Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Тому треба чітко розуміти, коли є сенс входити на цей ринок, а коли - ні. І найближчі 2-3 роки заходити однозначно не варто. Хіба що недорогі об,єкти, ціною до 50 000, за 3/4 від нинішньої ціни.
Як я вже писав, є люди з грошима, які думають інакше. І все більше переконуюсь, що вони це всерьоз. Зараз я певен на 90% (в тому що вони саме так думають, а не просто говорять). Через два тижні буду в цьому практично певен на 100% ) more to follow
Востаннє редагувалось adeges в П'ят 28 лип, 2023 21:29, всього редагувалось 1 раз.
І, до речі, повернувся з відпустки... зробивши довіреність на дружину, щоб змогла без мене підписати Основний договір купівлі квіточки, яку мають здати до кінця цього року.
До конца года? что можно всё это время делать на относительно небольшом жк? Смотрю львовские застройщики расслабились, правда непонятно почему.
Успіх написав:Тут вже липень добігає кінця... А як там наш Віденський воїн? Вже приїхав в Україну, чи ще допиває філіжанку віденської кави в аеропорту?
Писав, що вже в Києві
Нехай скине сюди фото - "на фоні тетріса тримає аркуш паперу з написом - Айрмакс повернувся!"
Успіх написав:Тут вже липень добігає кінця... А як там наш Віденський воїн? Вже приїхав в Україну, чи ще допиває філіжанку віденської кави в аеропорту?
І, до речі, повернувся з відпустки... зробивши довіреність на дружину, щоб змогла без мене підписати Основний договір купівлі квіточки, яку мають здати до кінця цього року.
До конца года? что можно всё это время делать на относительно небольшом жк? Смотрю львовские застройщики расслабились, правда непонятно почему.
Фигово главный бенефициар выглядит)) наверное постоянно об инвесторах думает. Напомните, а разве комплекс должен был сдаваться не по очередям? Или если строить - так одной бригадой, и пусть доллярчики подождёт))
Frant написав:В Дніпрі попадання російської ракети в нову багатоповерхівку. Нерухомість в умовах війни - сумнівна цінність. Люди, їх життя - так!
Кожен впевнений, що його квіточці нічого не загрожує. Людина до всього звикає, тому загроза ракетного обстрілу - це не аргумент для зниження хотєлок. А от девальвація гривні завжди була аргументом.
Рашисти попали ракетою в модний гарний сучасний комплекс. Знищено декілька квартир на верхніх поверхах.
Забыли добавить - попали баллистикой "Искендером", не "калибром" - тонна ВВ Дом почти целый Там монолит наверно нашпигован арматурой с ЮМЗ или современные дома действительно боятся только ЯО
Писав, що вже в Києві
Нехай скине сюди фото - "на фоні тетріса тримає аркуш паперу з написом - Айрмакс повернувся!"
Обсуждение человека без его присутствия - удел сопливых девочек. Или торгашек на рынке. Мама с папой не учили?