Сподіваюсь ви з висоти великого досвіду пишите? Мешкаю у центрі, як тільки з'явилась така можливість, жалкую що раніше це не зробив

Отправлено с моего M2101K6G через Tapatalk
|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Сподіваюсь ви з висоти великого досвіду пишите? Мешкаю у центрі, як тільки з'явилась така можливість, жалкую що раніше це не зробив ![]() Отправлено с моего M2101K6G через Tapatalk
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?може тому що більше 20 років не користуюсь метро, навіть не скажу коли там був останній раз. я ж кажу що все індівідуально, і місце роботи по різному складається, впевнений що і оболонь не всім до вподоби як і інші райони.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Так і є, індивідуальна історія, Оболонь- гарний район, але ні (прожив на Оболоні років з 5) Отправлено с моего M2101K6G через Tapatalk
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Та ні , я пішки ходжу, ну і на авто за великими закупками.. а метро-це ж кайф, пару станцій підскочити коли на зустріч не встигаєш ![]() Отправлено с моего M2101K6G через Tapatalk
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
о, а ця фраза одразу видає таксиста, курьєра, або дрібного суєтолога) а нашо постійно десь паркуватись, ви живете за кермом? до речі от по центру через велику кількість світлофорів можна сунутись досить впевнено майже завжди, хоча й не дуже швидко, але якщо ти можеш до будь чого комфортно дійти пішки а при потребі через 10 хвилин після того як запреш двері квартири опинитися вже на платформі метро, то потреба кожен раз смикатись кудись на авто щезає, до речі мотики та скутери влітку рулять зи: тіки зрозумів, що мене за те що користуюсь метро назвали снобом бггг Востаннє редагувалось kingkongovets в Суб 18 лис, 2023 18:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Я за 3 останні роки їздив на метро\гт раз 15, проїзний не памятаю коли поповнював. Але в чомму сенс обмежуватися спальником\передмістям\уютненьким ЖК, які в більшості не відрізняються від провінції ? А ось пройтись,наприклад, по пішохідному мосту з видами на Подол\Печерськ ото кайф, почуваєш себе у європейській столиці. Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 18 лис, 2023 18:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() До речі так і є. Більше 20 років тому їздив з центра на роботу, мінський масів. Не порівняти поток людей в протихід. вечірні штурми 99 автобуса на метро мінька щоб доїхати до площі шевченка добре запам'ятались... Зараз дивлюсь на паркування в три смуги прихільників підвозити людей в напрямку Ірпеня, або стоямба житомірської трасі в залежності ранок/вечір, або п'ятниця вечір на виїзд з міста..
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?вас ніби подмінив хтось, чи шо?) це ж ви колись доказували шо Русанівка і Лівобережка - зе бест? а зараз вас читаю і ніби це я писав)
![]() достаточно бы было перенести ирпенские маршрутки на 1 остановку дальше (в сторону лавины) и этого столпотворения на академе бы не было. Не знаю кому, но кому то это столпотворение нужно. В попутках нет ничего плохого, во всём мире есть сервисы поиска попутчиков. Водятлы маршруток канешна недовольны, плюс на академе нет места для встречи попутчиков. Решение выше, дело за властями его принять.
|
|