|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:11
kingkongovets написав:UA написав: kingkongovets написав:зи: на оболонській набережній мешкав 5 років - мені не сподобалось
Не сподобалось добиратися в центр по справах, чи саме жити? З об. набережної така собі транспортна доступність в центр.
та не в тому річ, я перед тим взагалі їздив на Печерськ з Ірпеня, просто як не крути Оболонь - це просто совковий спальний масив зі всіма витікаючими, я там не відчував що я в Києві на Дніпро треба дивитися з пагорбів - отака моя суто власна думка)
Справедливости ради, смотреть на родину мать и лавру с левого берега приятней чем на ПОХ с правого. ИМХО )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:17
stm написав:Справедливости ради, смотреть на родину мать и лавру с левого берега приятней чем на ПОХ с правого. ИМХО )
а навіщо дивитися на ПОХ? лівіше моста Патона цілком нормальні краєвиди але й вони доволі швидко набридають і в подальшому слугують лише для враження гостей, а в холодні пори роки так взагалі нагоняють депресняки, ми ж не у Флориді чи Каліфорнії зи: це теж мої особисті враження і досвід якщо шо
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:28
kingkongovets написав:stm написав:Справедливости ради, смотреть на родину мать и лавру с левого берега приятней чем на ПОХ с правого. ИМХО )
а навіщо дивитися на ПОХ? лівіше моста Патона цілком нормальні краєвиди але й вони доволі швидко набридають і в подальшому слугують лише для враження гостей, а в холодні пори роки так взагалі нагоняють депресняки, ми ж не у Флориді чи Каліфорнії зи: це теж мої особисті враження і досвід якщо шо
Тогда пофигу район через время )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 16:14
Hotab написав:По районам цікаво. На що звернути увагу, з прицілом на кінець 2024 року. Параметри: Поки що лише е-оселя, може через рік за кеш, але б не хотілось.. Під оренду , але для власного проживання не виключається, а може навіть дуже імовірно. 2 спальні кімнати + простора кухня (може студіо) , площа 70+-, до 80.. Бюджет 1500 гола, 2000 з ремонтом (за метр), можна спробувати розглянути ще +500 бюджет.. Райони ясно що не центр.. В цей бюджет потрапляє інстаграмна Нова Англія, Кампус (де живу зараз). Севастопольська площа. З чого почати відсів??
Під оренду та для себе це зовсім протилежні підходи та критерії.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 16:25
kingkongovets написав:UA написав: kingkongovets написав:зи: на оболонській набережній мешкав 5 років - мені не сподобалось
Не сподобалось добиратися в центр по справах, чи саме жити? З об. набережної така собі транспортна доступність в центр.
та не в тому річ, я перед тим взагалі їздив на Печерськ з Ірпеня, просто як не крути Оболонь - це просто совковий спальний масив зі всіма витікаючими, я там не відчував що я в Києві на Дніпро треба дивитися з пагорбів - отака моя суто власна думка)
Жити на Трьохсвятительській, дивитися на Дніпро разом з Володимиром та їздити на велосипеді через скломіст на Труханів грести на байдарці мабуть лакшері варіант. Але сучасна молодь не зрозуміє таке життя.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 17:22
UA [quote] Під оренду та для себе це зовсім протилежні підходи та критерії.
[quote] Хз… я сейчас живу в ЖК Кампус. Я не ощущаю дискомфорта как хозяин. В то же время я вижу , что он популярен для аренды, видимо наличие ВУЗов рядом делает свое дело. Эармакс шутил о внешнем сходстве с Тетрисом. Но оно действительно лишь внешнее Звукоизоляция посредственная, причем во все стороны. Можно было еще сюда вложиться, но все яйца в одну корзину не особо хочется, особенно в свете войны. В контексте «себе и в аренду - это разное» .. надо понимать, что ездить ежедневно на офис мне не надо. И наверное никогда уже не будет надо. То есть трафик утра/вечера - это не принципиально.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 27 бер, 2024 17:50
Faceless написав:Краще подивіться що таке Острозьких 5/2, це не просто сталінка. Будинок метробудівців
новоявленный "эксперт" не может сталинку от хруща отличить а вы еще каким то "домом метростроевцев" озадачили)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 17:56
Hotab написав:По районам цікаво. На що звернути увагу, з прицілом на кінець 2024 року. Параметри: Поки що лише е-оселя, може через рік за кеш, але б не хотілось.. Під оренду , але для власного проживання не виключається, а може навіть дуже імовірно. 2 спальні кімнати + простора кухня (може студіо) , площа 70+-, до 80.. Бюджет 1500 гола, 2000 з ремонтом (за метр), можна спробувати розглянути ще +500 бюджет.. Райони ясно що не центр.. В цей бюджет потрапляє інстаграмна Нова Англія, Кампус (де живу зараз). Севастопольська площа. З чого почати відсів??
ИМХО НА сразу фтопку)
Востаннє редагувалось Прохожий в Сер 27 бер, 2024 17:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 17:56
Прохожий написав: Faceless написав:Краще подивіться що таке Острозьких 5/2, це не просто сталінка. Будинок метробудівців
новоявленный "эксперт" не может сталинку от хруща отличить а вы еще каким то "домом метростроевцев" озадачили)
будинок робітників або "елітний" барак - дуже вагома перевага для будинку )) згідно паспорту будинку він введений в експлуатацію в 1968 році, трохи пізніше ніж сталін здох. але проект все ж сталінський, признаю.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:05
sergey_stasyuk555 написав: Прохожий написав: Faceless написав:Краще подивіться що таке Острозьких 5/2, це не просто сталінка. Будинок метробудівців
будинок робітників або "елітний" барак - дуже вагома перевага для будинку )) згідно паспорту будинку він введений в експлуатацію в 1968 році, трохи пізніше ніж сталін здох. але проект все ж сталінський, признаю.
Ви той "барак" бачили, чи так, аби по клаві постукать?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-