Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов писал(а):Bolt Первая нормальная хата. Сколько такую у вас сдать можно? Умножайте на 200 и за приблизительные деньги она уйдёт, ну может % 5 додавят вниз. И да - при девале по Зебре или хуже гривневую сумму аренды тоже надо будет умножать на 200 и делить на курс(не дай аллаh тоже 200). Ремонт там примерно 500-600уе/метр же стоит?
Теоретически баксов 500 могут попросить, но думаю реально 400.Райончик на любителя(на Дрлярчика😏) Пы. Сы. Да, там пытались, что-то изобразить, но если присмотреться то средненько.
та посмотрю тут реальные дизайнеры-эстеты собрались) ИМХО под демонтаж)))
Даже в таком дешмане фотошоп? , варочная без решёток
Bolt писал(а):Теоретически баксов 500 могут попросить, но думаю реально 400.Райончик на любителя(на Дрлярчика😏) Пы. Сы. Да, там пытались, что-то изобразить, но если присмотреться то средненько.
та посмотрю тут реальные дизайнеры-эстеты собрались) ИМХО под демонтаж)))
Даже в таком дешмане фотошоп? , варочная без решёток
Решеточки предусмотрительно спрятаны в шуфляду, чтобы очередные потенциальные покупатели квартиры не спёрли при просмотре. Я бы и крутилки с плиты тоже бы спрятал.😎
cherchiltank писал(а):Думаю роки через 2 варшавський з грейтом нарешті продадуться і первинки не залишиться зовсім)
з того, що бачив особисто - активно будуються Трініті, Стенфорд, А136, ТТ, також є рух на Салюті, Арії, Рівердейлі
і шось не чув щоб там комусь у відділах продажів руки цілували
Активно будуються - це коли півтора роки з котлованами до здачі в експлуатацію) A-136 - 5 років будується Трініті - 3 роки Тарьян - 7 б*** років Стенфорд - 4 роки Звісно можна списати на війну - але не все Руки не цілують бо нікому) - продажів цих довгобудів - нуль цілих хєр десятих)
"Батьки до цього продали будинок. Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом", - розповів парламентарій.
Володимир Крейденко у виборчому списку Слуги народу посідав 123 місце. На момент обрання він був головою правління всеукраїнської молодіжної громадської організації Совість і надія України.
Бетон писал(а):Пока нахожусь в варшавском плюс, удивлению предприимчивости сограждан, нет предела: открыли кафе в каждом доме, два строймагазина, шторы, пивнухи, двери и дофига прочего и это в жалких 10 домах одного комплекса. Ремонт в таких кафе около 30 ..40 куе.
В яр граде открывается пятый неж.фонд. клиника, ресторан, кафе, большой салон красоты. Я уезжать собрался, они бабло кладут. Ничего не понятно
Десь рік тому я чув про такі ж розмови з приводу поздняків) подивимося що з тими кафе буде через рік)
Бетон писал(а):Пока нахожусь в варшавском плюс, удивлению предприимчивости сограждан, нет предела: открыли кафе в каждом доме, два строймагазина, шторы, пивнухи, двери и дофига прочего и это в жалких 10 домах одного комплекса. Ремонт в таких кафе около 30 ..40 куе.
В яр граде открывается пятый неж.фонд. клиника, ресторан, кафе, большой салон красоты. Я уезжать собрался, они бабло кладут. Ничего не понятно
В 2007 однушка на Оболоні в панельні коштувала 100 тисяч), а 40 тисяч ремонт каже лише про здорожчання матеріалів і робіт, думаю бомж ремонт під ключ з меблями зараз тягне баксів на 500 за метр - тому нічого дивного)
барабашов писал(а):С чего сейчас на базе хоть каких то накоплений у пересичных, дорогих ремонтов хоть какими руками и материалами и себестоимости монолита примерно 800уе метр цена вдруг будет допустим 500 и с ремонтом и не в Алесандрии или Кременчуге?
Я писал не о СЕЙЧАС конечно же. Можно себе представить, что ждёт рынок недвижимости Украины, в недалёком будущем, хотя бы только из-за демографических угроз, если война продлится ещё года два например. Про экономические последствия вообще молчу.
Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни
барабашов писал(а):С чего сейчас на базе хоть каких то накоплений у пересичных, дорогих ремонтов хоть какими руками и материалами и себестоимости монолита примерно 800уе метр цена вдруг будет допустим 500 и с ремонтом и не в Алесандрии или Кременчуге?
Я писал не о СЕЙЧАС конечно же. Можно себе представить, что ждёт рынок недвижимости Украины, в недалёком будущем, хотя бы только из-за демографических угроз, если война продлится ещё года два например. Про экономические последствия вообще молчу.
Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни
cherchiltank нажаль Барабашов щоночі прокидаючись о третій від апное не вміє сконцентрувати памʼять і згадати, що: 1. В різні часи коефіцієнт серед.зарплата/вартість метру була дуже різна 2. Коеф. оренда/ ціна квартири також бувала дуже різною. Навіть приклад березня 2022 у нього чомусь не вспливає…
Приклад Херсону йому чомусь не підказує, що вартість куба бетону і ціна столєшки з каменю абсолютно не впливає на продажну ціну метру в Херсоні, де щодня (начебто фактор за дорожчай) знищуються кілька квартир. А 10% житлового фонду були під потопом.
Я не кажу, що буде зараз дешевій, навпаки, думаю рік точно буде стабільна ціна. Але якщо девал, але якщо перестануть давати ракети ППО (а ракети для Ту95 і Калібри зараз накоплюють) то ціна може бути будь яка. І я не впевнений, що в тому випадку мені захочеться «сумку з доларами з Хартума» (до речі, барабашов, досить бухати, я в Хартумі не був жодного дня і не планую) припаркувати в метри навіть Х0.2 від сьогодні.