Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian писал(а):По Киеву. Не сильно ошибусь если скажу что 50% себестоимости готового новостроя это премия инвесторам (или стоимость привлечения инвестиций).
Себестоимость только никто не скажет, она разная у всех, но учитывая сколько квадратов получают на выходе некоторых модных жк, можно поверить и в 50% прибыли. (Годовых) если взять условный Грейт как эталлон. Не в военное время естественно.
Всё хочу остановиться и зайти во внутренний двор Грейта, но стрёмно что-то. Так же и в ЖК Стенфорд, решили застроить кварталлом, но есть нюанс, квартальчик 20 этажный. Внутри уютный дворик с далёким далёким небом, сугубо для выгула буйных
Э, погодьте пох херить. Славутич ещё продать нужно. Давайте пока не продам, пох будет лучшим местом на земле?
beee писал(а):Много. И вроде покупатель появился. Лазят перекупы месяцами, скупают то, что с дисконтом. В контр наступ верят. Считают, что скоро мы всех победим.
airmax78 писал(а):Схоже що моя мрія про Рибальський так і залишиться мрією.
100500 ярдів надрукованих грошей тиснуть на ціни (на все) , і зовсім не впливають на курс долара. І так буде завжди. Аякже.
Я не наважусь зараз робити прогноз по цінах на КРЖН. Нібито повинні падати. Проте сьогодні вранці слухав передачу про Північну Корею на Останньому капіталісті. Виявляється нібито в Пхеньяні нормальна квартира коштує ... 100К дол. США. Охренів немніжко. На цьому тлі можна казати що ціни в Києві вже давно пробили дно (за виключенням Файна Таун, Юніту, Тетрісу та інших об'єктів КАН).
airmax78 , я теж не наважусь. Але рівновагу ми знайдемо, коли нам перестануть давати 5 ярдів щомісяця прямо в бюджет, коли комуналь відпустять, коли дійсно почнуть давати гроші за зруйноване житло, коли долярчики прийдуть з фронту і почнуть паркувати зароблені гроші. Це різновекторні фактори, і я не берусь прогнозувати сумарний вектор.