|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 09 жов, 2023 14:13
UA написав: adeges написав:Для вирішення цього питання можна зробити просто, як зробили в Австрії з 1 липня: тепер згідно з законодавством маклера сплачує той, хто цого наймає. Тобто поеупець або орендар не сплачує жодної комісії, якщо побачив обяву в інтернеті
В Украине абсолютное большинство обяв от рыл это пиратские объявления. т.е. тупые копии хозяйских обяв. В Австрии за такое вероятно можно и присесть и 100% хороший штраф уплатить.
В той же Польше нет бесплатных объявлений. Только платные. Нет копий объявлений. Выбрал ты риелтора, всё. Посмотрел 4-5 вариантов - определяйся
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 411 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 жов, 2023 14:15
drevlyanin написав: beee написав:Первый день показа варшавского, второй просмотр и сразу покупают. Правда по е оселе, что неприемлемо наверное. Нужно подумать. Нужно право собственности получать, гемор кароч
Так ви продаєте голі стіни чи з ремонтом? Якщо без, то наче ж відносно недавно запитували за покупку Варшавського чи Грейта, і вже встигло щось відрости?
Я встиг купити, зробив на що хватило коштів, продаю Дарма ніхто не купив той грейт 3к. Його забрали і скоріше за все роблять як я писав дві однухи
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 жов, 2023 14:48
beee написав:drevlyanin написав: beee написав:Первый день показа варшавского, второй просмотр и сразу покупают. Правда по е оселе, что неприемлемо наверное. Нужно подумать. Нужно право собственности получать, гемор кароч
Так ви продаєте голі стіни чи з ремонтом? Якщо без, то наче ж відносно недавно запитували за покупку Варшавського чи Грейта, і вже встигло щось відрости?
Я встиг купити, зробив на що хватило коштів, продаю Дарма ніхто не купив той грейт 3к. Його забрали і скоріше за все роблять як я писав дві однухи
То Ви продаєте щонебудь непотрібне, щоб потім купити щонебудь непотрібне. Чи продаєте, щоб вивезти (або під грушу)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 15:06
Bobua написав: Voistov написав: Frant написав:Я обновил свое сообщении, но напишу еще раз Сестра в армии, ее муж был некоторое время (это уже после после 24го февраля) Кум уже скоро как год призван. Я допускаю, что и мне скоро может прийти повестка. И что? Идет война, и поэтому я должен с женой и маленьким ребенком, но которому уже пошел третий годик, непременно должен, прямо обязан продолжать жить в однушке. Потому что «понимать» же должен? P.S. Да. Именно. Жизнь продолжается.
А однокімнатна -- це скільки м2? Бо от у мене 40м2 -- і це одна суцільна кімната. А міг би додати дві стіни, троє дверей -- і буде двокімнатна (+ кухня). Правда, одна кімната буде без вікон, але у наші часи... -- вікна то вже не таке щастя і радість як колись. Х.з. що залетить.
44.3 вся квартира. Комната 18, кухня 10. Жить конечно можно, но такое, места не очень много.
-
Voistov
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 жов, 2023 15:27
beee написав:drevlyanin написав: beee написав:Первый день показа варшавского, второй просмотр и сразу покупают. Правда по е оселе, что неприемлемо наверное. Нужно подумать. Нужно право собственности получать, гемор кароч
Щоб зараз таким займатися, потрібно мати пристрасть до авантюр та чимало вільних коштів. Я з початку війни майже не слідкую за РН, навіть прогрес на будівництві вже купленого не було особливого бажання відслідковувати, а до того активно моніторив ситуацію. Та й доходи нині не ті, щоб ризикувати.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 жов, 2023 15:35
Voistov написав:44.3 вся квартира. Комната 18, кухня 10. Жить конечно можно, но такое, места не очень много.
Ваші теперішні сусіди часом квартири не продають? Купіть сусідську однушку та об'єднайте дві квартири. А коли дитина виросте, знову замуруєте прохід та одну квартиру їй подаруєте/продасте/будете здавати.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 жов, 2023 15:55
Voistov написав: Bobua написав: Voistov написав:Я обновил свое сообщении, но напишу еще раз Сестра в армии, ее муж был некоторое время (это уже после после 24го февраля) Кум уже скоро как год призван. Я допускаю, что и мне скоро может прийти повестка. И что? Идет война, и поэтому я должен с женой и маленьким ребенком, но которому уже пошел третий годик, непременно должен, прямо обязан продолжать жить в однушке. Потому что «понимать» же должен? P.S. Да. Именно. Жизнь продолжается.
А однокімнатна -- це скільки м2? Бо от у мене 40м2 -- і це одна суцільна кімната. А міг би додати дві стіни, троє дверей -- і буде двокімнатна (+ кухня). Правда, одна кімната буде без вікон, але у наші часи... -- вікна то вже не таке щастя і радість як колись. Х.з. що залетить.
44.3 вся квартира. Комната 18, кухня 10. Жить конечно можно, но такое, места не очень много.
[/quote] Дійсно... “По кімнаті кожному” -- тут якось непросто буде. Але, з іншого боку, заміна квартири перед можливою мобілізацією -- як на це дивиться дружина? Тобто зараз вона може й категорична -- “ви всі заколупали, хочу власну кімнану із замком”. А потім як буде? Сама з дитиною, в новому великому місці, і так років на два? Це мені нагадало чи то якусь фант.книгу, чи серіал “для всього людства” (в тій частині де про амер.місячну базу) -- була якась комірка, де люди могли по черзі відпочивати від решти. Швидкий і дешевий варіант -- розділити кімнату. Плюс -- там (якщо без вікон) можна було би всім ховатись під час повітряних тривог. Цікаво як нині цінується на ринку нерухомості житло із захищеними житловими приміщеннями? (справді житловими, а не коридорами, ваннами і туалетами).
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 16:01
drevlyanin написав: Voistov написав:44.3 вся квартира. Комната 18, кухня 10. Жить конечно можно, но такое, места не очень много.
Ваші теперішні сусіди часом квартири не продають? Купіть сусідську однушку та об'єднайте дві квартири. А коли дитина виросте, знову замуруєте прохід та одну квартиру їй подаруєте/продасте/будете здавати.
В доме никто ничего не продает. А в группе дома вот недавно видимо один из сьемщиков писал - куплю в этом или соседних дома. Про объединение и мурование стен очень смешно. Как и с предложением в другом сообщении на разделении комнаты 18 метров на две.
-
Voistov
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 жов, 2023 19:00
Faceless написав:ще навіть до якихось переглядів "ви ж готові оплатити комісію? Ми менше ніж за 3% не працюємо".
смотрят квартиру с рылом, а потом вставляют записочку в двери "перезвоните готов купить вашу квартиру по заявленной цене". Рыл свою работу сделал, а деньги проплыли мимо него. В Одессе одно время брали 100 грн за просмотр. Типа на бензин.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 19:42
flyman написав: beee написав:drevlyanin написав:[quote="5631923:beee"]Первый день показа варшавского, второй просмотр и сразу покупают. Правда по е оселе, что неприемлемо наверное. Нужно подумать. Нужно право собственности получать, гемор кароч
То Ви продаєте щонебудь непотрібне, щоб потім купити щонебудь непотрібне. Чи продаєте, щоб вивезти (або під грушу)?[/quote]-135 тищ Бачиш, в фору не можу сходить   Якщо серйозно, то не знаю що робити. Знову купити варшавський чи що? Vitaliian отдельное спасибо. Ваш прогноз продаж до 100 куе в яблочко. Проверено на практике . Покупателей три. Е оселя с большим задатком, с торгов 2 и 3 куе 
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2