Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:По Киеву. Не сильно ошибусь если скажу что 50% себестоимости готового новостроя это премия инвесторам (или стоимость привлечения инвестиций).
Себестоимость только никто не скажет, она разная у всех, но учитывая сколько квадратов получают на выходе некоторых модных жк, можно поверить и в 50% прибыли. (Годовых) если взять условный Грейт как эталлон. Не в военное время естественно.
Всё хочу остановиться и зайти во внутренний двор Грейта, но стрёмно что-то. Так же и в ЖК Стенфорд, решили застроить кварталлом, но есть нюанс, квартальчик 20 этажный. Внутри уютный дворик с далёким далёким небом, сугубо для выгула буйных
Э, погодьте пох херить. Славутич ещё продать нужно. Давайте пока не продам, пох будет лучшим местом на земле?
beee написав:Много. И вроде покупатель появился. Лазят перекупы месяцами, скупают то, что с дисконтом. В контр наступ верят. Считают, что скоро мы всех победим.
airmax78 написав:Схоже що моя мрія про Рибальський так і залишиться мрією.
100500 ярдів надрукованих грошей тиснуть на ціни (на все) , і зовсім не впливають на курс долара. І так буде завжди. Аякже.
Я не наважусь зараз робити прогноз по цінах на КРЖН. Нібито повинні падати. Проте сьогодні вранці слухав передачу про Північну Корею на Останньому капіталісті. Виявляється нібито в Пхеньяні нормальна квартира коштує ... 100К дол. США. Охренів немніжко. На цьому тлі можна казати що ціни в Києві вже давно пробили дно (за виключенням Файна Таун, Юніту, Тетрісу та інших об'єктів КАН).
airmax78 , я теж не наважусь. Але рівновагу ми знайдемо, коли нам перестануть давати 5 ярдів щомісяця прямо в бюджет, коли комуналь відпустять, коли дійсно почнуть давати гроші за зруйноване житло, коли долярчики прийдуть з фронту і почнуть паркувати зароблені гроші. Це різновекторні фактори, і я не берусь прогнозувати сумарний вектор.