Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fox767676 написав:Кошице Ужгород - расстояние 100 км Дороже раза в три-четыре
так було ще задовго до війни, різниця в тому, що Кошице в ЄС і НАТО, та по суті майже вся Словаччина - курорт і можливості для освіти з європейськими дипломами.
я це і мав на увазі однакові умови, лише одна різниця - там локація євросертифікована, а тут - ні, з усіма насліками. так було, так є, так і буде, поки не буде ЄС та НАТО
одна різниця, що ми давно вже звернули не туди, на щастя, Словаччина, Чехія, Польща зробили висновки вчасно
fox767676 написав:Кошице Ужгород - расстояние 100 км Дороже раза в три-четыре
так було ще задовго до війни, різниця в тому, що Кошице в ЄС і НАТО, та по суті майже вся Словаччина - курорт і можливості для освіти з європейськими дипломами.
як курорт? - а було ж (відносно)недороге виробництво на кожному кроці, типу "міні-Китай у ЄС"
чим погане виробництво? робочі місця, прозорі умови?
Бетон написав:нотариус в Варшаве сказал жене, чтобы я избавлялся от недвиги в Польше. по его словам могут быть проблемы от власти
Думаєте подадуть вас в інтерпол? Почитайте історію банкіра Шевченка або судді Тупицького з Відня. Це для прикладу.
Може бути взаємодія прокуратури, наприклад. Правда уявити взаємодію хабарників, які два слова на англійській не свяжуть, це анекдот В інтерпол мене не подадуть, бо я в Києві)) А от кажуть що доступ до рахунків і нерухомості в Польщі у влади буде
Бетон написав:нотариус в Варшаве сказал жене, чтобы я избавлялся от недвиги в Польше. по его словам могут быть проблемы от власти
Думаєте подадуть вас в інтерпол? Почитайте історію банкіра Шевченка або судді Тупицького з Відня. Це для прикладу.
Може бути взаємодія прокуратури, наприклад. Правда уявити взаємодію хабарників, які два слова на англійській не свяжуть, це анекдот В інтерпол мене не подадуть, бо я в Києві)) А от кажуть що доступ до рахунків і нерухомості в Польщі у влади буде
Буде знати що є, що далі? Реввоєнкомсовєт конфіскує в пользу Варшавського ТРО?
Дюрі-бачі написав:В мене кум розпродав всю свою нерухомість в Ужгороді. Вказував в оголошеннях ціну на 10% нижче ринку, в підсумку вийшло -30%. Народ, в якого є гроші, не вірить в майбутнє.
Ціни сам поступово знижував в оголошеннях до -30% чи люди сторгували ? А у підсумку вийшло десь по цінах як до війни, бо ніби то в Ужгороді значно здорожчало житло від початку війни ?