Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1101311014110151101611017 ... 12445>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:58

Frant написав:Інформативність форуму впала до нуля.

Де рили, де мегапродажі новобудів??? :mrgreen:
  flyman написав:Думаю, командир ВЧ може її завірити (колись так було.)

Прикольно читати опуси орлів, які жодного дня не служили. :mrgreen:

Органи і особи, які мають право посвідчувати довіреності
нотаріуси;
уповноважені посадові особи органів місцевого самоврядування - довіреності осіб, які проживають у населених пунктах, де немає нотаріусів, крім довіреностей на право розпорядження нерухомим майном, довіреностей на управління і розпорядження корпоративними правами та довіреностей на користування і розпорядження транспортними засобами;
начальники госпіталів, санаторіїв, інших військово-лікувальних закладів, їх заступники з медичної частини, старші або чергові лікарі - довіреності військовослужбовців або інших осіб, що перебувають на лікуванні в таких закладах;
командири (начальники) військових частин, з'єднань, установ, військово-навчальних закладів - заповіти і довіреності військовослужбовців, а в пунктах дислокації військових частин, з'єднань, установ, військово-навчальних закладів, де немає нотаріуса чи посадової особи органу місцевого самоврядування, що вчиняють нотаріальні дії, - заповіти і довіреності працівників, членів їх сімей і членів сімей військовослужбовців;
....
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:01

Все буде добре!©

Faceless написав:Довіреності ніхто не забороняв
Тобто, це найкращий варіант?
Алгоритм дій >>>
- приїжджаю у відпустку
- йду з дружиною до найближчого нотаріуса
- оформляю довіреність на дружину
- коли здають будинок, то моя дружина йде з цією довіреністю і підписує Основний договір
Все тут правильно?☝️
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:07

А може по-трошки йдуть продажі в забудовника?

flyman написав:Але моя думка, що як в прикладі перед тим, у забудовника нема грошей, а піраміда далі не росте за рахунок нових продаж.

Скоріше за все буде: "переноситься до закінчення ВС".
Тут я б з цим не сперечався, якщо б вони зовсім заморозили будову!
А так, то наче, щось цілий рік "шпортають")))
Думаю, там залишилось лише перекатати стіни МЗК і все))
До осені мали б встигнути)))

Може вони щось трошки і продають, бо і розтермінування мають на 2р(якщо не помиляюсь) і єОселя в них теж "підключена"))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:22

Faceless написав:ЖЦ Ценирвл парк з вигрібною ямою під боком.
а дайте ссылку что в ЖК централ парк выгребная яма.

Рассмотрите мой кейс, выкупает застройщик частный дом с участком, в хорошем месте. Дом развалюху сносит, строит 16 квартирную 4х этажку. Но подключиться по договору с ДТЭКом нельзя -нет мощностей (реальный кейс).

ваш вариант
1. купить ТП на 16 квартир (цена каждой квартиры вырастет на 2куе и предложение станет неконкурентным)
2. оставить участок с ветхим домом в качестве украшения Ирпеня (стоимость участка 120куе под коттедж его не купят - оверпрайс)
3. подключиться к ТП другого застройщика и получить тариф +1грн к ДТЭКовскому
4. ваш вариант

имхо застройщик выбрал "наименьшее зло". Никто не мешает жильцам скинуться на свою ТП, вертолетную площадку, гиперлуп и всё что они еще хотят. Но есть нюанс, они должны будут передать ТП на баланс ДТЭКу.

У нас интересное законодательство, играющее на стороне мошенников. Поэтому возможны разные Аркады-Укрбуды в любых вариантах, а продавать э.э. одним застройщиком другому нельзя. Потому что ДТЭК монополист и условия как жить диктует он.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 03 лип, 2023 12:53, всього редагувалось 12 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:22

Успіх написав:
  flyman написав:Але моя думка, що як в прикладі перед тим, у забудовника нема грошей, а піраміда далі не росте за рахунок нових продаж.

Скоріше за все буде: "переноситься до закінчення ВС".
Тут я б з цим не сперечався, якщо б вони зовсім заморозили будову!
А так, то наче, щось цілий рік "шпортають")))
Думаю, там залишилось лише перекатати стіни МЗК і все))
До осені мали б встигнути)))

Може вони щось трошки і продають, бо і розтермінування мають на 2р(якщо не помиляюсь) і єОселя в них теж "підключена"))

Тільки не мають нових інвесторів, а за свої то тільки лохи роблять бізнес.

Напр. нахалбуд в ПС КРЖН в пішій доступності до ШРТ вже 2 роки як зданий, продано десь менше 50% квартир, решта на різних підставних особах забудовника, так званий "навіс".
Чому виплило? Хотіли переобрати Голову (кишенькового забудовника) ОСББ, прочесала ініціативна група по реєстрам в пошуку власників, а там більша частина квартир на "Фунтах" і "Рогах та ратицях" забудовника.

Так що моя позиція - чекати нових оленів, які пожвавлять РН/КРЖН.
Ну докинеш ти їм бабла, і що? Проїдять і знову попросять ще, а будову не здадуть.
Тобі ж не "горить", жити є де: 1К яка відчувається як 3К.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:35

Все буде добре! Все буде УСПІХ!©®™

flyman написав:Так що моя позиція - чекати нових оленів, які пожвавлять РН/КРЖН.
Так я і кажу, що Ріел, наче, по трошки впарює свій бетон новим через розтермінування і Єоселю.
То може будуть мати кошти завершити майже завершені будинки?
На фарбу перекатати стіни і на силікон в губи качечкам в ВП - має вистачити)))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:41

Успіх написав:
  flyman написав:Так що моя позиція - чекати нових оленів, які пожвавлять РН/КРЖН.
Так я і кажу, що Ріел, наче, по трошки впарює свій бетон новим через розтермінування і Єоселю.

зато в следующий недострой не полезешь) образование стоит денег.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:44

vitaliian написав:
  Успіх написав:

зато в следующий недострой не полезешь) образование стоит денег.

А тут вчили, що нонейм нахалбуд фу-фу, а бренд нейм забудовники ням-ням.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:49

Faceless написав:Взагалі я так бачу по Ірпеню просто дикунство, ділянки - що хочуть, те й роблять, з електрикою безлад, з комунікацвями теж, цілі ЖК можуть на вигрібній ямі сидіти.

ЖК "Олимпийский городок" Голосеевский район
не имеет полноценного подключения к электросетям. Электроэнергией ему снабжает завод им. Патона, говорит собеседница. Поэтому жители платят за электроэнергию по промышленному тарифу с наценкой завода – почти 7 грн/КВт вместо стандартных 1,44 грн/1,68 грн. В одной из секций тариф составляет 15-30 грн/кВт, утверждает инвестор ЖК. Периодически электроэнергия пропадает.
Дом имеет незаконную врезку в водопроводную систему Киева, свидетельствуют данные КГГА. Но и врезки не хватает для обеспечения дома водой, потому к нему подключили накопитель, говорит Ольга.

Канализационных сетей дом также не имеет. Трубы от дома подвели к дождевой канализации, рассказывает Ольга. Дождевыми каналами жидкости сливаются прямо в Днепр, объясняли в ОО "Национальный экологический центр Украины". Из этого ЖК в реку в 2020 году попало примерно 60 000 кубических метров фекальных стоков, посчитала Ольга Ведутенко.

У "олимпийцев" нет газового отопления. Тепло обеспечивают дрова, которые они закупают каждую зиму.

Таких домов Войцеховского в Киеве 48 штук. Все эти дома по тем или иным причинам не могут быть сданы в эксплуатацию

Но это еще не все..

Кроме домов Войцеховского в Киеве около 250 домов на временной схеме подключения.

Это ЖК Патриотика, ЖК на Рыбальской, ЖК Сказка, ЖК Лесная сказка, многоквартирные дома от СК Фундамент в Дарницком районе, комплекс на ул. Харченко 47 а,б,в в Бортничах, где заказчиком выступала Дарницкая РДА.

Во всех этих домах жители квартир не только висят на временных сетях, но и переплачивают за коммунальные услуги во много раз. Так электроэнергия для них в январе уже по 6-7 грн, за тепло они платят почти по 7000 грн за гКа.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1729759345

но по вашему "дикунство" и "безлад" только в Ирпене
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 03 лип, 2023 11:52, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:57

flyman написав:Є така історія.
Заморожена новобудова від початку активних БД.
Недавно забудовник проснувся і телефонує інвесторам з варіантами:
- довкласти майже 3К грн на м2 і чекати здачу новобудови,
- продати по переуступці 25К м2, але мінус 3К з м2 на користь забудовника,
- отримати кошти по ціні інвестиції 3 роки тому м2, але після перепродажі.
это в каком городе?
Инвестиции в стройку законодательно не прописаны, соответственно инвестор с точки зрения Закона это Буратино.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 1101311014110151101611017 ... 12445>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему