Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1095610957109581095910960 ... 12847>
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 13:11

Striker писал(а):
  Faceless писал(а):У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Повірте, це зовсім не одне і те ж - квартира і будинок. Якщо в своєму будинку з неадекватними сусідами умовний рівень роздратування максимум 6-7 із 10, то в квартирі в моєму випадку це 10 із 10.
  Bolt писал(а):В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.

+++ Також тебе ніхто не затопить зверху, твій свіжий ремонт, тобі не ссуть на голову, в тебе не диринчить сусідський перфоратор по перекриттю, не оруть неадеквати в тамбурі і не виставляють свої потняки в спільному місці тобі нюхати, і ще купа всього. Ще по батареям кончене зверху постійно стукає.
  Faceless писал(а):Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

Витрати може й більші, але ненабагато. Досить 1 раз якісно все зробити і вистачить на дуже багато років.
  Олежан писал(а):сам де проживаеш? :mrgreen:

Вже неодноразово тут писав - звичайна панелька в Дніпрі. Який тут трешак з сусідами словами не описати. Зате будинок охайний, ОСББ, під'їзд і ліфт з ремонтом, пластикові вікна, купа магазинів поруч.

Странный какой то ваш Парус
ОСББ есть, ремонт и МПО тоже, явно его все оплачивают, а соседи и причём все вокруг неадекваты
Неадекватные люди на 99,99% от нищеты становятся или разбалованы кокаином и феррарями с рождения(но это уже в «Амстердаме» и прилегающих «Башнях» так)
А перфоратор сейчас в квартире по 450-500 за метр мало кто включать будет
Ой нескоро ремонт пролетариату будет по карману
Да и потолок перфоратором в панельке не поднимешь
Последний раз редактировалось барабашов Вт 16 май, 2023 13:13, всего редактировалось 1 раз.
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 13:13

Frant писал(а):Схоже, що ви ніколи не жили у приватному будинку з великою придомовою територією))))
Лише мрієте)))

Моя дружина прожила з батьками в такому будинку із великою ділянкою до 19 років, далі переїхала зі мною в квартиру. Це вона може не знає нічого також?) Чи ми, коли приїжджаємо туди не балакаємо з батьками? Там і огород, і вулики, купа всього на великій території. Думали переїхати до батьків, але після 6 років спільного життя в квартирі тут вже все своє, обжите, а там трохи інший побут.
  Frant писал(а):Хто буде косити траву на гектарі території? раз в місяць, мінімум?
Хто буде чистити ставок?
І т.д. і .т.п.?

Тесть якось косить, ще й на роботу ходить. Який ще ставок? :lol:
  барабашов писал(а):Странный какой то ваш Парус
ОСББ есть, ремонт и МПО тоже, явно его все оплачивают, а соседи и причём все вокруг неадекваты
Неадекватные люди на 99,99% от нищеты становятся или разбалованы кокаином и феррарями с рождения(но это уже в «Амстердаме» и прилегающих «Башнях» так)

У вас хибне уявлення про деякі речі. За ОСББ далеко не всі платять, але коли поставили на ліфт контроль доступу з ключем і дали боржникам кілька місяців, бо потім вже не зможуть їздити, то почали потроху платити навіть мої бидлосусіди по тамбуру. А там борги по 10, 20, 40к, за ОСББ було 9к боргу недавно. А вікна поставив депутат перед виборами)
  барабашов писал(а):А перфоратор сейчас в квартире по 450-500 за метр мало кто включать будет
Ой нескоро ремонт пролетариату будет по карману
Да и потолок перфоратором в панельке не поднимешь

Також мимо) В мене через стінку сусіди вже майже рік довбали ту квартиру, вже мабуть доробили, бо там уже натяжна стеля, нова проводка, і всі ніштяки. Раз в неділю мінімум чую перф і молоток з інших квартир і сусідніх під'їздів.
Последний раз редактировалось Striker Вт 16 май, 2023 13:23, всего редактировалось 1 раз.
Striker
Форумчанин року

С нами с: 15.02.20
Благодарил (а): 3707 раз.

39
21
38
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 13:33

Frant писал(а):Що за приватний будинок з гектаром прилеглої території - і без власного ставка???

Якщо хочете жити просто в приватному будинку - навколо будь якого облцентра є повно дерев,яних будинків колгоспної епохи. З колодязем, сараєм, свинарником і т.д.
Звісно, без ставка)))
Купіть собі і живіть на щастя.

На роботу в облцентр будете на електросамокаті, як відома ірпінська флудьорша?

Я десь писав про гектар? У батьків звичайний будинок в 5 хвилинах від міста з досить великою ділянкою по міркам тої місцевості. Я навіть приблизно не скажу по метрам, але є 2 в'їзди з одної сторони на 2 машини (один критий від калітки аж до самого будинку), зліва від будинку велике приміщення з інструментами, бетономішалкою, мотоблоком і купою всього для господарства, далі за будинком літній басейн, вулики, виноград, ще метрів 7-10 вперед вільного місця і аж потім середнього розміру огород. Ніяких ставків, свинарників також. :lol:
  vitaliian писал(а):какая то общага? даже я проживший 20 лет в родительском хруще от ваших соседей бы офигел.

Та ні, звичайний 9-поверховий "человейник" на 12 під'їздів і близько 420 квартир.
Во. https://www.google.com/maps/@48.4786895 ... 728!8i4864
Живу прямо тут, видно мій під'їзд. Класна панорама.
https://www.google.com/maps/@48.4797592 ... 512!8i4756
Последний раз редактировалось Striker Вт 16 май, 2023 13:43, всего редактировалось 1 раз.
Striker
Форумчанин року

39
21
38
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 13:52

Striker

Люди, які не мали проблем с сусідами в квартирі, просто не розуміють, які вони можуть бути. Тут пояснювати безглуздо.

Абсолютна головна, ключова перевага будинку - це відсутність спільних стін, стелі та полу з сусідами
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 14:09

adeges писал(а):Абсолютна головна, ключова перевага будинку - це

Чому ж більшість населення такі дурні, що живуть в багатоквартирних будинках?

Ні, щоб переселитись у дерев.яні хати за 30-50 км від міста і там собі вільно і гарно жити???
  vitaliian писал(а):даже я проживший 20 лет в родительском хруще

Тепер зрозуміло, звідки ця ненависть до "хрущовок" і общажок))) :mrgreen:
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 14:14

Faceless писал(а):
flyman писал(а):
  Faceless писал(а):Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

А в ЖЕК/ОСББ платити не потрібно. Задармо працюють.

То копійки

Дивлячись де.
Умовно 1 кавалірка пулу оточення КРЖН в пішій доступності ШРТ "їсть" 10 умовних одиниць.
Последний раз редактировалось flyman Вт 16 май, 2023 14:38, всего редактировалось 1 раз.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 14:23

flyman ,

Умовно 1 кавалірка пулу оточення КРЖН в пішій доступності ШРТ "їсть" 10 умовних одиниць

Якщо за легендою власник кавалірки має 5+ куе. на місяць (мріє про 0.25млн грн) , а на життя тратить на місяць до 150 уе, то 10уе - це непідйомна сума? 😄
Час написання посту коштує у «сіньора» (згідно легенди) дорожче. 😄
Тут або не сіньор, або …. не сіньор))
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 14:23

Frant писал(а):Чому ж більшість населення такі дурні, що живуть в багатоквартирних будинках?

Ні, щоб переселитись у дерев.яні хати за 30-50 км від міста і там собі вільно і гарно жити???

Я тобі відкрию таємницю - будинки можуть бути і в самому місті, і поруч біля нього, а не за 30 км, і навіть з цегли, а не з дерева. І дивлячись яке ще село. Батьки дружини ще ПЕРЕД війною хотіли купити будинок в конкретному селі в 40 км від свого дому, від Дніпра, але майже ніхто не продає, а як тільки з'явився варіант - зробили перегляд, всі були задоволені і батьки давали за ту хату стільки, скільки просив продаван, але в кінці хтось перебив і ще накинув зверху. Тому в деяких місцях ти ще спробуй купи, хіба що то вже буде взагалі край світу в якійсь ср@ці.
Последний раз редактировалось Striker Вт 16 май, 2023 14:28, всего редактировалось 1 раз.
Striker
Форумчанин року

39
21
38
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 14:27

Striker писал(а):
  Frant писал(а):Чому ж більшість населення такі дурні, що живуть в багатоквартирних будинках?

Я тобі відкрию таємницю - будинки можуть бути і в самому місті, і поруч біля нього, а не за 30 км, і навіть з цегли, а не з дерева. І дивлячись яке ще село, батьки дружини ще ПЕРЕД війною хотіли купити будинок в селі в 40 км від свого дому, але майже ніхто не продає, а як тільки з'явився варіант - зробили перегляд, всі були задоволені і батьки давали за ту хату стілки, скільки просив продаван, але в кінці хтось перебив і ще накинув зверху. Тому в деяких місцях ти ще спробуй купи, хіба що то вже буде взагалі край світу в якійсь ср@ці.

абсолютно идентичная ситуация с любой востребованной недвижимостью. Я последнюю коммерцию искал примерно год. Застройщик после сдачи дома, оставил всю коммерцию себе, сдавал в аренду, хранил свою мебель, может чё-то своё планировал открыть. Потом его объекту обрезали мощность, пришлось срочно покупать подстанцию, поэтому продал коммерцию мне с 1го просмотра. А другие объекты висят годами, по разным причинам.

это на 1й взгляд когда открывешь лох, кажется недвижимости море, а когда начинаешь предметно перебирать- купить нечего, или объект проблемный, или цена неадекватная.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 16 май, 2023 15:15

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Striker писал(а):

Я тобі відкрию таємницю - будинки можуть бути і в самому місті, і поруч біля нього, а не за 30 км, і навіть з цегли, а не з дерева. І дивлячись яке ще село. Батьки дружини ще ПЕРЕД війною хотіли купити будинок в конкретному селі в 40 км від свого дому, від Дніпра, але майже ніхто не продає, а як тільки з'явився варіант - зробили перегляд, всі були задоволені і батьки давали за ту хату стільки, скільки просив продаван, але в кінці хтось перебив і ще накинув зверху. Тому в деяких місцях ти ще спробуй купи, хіба що то вже буде взагалі край світу в якійсь ср@ці.

Будинок, з прибудинковою, в місті, поряд з інфраструктурою - коштуватиме відповідно.
Чим далі від інфраструктури, тим більше додаткових питань, які поглинають і час і гроші. Централізоване водопостачання і каналізація, чи треба робити автономні системи, які треба і обслуговувати (самотужки, або наймати когось). Прибирати листя, сніг - знову ж таки, самотужки, чи наймати. Косити траву, підстригати кущі, підфарбовувати щось. Питаннями вивозу сміття в наших реаліях теж треба займатися, знову ж таки це додаткові витрати.
Можливо, дійсно якісно збудований будинок, з добрими комунікаціями, якісно зробленою прибудинковою і буде вимагати мінімального втручання, але мій досвід проживання в куди менш пафосних садибах каже, що вони постійно вимагають уваги, щось десь поремонтувати, змастити, підфарбувати, і всім цим займатися треба самотужки. І це на додачу до цього - сам собі і двірник і завгосп.
Щодо проблем від сусідів - то тут вони просто можуть бути інші. Хтось заведе звичку палити сміття і листя, або заведе господарство смердюче, курники/свинарники, що й щури бігатимуть, або відкриє цех якийсь, і смердітиме/шумітиме, або банально гулянки/вечірки/музика, і гучність така буде (воно ж на відкритому повітрі), що шум від сусідів по квартирі здасться легкою неприємністю. І в більшості випадків навіть не буде законних підстав поскаржитись. Мінімізувати можна тільки наявністю реально великої ділянки і відповідно відстані до сусідів.
Звісно, я тут описую якісь маргінальні випадки проблем, так і в бік квартир звучали такі самі.
Якщо загалом - я не сперечаюся, що в будинку можна отримати, скажімо так, більш високу якість життя. Але при всі рівних умовах - локація, доступна інфраструктура, витрати часу на обслуговування житла - будинок вийде куди дорожче і сам по собі, і по вартості утримання. Халупки в передмісті навіть розглядати немає сенсу, там відсутність сусідів за стінкою і згори - єдиний умовний плюс. У випадку всіляких дуплексів навіть цього плюсу не буде.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 1095610957109581095910960 ... 12847>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор