Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
То у Боба от избытка свободного времени такая муйня в голову лезет… это псц. Вырастить в нищете закомплексованного ребенка , который будет всем вокруг завидовать - несложно. Нормального, со всеми секциями и прочими развивайками - надо деньги. Много денег. По теме ветки: в провинциальных объявлениях все чаще куплю (сниму) недвижимость. Переселенцы создают некоторый спрос. Можно передоложить , что некая часть этих денег по цепочке перетечет из сел в райцентры, из райцентров в областные и наверное что-то придет в Киев на РН. Дорожая все равно не жду. Рассказы Зебры про мегадорогую рабочую силу - как всегда чушь. Как и все ранее от него. Растет армия безработных, всегда будут желающие идти в те нищи, где дефицит рабочих рун или непомерные зарплаты. По материалам отдельная история. Они дорогие и вряд ли до нормализации морской логистики подешевеют.
Африка - явный пример, что не смотря на мизерные зарплаты (цена рабочей силы туда же) еда и стройматериалы могут стоить очень много . Если их невозможно дешево доставить. Дорог нет, моря нет (в большинстве стран) . Только авиа.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 жов, 2023 08:47, всього редагувалось 1 раз.
Ну от же ж☝️ - можна харчуватись картопелькою, морквою, бурячком, цибулькою... а ще вівсянкою, пшеничною крупою... а також одягатись в секонді в "найдешевший день")) - і мати/виховувати 3х НЕ голодних дітей!)) А можна щодругий день харчуватись сьомгою, хамончиком і т.п. - і одягатись/взуватись в фірмових бутіках... - то тут і на ОДНУ дитину грошей не вистачить при середній зарплаті 18тис.грн по Україні(в Києві?)
Успіх , а потім виросте отаке «поставте мені плюсик, ну будь ласка».. «Ну скажіть мені, що я найкраще розпорядився гривнями, а ви всі дурні».. а слабо? Гиги». Ні, якщо мета виростити «штик» для війни, то норм. Може навпаки, закомплексовані і недолюблене, злоба на всіх йому буде в нагоді навіть. А от для суспільства розвиненого треба в дітей вкладати.
Hotab написав:Успіх , а потім виросте отаке «поставте мені плюсик, ну будь ласка».. «Ну скажіть мені, що я найкраще розпорядився гривнями, а ви всі дурні».. а слабо? Гиги». Ні, якщо мета виростити «штик» для війни, то норм. Може навпаки, закомплексовані і недолюблене, злоба на всіх йому буде в нагоді навіть. А от для суспільства розвиненого треба в дітей вкладати.
Або батьківщина скаже, що треба в окоп і підуть в окоп...
Bolt , виховання в людині розуміння не лише прав, а і обовʼязків не обовʼязково повʼязане з грошима.
Діти потрібні.
Хто ж сперечається. Але людям важко розмножуватись без впевненості у «завтра». Або треба деякий час, щоб забути, що взагалі існує ця впевненість і почати розмножуватись незалежно від цього.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 14 жов, 2023 09:16, всього редагувалось 1 раз.
Колись жили по селах, пахали зранку до ночі і мали по 5-7дітей!
А тепер? Самі знаєте що тепер)) - всі хочуть жити в місті/бути ленлордами і не дуже хочуть обкладатись дітьми))
Так отож. А нині ще й смішні відмазки придумують.
vitaliiangel написав:
Bobua написав:Не є діти непіднімно дорогими. Цигани не дадуть збрехати...
я ж не спорю. Если жить на минималках может оно и не дорого.
vitaliiangel написав:кто хочет жить по минимуму у того и так по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.
Bobua написав:Вірю держстату.
откройте эксель-таблицу как они считают прожиточный минимум.
Bobua написав:Про найдешевшу їжу теж не пишу. Увесь час пишу про смачні тверді сири за 333грв/кг (дати фото вітрини?) == 1грв/10ккал == 6100грв/міс. І це є максимум. Бо просто тупо захочеться і чогось іншого, простішого і дешевшого.
Bobua написав:Овочі завжди були дешевші аніж сир навіть в екв.калоріях
открою секрет. Если кушать шо-то одно (яблоки например) выходит недорого.
Bobua написав:То негарно -- дорікати мені фруктами, коли я не можу піти по крамницях, глянути ціни яблук і тицяти потім у ті смішні (здогадно по 20?) ціни пикою.
Bobua написав:Не впливають діти на ціни нерухомості. І не залежать вони від неї.
я где-то писал что влияют?! это вы Зебре ответили. Я предположил, что цены на продукты и товары первой необходимости, а так же безработица (сейчас 30%) влияют на желание заводить детей
Ого які дешеві буряки, картопля і морква навіть у дорогому новусі...
Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання. Це смішна цифра, незмінна вже хто зна відколи.
Але, водночас, коли найбазовіші витрати (їжа) такі малі, коли з країни повтікала купа народу, то і розумна, виправдані ціна нерухомості не може бути високою, а тим більше рости.
beee написав:Я смотрю евреи оживились. Видимо хаты нужны. К дорожаю Покупатель мой, еврей, как-то резко заметушился с ремонтом квартиры. Мебель заказал. Дом гудит Я помню время, когда евреи в Гринвилл парк выкупали квартиры этажами
На Подолі поки тихо, коли євреї повернуться - зразу видно - півподола в сюртуках і шляпах, такщо ніт)
Bobua написав:Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання.
8кг за кило еды у флая (агента минус 7) теперь есть единомышленник. Кстати, сколько блюд вы умеете готовить из картошки лука морковки и бурячка? кожуру выбрасываете ?
Bobua написав:Не може така дешева їжа (8грв/кг) впливати на будь-які бажання чи небажання.
8кг за кило еды у флая (агента минус 7) теперь есть единомышленник. Кстати, сколько блюд вы умеете готовить из картошки лука морковки и бурячка? кожуру выбрасываете ?
Ще радянський жарт про три страви з двох продуктів: - на перше - вода з капустою - на друге - капуста без води - і на додачу вода без капусти
Щодо вашого запитання, як мінімум п'ять, що перше згадалося
овочі і крупи це дешево і корисно, чого накинулись на людину. малий ходить в дюсш 4-5 раз на тиждень. 800 грн. дитячі бібліотеки із топовими новинками які в магазах по 200-300 грн за штуку - безкоштовно.