Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bobua написав:Про найдешевшу їжу теж не пишу. Увесь час пишу про смачні тверді сири за 333грв/кг (дати фото вітрини?) == 1грв/10ккал == 6100грв/міс. І це є максимум. Бо просто тупо захочеться і чогось іншого, простішого і дешевшого.
зачем эти манипуляции? человек не может кушать только сыр. Вы продуктовую корзину посчитайте, овощи/фрукты/мясо/молочка . можно без пива и пепсиколы. Мои затраты за 1,5 года войны выросли вдвое, хотя много чего я не ем (колбасу, свинину, хлеб, конфеты, выпечку, чай пью без сахара, кофе, пиво, газ.напитки не пью). Жизнь люто подорожала. Топливо, э.э., автосервис.
vitaliiangel написав:Frant всем плохо, кроме тех кто имеет доступ к межбанку у меня есть кейсы по бизнесу друзей. у всех всё плохо. это не паника а реальное положение дел.
Не може такого бути! Всі пишуть, що нерухомість зростає в ціні, особливо в облцентрах, нових машин все більше на дорогах, люди харчуються винятково сирами і хамонами (хліб давно не їдять). Повно роботи, зокрема високооплачуваної.
vitaliiangel написав:Frant всем плохо, кроме тех кто имеет доступ к межбанку у меня есть кейсы по бизнесу друзей. у всех всё плохо. это не паника а реальное положение дел.
У нас любят прибедняться на словах, а через месяц смотришь на новой машинке с салона приехал.
Это ещё рабочая сила трлькоиначаоа уменьшаться. Было 3 кассира в супермаркете, через 14 лет останется 2. Было 3 автомастера станет два, а людей старшего возраста будет становиться только больше. Дорого все будет.
У нас любят прибедняться на словах, а через месяц смотришь на новой машинке с салона приехал.
новый айфон не показатель, что дела идут хорошо. недвижимость один из немногих бизнесов, который пока ещё приносит скромный 6-7% доход. Не вся конечно.
Frant написав:Всі пишуть, що нерухомість зростає в ціні
может поэтому? я вангую рост цен на недвижимость с ремонтами. Но после войны. По аренде жопа и конца не видно. 6-8% это очень мало. До войны у меня было 12,6% сейчас где-то 9
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 жов, 2023 22:24, всього редагувалось 2 разів.
UA написав:https://www.olx.ua/d/obyavlenie/sdacha-v-arendu-2-komnatnoy-kvartiry-v-kosmopoliten-degtyarevskaya-25a-IDTeu3m.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=8 Почему в домах со сплошными стеклянными фасадами жильцы рано или поздно устанавливают дополнительные стеклопакеты внутри?
Все просто: найдевевшу систему встановили, при тому встановили ногами. Я добре пам'ятаю той час, коли це будувалось. Мій забудовник в Одесі тоді просто скоротив площі алюмінієвих систем до мінімуму. І без того убогий дизайн будинку перетворився на супер-убогий.
Вроде причина в звукоизоляции. Целостное фасадное остеклённые выступает мостом звука из квартиры в квартиру. Дополнительные окна внутри решают проблему. Не инстаграмно конечно. Но жить же как то нужно.
Как ваш израильский паспорт? Вы пишете из окопа под Ашкелоном?
Bobua написав:Єдиний мінус -- ліфтовий рушій. Я коли купував мансарду, то навмисно попросив ріелок запустити ліфт, коли двері квартири закриті. Було майже нечутно. Але згодом чомусь почав його чути... І це по діагоналі від нього. Страшно уявити, що у квартирі, яка впритул...
Специалисты по звукоизоляции машинного отделения лифта отсутствуют как класс. Для 99,99999% населения проблема хоть бы уменьшения шума лифта неразрешима.
До речі дуже дивно. Чому не можна зробити тихими ліфти?
Може економлять на потужності?
Бо я чув звук гупання і натужного гудіння рушія. Якби було потужніше, і бажано з симісторним регулюванням, то не вило би так нещасно...
vitaliiangel написав:
Bobua написав:Про найдешевшу їжу теж не пишу. Увесь час пишу про смачні тверді сири за 333грв/кг (дати фото вітрини?) == 1грв/10ккал == 6100грв/міс. І це є максимум. Бо просто тупо захочеться і чогось іншого, простішого і дешевшого.
зачем эти манипуляции? человек не может кушать только сыр. Вы продуктовую корзину посчитайте, овощи/фрукты/мясо/молочка . можно без пива и пепсиколы. Мои затраты за 1,5 года войны выросли вдвое, хотя много чего я не ем (колбасу, свинину, хлеб, конфеты, выпечку, чай пью без сахара, кофе, пиво, газ.напитки не пью). Жизнь люто подорожала. Топливо, э.э., автосервис.
А помісячно за рік до 1.8.23 дворічна інфл. була така: 38.3 40.4 39.5 39.3 38.6 38.3 37.9 37.2 36.1 37.1 36.0 34.4
Курс виріс за два роки від 1.8 до 1.8 з 26.87 до 37.17, тобто на 38.3%
Тобто, життя в $ стало трошечки дешевшим (звичайне явище при обвалі гривні). Заробітки на валютних конвертдепо восени минул.року під екв. 40-50% річних у валюті -- то взагалі був апофегіоз зубожительства...
Овочі завжди були дешевші аніж сир навіть в екв.калоріях Сир -- це і є молочка. То негарно -- дорікати мені фруктами, коли я не можу піти по крамницях, глянути ціни яблук і тицяти потім у ті смішні (здогадно по 20?) ціни пикою.
Не є діти непіднімно дорогими. Цигани не дадуть збрехати... Не впливають діти на ціни нерухомості. І не залежать вони від неї. Поки що. А потім ціна закономірно має впасти , якщо людей стане менше, а нерухомість збудована добре і не зіпсується. Але ж це добре. Навіщо платити більше і жити в тисняві...
Bobua написав:Не є діти непіднімно дорогими. Цигани не дадуть збрехати...
я ж не спорю. Если жить на минималках может оно и не дорого.
vitaliiangel написав:кто хочет жить по минимуму у того и так по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.
Bobua написав:Вірю держстату.
откройте эксель-таблицу как они считают прожиточный минимум.
Bobua написав:Овочі завжди були дешевші аніж сир навіть в екв.калоріях
открою секрет. Если кушать шо-то одно (яблоки например) выходит недорого.
Bobua написав:То негарно -- дорікати мені фруктами, коли я не можу піти по крамницях, глянути ціни яблук і тицяти потім у ті смішні (здогадно по 20?) ціни пикою.
Bobua написав:Не впливають діти на ціни нерухомості. І не залежать вони від неї.
я где-то писал что влияют?! это вы Зебре ответили. Я предположил, что цены на продукты и товары первой необходимости, а так же безработица (сейчас 30%) влияют на желание заводить детей
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 14 жов, 2023 08:37, всього редагувалось 1 раз.