я ще в студентські роки в 00-ві туди їздив до однокурсника, якому батьки купили квартиру в Новосілках. То мені здавалося, що крім Магелану в тому районі нічого не й було.
Ну і так сталося, що потім років 15 тим напрямком (далі від окружної по Одеській трасі) взагалі не їздив, бо в мене західний в основному напрямок (на Житомир) або східний (поїздом).
Тому, коли недавно їхав в Одесу, то відчувався великий контраст змін, від майже голих полів 15-20 років тому до великого будівництва. Ну і ще жк Республіка додала движухи тому напрямку, дуже полюбили її айтішники чомусь, в мене зразу декілька колег туди переїхали

Коли дотягнули метро на Теремки відразу почалася миттева забудова яка не зупиняється.
В 2011 році коли перший раз був там, за Києвом були тільки поля та лісопосадки. Був тільки один будівельний супермаркет.
Зараз фактично місто яке вийшло за офіційні границі.
Хомякоид

Подякував: 3221 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 09:27

Faceless написав:
Striker написав:

Шухляда зліва то мабуть вбудований холодильник

Зображення Зображення
для себя я сделал столешку глубиной 900 вместо 600. вот на ней готовить классно
да, Фейслесс, микроволновка встроенная
а в варшаве никто не готовит
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 10:18

Очманіти - як у вас так дешево виходить? До речі, а чому було не подовжити профіль гола над холодильником? Вийшло якось не дуже.
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5370 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 12774127751277612777
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей