Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
The_Rebel написав:Прийшла сьогодні реклама від Сенсу - пропонують купити майбутній бетон від Ковальської в кредит. Я б можливо зацікавився, якби знав, що точно дадуть еОселю. Але ж підозрюю, що побігаю за доками і потім відфутболять, так як все ж програма більше заточена для військових, поліції, вчителів та лікарів. Та і до можливого приходу Трампа і його перших кроків щодо України не хочеться кудись влазити. У Ковальської пропонують наступну чергу Гавані, Куб та на Осокорках якийсь будинок
Ковальська суди постійно. Є оселі для первинних не має і не буде, що логічно. Є оселя призначена для вирішення житлового питання зараз
Зараз розробляють. Думаю ось-ось з'явиться. Бо мета е-оселі не вивести продаванів в кеш, а окрім забезпечення житлом населення, стимулювати будівельний ринок.
Бетон написав:Ковальська суди постійно. Є оселі для первинних не має і не буде, що логічно. Є оселя призначена для вирішення житлового питання зараз
Чесно, не дзвонив їм, лише переглянув посилання пропозиції. Але в рекламному пуші написано так: "До програми єОселя від Sense Bank приєднався новий партнер — український забудовник «Ковальська».
Банк вже кредитує нерухомість партнера, яка перебуває на стадії будівництва."
airmax78 написав:Зараз розробляють. Думаю ось-ось з'явиться. Бо мета е-оселі не вивести продаванів в кеш, а окрім забезпечення житлом населення, стимулювати будівельний ринок.
Теж бачив заяви посадовців з мінфіну, що планується переформатування програми для акценту на первинку. Я думаю хочуть хоч якось запустити будівельні крани
The_Rebel написав:Я думаю хочуть хоч якось запустити будівельні крани
А потом оно всё станет и люди окажутся с кредитами, без жилья, без прав собственности. Я бы вообще запретил на законодательном уровне всякие договора на котлован, только готовое жилье!
нет бы начать задавать вопросы, так обязательно надо остаться нашему правительству в коконе.
а вопросы должны быть такие: почему так люди делают, что этому способствует, почему раньше не делали, что может компенсировать такие желания, как коррелирует с Тисой, и т.д.
так нет жеж, суки, нарисуют проект, поставят колючую проволоку, ещё и проведут электричество. И под видом заботы о плебсе освоят денюжки. О, ещё и раскрасят в вышиванку.
В мене кум розпродав всю свою нерухомість в Ужгороді. Вказував в оголошеннях ціну на 10% нижче ринку, в підсумку вийшло -30%. Народ, в якого є гроші, не вірить в майбутнє.