|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 чер, 2023 10:04
BIGor написав: Феодал написав: striped написав:Интересно как это копийчужки проникли в НБУ и выпустили от его имени отчет, в котором и про стагнацию и про отрыв хотелок от реалий и про невиданный разрыв между арендой и стоимостью и про средний дисконт реальных сделок в 25% от хотелок. Наши то местные знают, что это совсем не так, да?
зачем вы смуту с самого утра начинаете, тут все уже заграничных инвесторов (лохов) ждут
Так а куди дівались знамениті "ізраільтяні" які скупали до війни стояками під "буитотокадорожать"? Будуть по другому колу наступати на граблі?
Не знаю де дівались чиїсь ізраільтяні, а мої поскидали об*екти під час ковіду, і назад не поспішають
-
Феодал
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 чер, 2023 10:30
Это другое!))
У знакомой муж делал ремонт иранцам, своя бригада и инструмент, внутрянка и все такое Скупали этажами и стоками, как тут принято
Так те иранцы разбежались как тараканы в первые дни и стоят те стояки с восточной лепниной, пытаются продать
Иностранец с чемоданом , это пока что точно редкий зверь, слишком пуганные
Придумайте что то другое
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 чер, 2023 14:28
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 30 чер, 2023 10:28
Faceless написав:https://news.finance.ua/ua/shist-faktoriv-cherez-yaki-ozhyv-rynok-neruhomosti-v-ukraini
хотелось бы кроме ссылки еще и Ваши комментарии получить 
-
striped
-
-
- Подякував: 3623 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 чер, 2023 14:29
striped написав: Faceless написав:https://news.finance.ua/ua/shist-faktoriv-cherez-yaki-ozhyv-rynok-neruhomosti-v-ukraini
хотелось бы кроме ссылки еще и Ваши комментарии получить 
Мої? Щодо єОселі - як на мене дурниця, якщо ця програма й працює (я не цікавився, бо мені все одно не світить) - то це одиничні угоди (і попасти не так просто, і коштів під програму небагато, і банки не дурні в то лізти). Щодо військових і виплат за загиблих воїнів - думаю, кількість таких покупців справді виросла, але які реальні масштаби оцінити важко. Все ж треба розуміти, що далеко не всі військовослужбовці заробляють максимальні виплати (десята частина, а може й менше), з тих далеко не всі відкладають на житло, то ж певна кількість таких покупців точно є, але щоб вони прямо в топ вийшли - не думаю. Про покупців за виплати за загиблих - якось не хочу й коментувати, якось смердить цинізмом. Про закордонних інвесторів - більше схоже на забаганки, ніж реальність
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 30 чер, 2023 14:52
Faceless написав:Мої? Щодо єОселі - як на мене дурниця, якщо ця програма й працює (я не цікавився, бо мені все одно не світить) - то це одиничні угоди (і попасти не так просто, і коштів під програму небагато, і банки не дурні в то лізти). Щодо військових і виплат за загиблих воїнів - думаю, кількість таких покупців справді виросла, але які реальні масштаби оцінити важко. Все ж треба розуміти, що далеко не всі військовослужбовці заробляють максимальні виплати (десята частина, а може й менше), з тих далеко не всі відкладають на житло, то ж певна кількість таких покупців точно є, але щоб вони прямо в топ вийшли - не думаю. Про покупців за виплати за загиблих - якось не хочу й коментувати, якось смердить цинізмом. Про закордонних інвесторів - більше схоже на забаганки, ніж реальність
потому наверное эти рекламные памфлеты от очередного "эксперта" недвижимости можно отправить на очередной инвестфорум в Лугано/Лондон, а самим почитать таки что же пишет и на что ссылается НБУ.
-
striped
-
-
- Подякував: 3623 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:12
striped
А одна из причин: стохатченки 1) скупка бетона жадными и недалекими стохатченками - коррупционерами/схемщиками/распильщиками всех мастейй за последние 30 лет До сих пор без ремонта только в Киеве стоят десятки тысяч бетонных коробок постройки 2000-2022, в каждом доме тех годов постройки таких десятки квартир 2) этот контингент стохатченков настолько жаден что будет продавать только когда у них совсем не на что станет платить за виллы и вино по 1000е 3) а пока есть - они из каждого утюга и форума будут кричать про свой кровавый бетон и искать недалеких кто будет его у них выкупать Но за 20 лет до войны большой процент бетона в готовых домах так и не используется и не перепродался. И судьба этих "вложений тяжких кровавых спижженых" - это гниение и приход в негодность после окончания гнусных дней этих упырей стохатченкив.
-
Goibhniu
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:20
Goibhniu написав:striped
А одна из причин: стохатченки 1) скупка бетона жадными и недалекими стохатченками - коррупционерами/схемщиками/распильщиками всех мастейй за последние 30 лет До сих пор без ремонта только в Киеве стоят десятки тысяч бетонных коробок постройки 2000-2022, в каждом доме тех годов постройки таких десятки квартир 2) этот контингент стохатченков настолько жаден что будет продавать только когда у них совсем не на что станет платить за виллы и вино по 1000е 3) а пока есть - они из каждого утюга и форума будут кричать про свой кровавый бетон и искать недалеких кто будет его у них выкупать Но за 20 лет до войны большой процент бетона в готовых домах так и не используется и не перепродался. И судьба этих "вложений тяжких кровавых спижженых" - это гниение и приход в негодность после окончания гнусных дней этих упырей стохатченкив.
Повна дурня. Достатньо просто пожити чи відвідати здані ЖК. Цей міф про "навєс" тягнеться вже більше 10 років, а по факту якась помітна кількість незаселених довгий час квартир - тільки в домах бізнес-класу, всілякі економ і комфорт швидко заселяються, і ніяких десятків тисяч порожніх роками квартир в Києві немає. З року в рік цей міф тримається суто на кількості квартир, що будуються, які чогось записують в "стоять роками без ремонту".
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 30 чер, 2023 15:40
Faceless
достатньо помонiторити LUN за кожним окремим будинком щоб побачити скiльки такого "добра" намагаються напарити
-
Goibhniu
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 чер, 2023 16:17
Goibhniu написав:Faceless
достатньо помонiторити LUN за кожним окремим будинком щоб побачити скiльки такого "добра" намагаються напарити
Ну-ну. Навіть об'яв стільки немає, скільки ви навєса малюєте, і ті треба ділити в кілька разів на дублі й фейки. П.С. Моніторю свій сегмент вже кілька років
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-