Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1130011301113021130311304 ... 12527>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 08:40

То у Боба от избытка свободного времени такая муйня в голову лезет… это псц.
Вырастить в нищете закомплексованного ребенка , который будет всем вокруг завидовать - несложно. Нормального, со всеми секциями и прочими развивайками - надо деньги. Много денег.
По теме ветки: в провинциальных объявлениях все чаще куплю (сниму) недвижимость. Переселенцы создают некоторый спрос. Можно передоложить , что некая часть этих денег по цепочке перетечет из сел в райцентры, из райцентров в областные и наверное что-то придет в Киев на РН.
Дорожая все равно не жду. Рассказы Зебры про мегадорогую рабочую силу - как всегда чушь. Как и все ранее от него. Растет армия безработных, всегда будут желающие идти в те нищи, где дефицит рабочих рун или непомерные зарплаты. По материалам отдельная история. Они дорогие и вряд ли до нормализации морской логистики подешевеют.

Африка - явный пример, что не смотря на мизерные зарплаты (цена рабочей силы туда же) еда и стройматериалы могут стоить очень много . Если их невозможно дешево доставить. Дорог нет, моря нет (в большинстве стран) . Только авиа.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 жов, 2023 08:47, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2511 раз.

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:03

ДумайТЕ! ДійТЕ! І... ;)

vitaliiangel написав:https://novus.zakaz.ua/ru/categories/vegetables/
сходите гляньте не выходя дальше браузера
Ну от же ж☝️ - можна харчуватись картопелькою, морквою, бурячком, цибулькою... а ще вівсянкою, пшеничною крупою... а також одягатись в секонді в "найдешевший день")) - і мати/виховувати 3х НЕ голодних дітей!))
А можна щодругий день харчуватись сьомгою, хамончиком і т.п. - і одягатись/взуватись в фірмових бутіках... - то тут і на ОДНУ дитину грошей не вистачить при середній зарплаті 18тис.грн по Україні(в Києві?)
Успіх

Подякував: 296 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:07

Успіх , а потім виросте отаке «поставте мені плюсик, ну будь ласка»..
«Ну скажіть мені, що я найкраще розпорядився гривнями, а ви всі дурні».. а слабо? Гиги».
Ні, якщо мета виростити «штик» для війни, то норм. Може навпаки, закомплексовані і недолюблене, злоба на всіх йому буде в нагоді навіть. А от для суспільства розвиненого треба в дітей вкладати.
Hotab

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:11

Hotab написав:Успіх , а потім виросте отаке «поставте мені плюсик, ну будь ласка»..
«Ну скажіть мені, що я найкраще розпорядився гривнями, а ви всі дурні».. а слабо? Гиги».
Ні, якщо мета виростити «штик» для війни, то норм. Може навпаки, закомплексовані і недолюблене, злоба на всіх йому буде в нагоді навіть. А от для суспільства розвиненого треба в дітей вкладати.

Або батьківщина скаже, що треба в окоп і підуть в окоп...
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:14

Bolt , виховання в людині розуміння не лише прав, а і обовʼязків не обовʼязково повʼязане з грошима.
Діти потрібні.

Хто ж сперечається. Але людям важко розмножуватись без впевненості у «завтра». Або треба деякий час, щоб забути, що взагалі існує ця впевненість і почати розмножуватись незалежно від цього.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 жов, 2023 09:16, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 09:41

Успіх написав:Люди хочуть комфорту))

Колись жили по селах, пахали зранку до ночі і мали по 5-7дітей!

А тепер?
Самі знаєте що тепер)) - всі хочуть жити в місті/бути ленлордами і не дуже хочуть обкладатись дітьми))

Так отож.
А нині ще й смішні відмазки придумують. :)

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:Не є діти непіднімно дорогими. Цигани не дадуть збрехати...
я ж не спорю. Если жить на минималках может оно и не дорого.

vitaliiangel написав:кто хочет жить по минимуму у того и так по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.
  Bobua написав:Вірю держстату.
откройте эксель-таблицу как они считают прожиточный минимум.

Bobua написав:Про найдешевшу їжу теж не пишу.
Увесь час пишу про смачні тверді сири за 333грв/кг (дати фото вітрини?) == 1грв/10ккал == 6100грв/міс. І це є максимум. Бо просто тупо захочеться і чогось іншого, простішого і дешевшого.

Bobua написав:Овочі завжди були дешевші аніж сир навіть в екв.калоріях
открою секрет. Если кушать шо-то одно (яблоки например) выходит недорого.
  Bobua написав:То негарно -- дорікати мені фруктами, коли я не можу піти по крамницях, глянути ціни яблук і тицяти потім у ті смішні (здогадно по 20?) ціни пикою.
Господи
https://novus.zakaz.ua/ru/categories/vegetables/
сходите гляньте не выходя дальше браузера
  Bobua написав:Не впливають діти на ціни нерухомості. І не залежать вони від неї.
я где-то писал что влияют?! это вы Зебре ответили. Я предположил, что цены на продукты и товары первой необходимости, а так же безработица (сейчас 30%) влияют на желание заводить детей

Ого які дешеві буряки, картопля і морква навіть у дорогому новусі...

Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання. Це смішна цифра, незмінна вже хто зна відколи.

Але, водночас, коли найбазовіші витрати (їжа) такі малі, коли з країни повтікала купа народу, то і розумна, виправдані ціна нерухомості не може бути високою, а тим більше рости.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:19

beee написав:Я смотрю евреи оживились. Видимо хаты нужны. К дорожаю
Покупатель мой, еврей, как-то резко заметушился с ремонтом квартиры. Мебель заказал. Дом гудит
Я помню время, когда евреи в Гринвилл парк выкупали квартиры этажами

На Подолі поки тихо, коли євреї повернуться - зразу видно - півподола в сюртуках і шляпах, такщо ніт)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:23

Bobua написав:Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання.
8кг за кило еды :D :D :D у флая (агента минус 7) теперь есть единомышленник. Кстати, сколько блюд вы умеете готовить из картошки лука морковки и бурячка? кожуру выбрасываете ?
Wirująświatła

Подякував: 2525 раз.
Подякували: 3508 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:29

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання.
8кг за кило еды :D :D :D у флая (агента минус 7) теперь есть единомышленник. Кстати, сколько блюд вы умеете готовить из картошки лука морковки и бурячка? кожуру выбрасываете ?
Ще радянський жарт про три страви з двох продуктів:
- на перше - вода з капустою
- на друге - капуста без води
- і на додачу вода без капусти

Щодо вашого запитання, як мінімум п'ять, що перше згадалося
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8252 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 10:30

овочі і крупи це дешево і корисно, чого накинулись на людину. малий ходить в дюсш 4-5 раз на тиждень. 800 грн. дитячі бібліотеки із топовими новинками які в магазах по 200-300 грн за штуку - безкоштовно.
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1422 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1130011301113021130311304 ... 12527>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему