|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 18 лис, 2023 12:02
vitaliiangel написав: Faceless написав:О, тепер виявилося, що люди купують в Ірпені, щоб мати можливість підзаробляти на попутниках. Он воно як цікаво
явление массовое. Их мотивацию я смоделировал.
Ви тут з ніг на голову поставили причину і наслідки. Не Ірпінь обирають, щоб підробляти маршрутчиком. А обираючи передмістя, вимушені шукати шляхи економії, тому й беруть попутників. Масовість явища каже лише про гостроту проблеми, а не про вдалість рішення
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 18 лис, 2023 12:06
Ирпенятам надо график работы, смещенный на 1 час, реально облегчает тягости дороги
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 12:09
Faceless написав:А обираючи передмістя, вимушені шукати шляхи економії, тому й беруть попутників. Масовість явища каже лише про гостроту проблеми, а не про вдалість рішення
vitaliiangel написав:Если с Ирпеня ездят на авто, значит доходы позволяют это делать. И никак иначе. Никакой экономии в жизни в пригороде нет. Работнику с доходом до 12 тыс на пригород даже не смотреть. Тем более, если ездить на своём авто, которое помимо заправки требует обслуживания.
Не все умеют считать деньги. Тот кто купил пригород из экономии, сейчас наверное лапу сосёт. Мой круг общения (жк и по бизнесу) почему-то никто в Киев не переехал. Хотя за стоимость ирпенской квартиры (1000-1300 уе в обжитых жк) можно подобрать хрущ не в центре или новострой по типу Варшавский/4u. Есть другие причины, почему выбирают пригород, экономия в их числе, но точно не главная из них. Если бы все ирпенчане продали квартиры и купили киевские хрущи, понимаете что произошло бы с ценами? В Киеве есть в продаже 20-30 тыс хрущей?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 18 лис, 2023 12:16
vitaliiangel написав: Faceless написав:А обираючи передмістя, вимушені шукати шляхи економії, тому й беруть попутників. Масовість явища каже лише про гостроту проблеми, а не про вдалість рішення
vitaliiangel написав:Если с Ирпеня ездят на авто, значит доходы позволяют это делать. И никак иначе. Никакой экономии в жизни в пригороде нет. Работнику с доходом до 12 тыс на пригород даже не смотреть. Тем более, если ездить на своём авто, которое помимо заправки требует обслуживания.
Не все умеют считать деньги. Тот кто купил пригород из экономии, сейчас наверное лапу сосёт. Мой круг общения (жк и по бизнесу) почему-то никто в Киев не переехал. Хотя за стоимость ирпенской квартиры (1000-1300 уе в обжитых жк) можно подобрать хрущ не в центре или новострой по типу Варшавский/4u. Есть другие причины почему выбирают пригород, и экономия не главная из них.
Обирають передмістя, бо можна взяти новобудову по ціні вбитого хруща, от і все. Навіть знаючи, що в довготривалій перспективі це дорожче, але недороге й нове житло - воно тут і зараз, а накладні витрати - вони десь там, потім. Абсолютні цифри не є вирішальними, інакше всі б жили в стилі Флая
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 18 лис, 2023 12:24
Faceless написав:Обирають передмістя, бо можна взяти новобудову по ціні вбитого хруща,
сейчас это главная причина, когда я покупал в 200 метрах от меня был лес (сейчас там центральный парк, жк центральный, сильпо и куча всего остального). Я купился именно на лес и то что мало людей, было где девушку выгулять, соответственно было мало авто и мусора. Лес стал дальше на 500 метров, а людей и авто теперь больше, чем на Хрещатике. Как только где-то хорошо, сразу туда бежит толпа желающих. С Варшавским тоже самое будет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 18 лис, 2023 13:08
vitaliiangel написав: Faceless написав:Обирають передмістя, бо можна взяти новобудову по ціні вбитого хруща,
сейчас это главная причина, когда я покупал в 200 метрах от меня был лес (сейчас там центральный парк, жк центральный, сильпо и куча всего остального). Я купился именно на лес и то что мало людей, было где девушку выгулять, соответственно было мало авто и мусора. Лес стал дальше на 500 метров, а людей и авто теперь больше, чем на Хрещатике. Как только где-то хорошо, сразу туда бежит толпа желающих. С Варшавским тоже самое будет.
Не харашо, а дешево. Де дешево, там завжди купа людей. Дешево і харашо не буває, до речі.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 18 лис, 2023 16:25, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 13:11
vitaliiangel написав: Faceless написав:А обираючи передмістя, вимушені шукати шляхи економії, тому й беруть попутників. Масовість явища каже лише про гостроту проблеми, а не про вдалість рішення
Не все умеют считать деньги. Тот кто купил пригород из экономии, сейчас наверное лапу сосёт. Мой круг общения (жк и по бизнесу) почему-то никто в Киев не переехал. Хотя за стоимость ирпенской квартиры (1000-1300 уе в обжитых жк) можно подобрать хрущ не в центре или новострой по типу Варшавский/4u. Есть другие причины, почему выбирают пригород, экономия в их числе, но точно не главная из них. Если бы все ирпенчане продали квартиры и купили киевские хрущи, понимаете что произошло бы с ценами? В Киеве есть в продаже 20-30 тыс хрущей?
Ще раз пояснюю: проживання в хрущі біля метро таким заробітчанам, як ти, економить 2400 дол на рік.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 13:49
vitaliiangel написав: Faceless написав:Обирають передмістя, бо можна взяти новобудову по ціні вбитого хруща,
Це завжди було головною причиною. Коли в 2001-му купляв двокімнатну в новобуді в Броварах за 12, аналогічна на ПОХу коштувала 20. І в сраці мені, тоді свіжому понаєху, був той ліс. Але є одне але - за 25-30 хвилин я доїжджав на авто до офісу на Городецького. Зараз таке можна повторити лише вночі.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 16:05
gonchik74 написав: vitaliiangel написав: Faceless написав:Обирають передмістя, бо можна взяти новобудову по ціні вбитого хруща,
Це завжди було головною причиною. Коли в 2001-му купляв двокімнатну в новобуді в Броварах за 12, аналогічна на ПОХу коштувала 20. І в сраці мені, тоді свіжому понаєху, був той ліс. Але є одне але - за 25-30 хвилин я доїжджав на авто до офісу на Городецького. Зараз таке можна повторити лише вночі.
Урбанізація продовжується.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 18 лис, 2023 16:11
Zebra написав: gonchik74 написав:Це завжди було головною причиною. Коли в 2001-му купляв двокімнатну в новобуді в Броварах за 12, аналогічна на ПОХу коштувала 20. І в сраці мені, тоді свіжому понаєху, був той ліс. Але є одне але - за 25-30 хвилин я доїжджав на авто до офісу на Городецького. Зараз таке можна повторити лише вночі.
Урбанізація продовжується.
Неконтролируемая.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-