Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1095510956109571095810959 ... 12847>
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 07:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Striker писал(а):Мені слово "квартира" вже просто асоціюється з чимось не дуже хорошим і дуже неприємним в плані комфорту. Щось здається, куди б ти не поїхав, в якій би ти країні не опинився, але всюди жити в квартирі - це треш, навіть якщо це квіточка за 300к. Найкращий варіант - велика ділянка (або не дуже велика) з будинком в центрі, подалі від вільного народу, який живе тільки для себе і чхати хотів, що тут ще хтось живе. Страшно подумати, який контингент зараз чи раніше купував квартири в новобудовах для себе і живе там і вирощує своїх лічинок. Для мене мінімальний рівень комфорту - це хоча б таунхаус на 2 сім'ї в умовних США/Канаді, а все, що називається квартира, просто не розглядається як повноцінне житло, хоч там буде і ландрі в підвалі, і ще купа різних ніштяків (басейн, жим, комори для речей і т.д.).
У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 07:33

Faceless писал(а):
Striker писал(а):Мені слово "квартира" вже просто асоціюється з чимось не дуже хорошим і дуже неприємним в плані комфорту. Щось здається, куди б ти не поїхав, в якій би ти країні не опинився, але всюди жити в квартирі - це треш, навіть якщо це квіточка за 300к. Найкращий варіант - велика ділянка (або не дуже велика) з будинком в центрі, подалі від вільного народу, який живе тільки для себе і чхати хотів, що тут ще хтось живе. Страшно подумати, який контингент зараз чи раніше купував квартири в новобудовах для себе і живе там і вирощує своїх лічинок. Для мене мінімальний рівень комфорту - це хоча б таунхаус на 2 сім'ї в умовних США/Канаді, а все, що називається квартира, просто не розглядається як повноцінне житло, хоч там буде і ландрі в підвалі, і ще купа різних ніштяків (басейн, жим, комори для речей і т.д.).
У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі😳
В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 08:41

Bolt писал(а):
  Faceless писал(а):

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі
В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.
Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 09:05

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Faceless писал(а):Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі
Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

Якщо порахувати, які гроші витяг за мою трьошку ЖЕК, а потім ОСББ у вигляді квартплати та інших незрозумілих платежів за 13 років, від коли я побудував і переселився в будинок то за ті гроші, я мабуть вигнав, ще одну коробку квадратів на 120.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 09:10

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

Що в вашому розумінні "регулярно"? Ні, звісно якщо будувати із "гівна і палок" то можливі інциденти але коли ви самі вибираєте більш-менш якісне, то які регулярні проблеми можуть бути?
Мені тут пару років тому вже закидали про котли/насоси і т.п. так ось доповідаю-на 18 році все працює справно, ремонтів(окрім як після "асвабадітелей") не проводив. Не вірите мені, спитайте те саме у Прохожего. Якийсь догляд за ділянкою має місце, але тут кожен вибирає сам, що йому прийнятне: хоче-розбиває газон і квітник або навіть озеро із відповідними роботами, хоче-вкриває все тротуарною плиткою або бетоном :) і ставить тільки мангал та бесідку і т.д.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 10:13

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Faceless писал(а):У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

А в ЖЕК/ОСББ платити не потрібно. Задармо працюють.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 10:14

flyman писал(а):
  Faceless писал(а):
Bolt писал(а):Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

А в ЖЕК/ОСББ платити не потрібно. Задармо працюють.

То копійки
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 10:18

сам де проживаеш? :mrgreen:
Олежан

С нами с: 01.12.20
Благодарил (а): 26 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 12:12

Faceless писал(а):У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Повірте, це зовсім не одне і те ж - квартира і будинок. Якщо в своєму будинку з неадекватними сусідами умовний рівень роздратування максимум 6-7 із 10, то в квартирі в моєму випадку це 10 із 10.
  Bolt писал(а):В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.

+++ Також тебе ніхто не затопить зверху, твій свіжий ремонт, тобі не ссуть на голову, в тебе не диринчить сусідський перфоратор по перекриттю, не оруть неадеквати в тамбурі і не виставляють свої потняки в спільному місці тобі нюхати, і ще купа всього. Ще по батареям кончене зверху постійно стукає.
  Faceless писал(а):Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

Витрати може й більші, але ненабагато. Досить 1 раз якісно все зробити і вистачить на дуже багато років.
  Олежан писал(а):сам де проживаеш? :mrgreen:

Вже неодноразово тут писав - звичайна панелька в Дніпрі. Який тут трешак з сусідами словами не описати. Зате будинок охайний, ОСББ, під'їзд і ліфт з ремонтом, пластикові вікна, купа магазинів поруч.
Striker
Форумчанин року

С нами с: 15.02.20
Благодарил (а): 3707 раз.

39
21
38
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 12:58

Striker писал(а):років.
  Олежан написав:
сам де проживаеш?

Вже неодноразово тут писав - звичайна панелька в Дніпрі. Який тут трешак з сусідами словами не описати. Зате будинок охайний, ОСББ, під'їзд і ліфт з ремонтом, пластикові вікна, купа магазинів поруч.

Схоже, що ви ніколи не жили у приватному будинку з великою придомовою територією))))
Лише мрієте)))
Хто буде косити траву на гектарі території? раз в місяць, мінімум?
Хто буде чистити ставок?
І т.д. і .т.п.?
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

#<1 ... 1095510956109571095810959 ... 12847>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор