Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1043410435104361043710438 ... 12362>
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 18:47

somilitark написав:
  reus написав:. Рынок оч. инертен, продавцам нужно время, чтобы они осознали, приняли реалии, поэтому падение будет постепенным.

Ринок буде ще більше ділитися на сегменти.
Ринку елітки точно капець.
От в мене дружина працювала до 24.02 на одну фірму, власники зараз у Франції і відкрили для себе лазурний берег.
Повертатись напевне взагалі не будуть.
Їм за 60. Синочка, років 35, "зробив документи" і теж виїхав. Зараз допродують залишки через інтернет магазин. Фізично магазини зачинені. Розірвана аренда. Головний офіс тільки залишився.
Можливо синочка повернеться "після війни".
А може щось у Франції замутить.
Попит буде тільки до чого можуть і захочуть дотягнутися захисники держави.
Усі тіпочки з баблом вже страждають в Ніццах.
Зараз свого роду 1917-й рік.
Арістрократи свалили, може вже і ніколи не повернуться.
Тому елітку треба буде ділити на комуналки, щоб був попит від "рабочих і крестьян".

Ситуація що склалась зараз не має ніяких паралелей з минулим. Вона абсолютна унікальна і ніколи нічого подібного в історії України не відбувалось. Тому намагання провести якісь паралелі і на цьому побудувати якісь патерни поведінки - марні. Ніколи такого не було. Тічка.
Зараз український народ, ЗСУ пишуть нову історію України і всієї Європи. Мені сумно що я залишаюсь осторонь цього процесу і тільки спостерігаю і допомагаю фінансово. Відчуваю що повз мене проходить найважливіший історичний процесс у житті.
Востаннє редагувалось airmax78 в Вів 22 лис, 2022 18:58, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 18:56

airmax78 написав:
  reus написав:. Рынок оч. инертен, продавцам нужно время, чтобы они осознали, приняли реалии, поэтому падение будет постепенным.

Ситуація що склалась зараз не має ніяких паралелей з минулим. Вона абсолютна унікальна і ніколи нічого подібного в історії України не відбувалось. Тому намагання провести якісь паралелі і на цьому побудувати якісь патерни поведінки - марні. Ніколи такого не було. Тічка.
Зараз Україна пише нову історію країни, нації і всієї Європи.

вы правы, это падение рынка гораздо серьезнее чем в 2008 и 2015
"Зараз Україна пише нову історію країни, нації і всієї Європи." - так пишет что аж мелкий и средний бизнес по возможности переезжает в Европу
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 19:01

Феодал написав:
  airmax78 написав:

Зараз Україна пише нову історію країни, нації і всієї Європи.

вы правы, это падение рынка гораздо серьезнее чем в 2008 и 2015
"Зараз Україна пише нову історію країни, нації і всієї Європи." - так пишет что аж мелкий и средний бизнес по возможности переезжает в Европу

Слабкі покидають країну. Сильні залишаються і відбудовують свій бізнес всупереч всьому. Вони і стануть новою елітою нової повоєнної країни. Країни що переможе абсолютне зло.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 19:15

airmax78 написав:Слабкі покидають країну. Сильні залишаються і відбудовують свій бізнес всупереч всьому. Вони і стануть новою елітою нової повоєнної країни. Країни що переможе абсолютне зло.

Интересно посмотреть на цифры блока налоговых возмещений. Такое впечатление что из главного офиса отряда Монако уверовали в скорую победу и вернулись к времени Януковича по сборам через взятки.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 19:17

airmax78 написав:
  somilitark написав:

Ринок буде ще більше ділитися на сегменти.
Ринку елітки точно капець.
От в мене дружина працювала до 24.02 на одну фірму, власники зараз у Франції і відкрили для себе лазурний берег.
Повертатись напевне взагалі не будуть.
Їм за 60. Синочка, років 35, "зробив документи" і теж виїхав. Зараз допродують залишки через інтернет магазин. Фізично магазини зачинені. Розірвана аренда. Головний офіс тільки залишився.
Можливо синочка повернеться "після війни".
А може щось у Франції замутить.
Попит буде тільки до чого можуть і захочуть дотягнутися захисники держави.
Усі тіпочки з баблом вже страждають в Ніццах.
Зараз свого роду 1917-й рік.
Арістрократи свалили, може вже і ніколи не повернуться.
Тому елітку треба буде ділити на комуналки, щоб був попит від "рабочих і крестьян".

Зараз український народ, ЗСУ пишуть нову історію України і всієї Європи. Мені сумно що я залишаюсь осторонь цього процесу і тільки спостерігаю і допомагаю фінансово. Відчуваю що повз мене проходить найважливіший історичний процесс у житті.

Почались вечірні фантазії.
Але суті це не змінює і ні на що не впливає, квітка і сьогодні подешевшала.
Хоть ти в Лондоні "співчуваєш", хоть в Мельбурні.
П.с. унікальна ситуація тим, що зараз не ціеавить ціна на нерухомість, є єдине бажання, вціліти самому і щоб квіткі фізично існували.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 19:38

vitaliian написав:
  beee написав:Я не знаю, почему я знакомлюсь только с людьми, которые возвращаются
потому что в поезде Пшемысль Киев едут только те кто возвращается)

в мене родина родини знову поїхала в Польщу, побули літо, до осініх прильотів по інфраструктурі, і сказали що пака-пака до весни мінімум
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 19:46

vitaliian написав:
  beee написав:Я не знаю, почему я знакомлюсь только с людьми, которые возвращаются
потому что в поезде Пшемысль Киев едут только те кто возвращается)

1.На поезде не выпускают.
2. На поезд вроде и билетов нет.
3. На поезде нет красивых проводниц, а тем более стюардесс (чистая дедукция хе хе)
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 22 лис, 2022 19:50, всього редагувалось 2 разів.
Бетон

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 20:00

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Setsib написав:Мабуть ще тільки стадія заперечення

Отправлено с моего GM1910 через Tapatalk

В нас зараз стадія суспільного спротиву. А за нею буде стадія перемоги.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 20:04

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Сейчас уникальная страница истории.
И сразу видно, что большая часть этого не понимает.
Настоящее чудо, например, ЗСУ.

Завтра просмотр яр.града. Люди просятся вторую неделю. Придётся организовать дистанционно.
Признавайтесь, кто из вас будет?
Что? Захотели квитку, да? 😅
Бетон

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2022 20:30

reus написав:
  vitaliian написав:Любой арендатор жилой недвижимости мечтает перестать платить аренду

Не уверен, что многие арендаторы мечтают сегодня купить квартиру, которую через пару лет можно приобрести гораздо дешевле. Сейчас покупают те, кто не понимает, что происходит.

Здесь на ветке покупателей и продавцов считают проженными биржевыми спекулянтами.

В жизни все проще. Покупают когда что то нужно. Продают когда не нужно. Пик цены когда спрос максимальный. Дно когда минимальный.

Спрос - единственное что регулирует цену на массовых рынках. Не может 50 тысяч продавцов сговориться продавать дорого. Не могут 100 тыс покупателей сговориться покупать дёшево.

Кто то спорит с тем, что сейчас минимальный спрос на квартиры? А с тем что сейчас дно спорят. Не может при таком минимальном спросе не быть дна.

Человеку надо где то жить и есть деньги на покупку, а он будет выжидать 2 года а вдруг цена упадет? А через 2 года ему снова померещится что через 2 года цена упадет. И так бесконечно. Ловить дно примерно то же самое что играть в лотерею. Поймать конечно можно с вероятностью 1/500

Или человеку надо продать квартиру (например разводится с женой) а довоенную цену никто не даёт, он будет ждать 1-3 года пока дадут? Жизнь продолжается при любых ценах на бетон. Новая жена просит поскорее оформить свою квартиру. И т.д.

Рынок недвижимости это не форекс. 99% его игроков не знают где смотреть индекс цен (кроме олх), что такое ВВП, какая сейчас в стране инфляция, безработица и демографическая ситуация.

Из моего круга, кто хотел купить квартиру до сих пор не купил, плачут, плюются, но арендуют или живут с мамами.

Кто хотел продать - снял с продажи из за отсутствия спроса "до лучших времён", и занимаются другими делами. Тех кому срочно, кровь из носа, надо продать в моем круге нет. Думаю на всём рынке таких тоже не много.

Зато могу перечислить что с февраля подорожало в 1,5-2 раза. Список очень длинный. Покупатели колбасы не ждут ценового дна, потому что знают его не будет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 22 лис, 2022 20:51, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2520 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1043410435104361043710438 ... 12362>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему